لپ تاپ 13 اینچی اپل مدل MacBook Air MGN93 2020
لپ تاپ  اپل مدل MacBook Air MGN93 2020
لپ تاپ 13 اینچ اپل مدل  2020
اپل مدل MacBook Air MGN93 2020
لپ تاپ  اپل 2020
%3

MacBook Air اپل 13 اینچ مدل MGN93 2020 پردازنده M1 رم 8GB حافظه 256GB SSD

29,800,000 تومان
28,900,000 تومان
گارانتی 18 ماهه و خدمات پس از فروش اصلی شرکت
رنگ بندی
  • تولید کننده : اپل
  • فروشنده: shani electronic

    هنوز امتيازي براي اين فروشنده ثبت نشده است

  • نوع محصول: SimpleProduct

تنوع در پرداخت

7 روز هفته 24 ساعته

ضمانت اصل بودن کالا

برنامه ریزی زمان تحویل

  • توضیحات کامل
  • مشخصات محصول
  • بررسی - (0)

MacBook Air در سال 2020 نخستین لپ تاپ اپل با پردازنده ی مبتنی بر ARM کوپرتینونشین‌ها موسوم به M1 هستند که به بازار عرضه شدند. همان‌طور که انتظار می‌رفت MacBook Air به‌لحاظ ظاهر و طراحی هیچ تفاوتی با نسخه‌ی اینتل ندارد و همانند گذشته است. تغییرات اصلی MacBook Air در قسمت داخلی آن صورت گرفته است ؛ جایی‌که تراشه اختصاصی M1 توان پردازشی موردنیاز کاربر را با بهره‌وری بالاتر و مصرف انرژی کمتر فراهم می‌سازد. این تراشه در دو نسخه‌ با گرافیک 7 یا 8 هسته‌ای درون مک بوک ایر به‌کار می‌رود؛ اما در هر دو نسخه، پردازنده‌ی مرکزی 8 هسته‌ای و واحد پردازش عصبی 16 هسته‌ای دردسترس هستند.

به‌ دلیل بهینگی بسیار بیشتر تراشه‌‌ی اختصاصی M1، کوپرتینونشین‌ها مک‌ بوک ایر را با سیستم خنک‌کننده‌ی پسیو (بدون فن) تولید می‌کنند.اپل اظهار می کند CPU داخل تراشه‌ی M1 به‌خاطر 4 هسته‌ی قدرتمند و 4 هسته‌ی کم‌مصرف خود در مجموع بالغ‌بر 3.5برابر و GPU هشت هسته‌ای آن نیز تا 5 برابر سریع‌تر از نسل گذشته عمل می‌کنند.

از طرفی واحد پردازش عصبی 16 هسته‌ای M1 پردازش‌های مبتنی‌بر یادگیری ماشین نظیر تشخیص چهره یا شناسایی اجسام تا 9 برابر سریع‌تر صورت می‌گیرد. براساس ادعای اپل، تراشه‌ی M1 موجود در داخل مک بوک ایر از 98درصد لپ‌تاپ‌های فروخته‌شده در سال گذشته سریع‌تر عمل میکند.

همچنین باوجود کنترلر حافظه‌ی موجود در M1 و حافظه‌های جدید، ماژول‌های SSD مک‌بوک ایر بالغ‌بر 2 برابر سریع‌تر از گذشته هستند. اولترابوک محبوب اپل جک 3.5 میلی‌متری هدفون و دو پورت USB 4 با پشتیبانی از USB 3.1 Gen 2 (پهنای باند 10 گیگابیت‌برثانیه) و تاندربولت 3 (پهنای باند 40 گیگابیت‌برثانیه) را دراختیار کاربر می‌گذارد.

این پورت‌‌ها هم‌اکنون از گرافیک اکسترنال پشتیبانی نمی‌کنند؛ اما به‌کمک آن‌ها می‌توان یک نمایشگر اکسترنال با وضوح 6K و نرخ نوسازی 60 هرتز را به مک‌بوک ایر متصل کرد.مک بوک ایر اسپیکرهای استریو با پشتیبانی از دالبی اتموس، ماژول Wi-Fi 6 و بلوتوث 5 را در بطن خود دارد. این لپ‌تاپ همانند گذشته از وب‌کم 720p استفاده می‌کند؛ اما اکنون به‌لطف پردازنده‌ی سیگنال تصویر داخل تراشه‌ی M1 تصاویر را با نویز کمتر و گستره‌ی دینامیکی وسیع‌تری ثبت می‌کند.

صفحه نمايش رتينا

بدون شك بالاترين تكنولوژى در توليد ال سى دى متعلق به شركت اپل ميباشد، صفحه نمايش رتينا، كه باعث ميشود شما تصاوير را با بالاترين كيفيت و وضوح مشاهده كنيد.در مكبوك اير جديد شركت اپل از صفحه نمايشى با دقت نمايش ٢٥٦٠ *١٦٠٠ استفاده شده است.اين صفحه نمايش فوق العاده به نظر ميرسد هر چند حاشيه هاى اطرافش مانند لپتاپهاى ويندوزى باريك نيست. همچنين اين قابليت را دارد كه با نور محيط، نور صفحه كم و زياد شود كه براى افرادى كه زياد با لپتاپ كار ميكنند بسيار خوشايند ميباشد زيرا چشمشان كمتر اذيت ميشود( البته اين آپشن را ميتوانيد در صورت تمايل در تنظيمات سيستم خاموش كنيد). در اين مدل مانند مدلهاى قبل همچنان قابليت صفحه لمسى براى لپتاپ در نظر گرفته نشده است.

در كل مك بوك اير جديد، بسيار جذاب و كارامد بوده و استفاده از آن براى كاربر ميتواند بسيار دلپذير باشد.همچنين سرعت بالا آمدن دستگاه بيشتر شده و سرعت اجراى برنامه ها و مرورگرها در آن نسبت به قبل بيشتر شده است. اين مدل داراى وب كم با کیفیت٧٢٠ ميباشد داراى قابليت بلوتوث و  wifi ميباشد.

اتصالات

در سمت چپ بدنه داراى دو پورت USB-C و يك پورت هدفون در قسمت راست آن تعبيه شده است.براى استفاده از HDMI و VGA ميبایست از مولتى پورتهاى جداگانه استفاده كنيد.امروزه اكثر لپ تاپها حتى لپتاپهاى ويندوزى تعداد پورتهاى خود را بخاطر قابل حمل تر شدن دستگاه كم كردند، و شما نياز به استفاده از USB هاى جانبى داريد.

همانطور كه قبلا گفته شد اپل در محصول جديد خود از پردازنده ساخت خود كه M1 نام دارد استفاده كرده، پردازنده اى كه بنا به گفته اپل قويترين پردازنده حال حاضر ميباشد

اپل قصد دارد از پردازنده هاى مخصوص خود در محصولات خود استفاده كند و همكارى خود را با اينتل كاهش دهد، به اين منظور نسل جديد پردازنده هاى خود با نام M1 را روانه بازار كرده است، كه علاوه بر مك بوك اير در مك بوك پرو و مك مينى نيز از آن استفاده كرده است.

اپل در حال انتقال سيستم هاى خود به سيستمى با معمارى تراشه SoC براى M1 ميباشد، يعنى واحدى كه هم در محاسبات و هم در خروجى گرفتن از گرافيك از آن استفاده كند.

بالاترين سطح M1 شامل ١٦ هسته است كه به گروههاى كوچكتر تقسيم ميشود و هر كدام از بخشها به كارهاى مختلف ميپردازند. چهار هسته مختص محاسبات پيچيده، چهار هسته براى انجام كارهاى سبكتر و در عين حال افزايش كارايى و صرفه جويى در مصرف انرژى و هشت هسته ديگر به پردازش گرافيك اختصاص داده شده اند. علاوه بر اين يكسرى هسته هاى جديد كه (( موتور عصبى )) ناميده ميشوند نيز در پردازنده جديد وجود دارند كه كارايى و فهم سيستم را بالاتر ميبرند و به انجام و هندلينگ كارها توسط پردازنده سرعت ميبخشند.

اگر چندان علاقمند به بحث سخت افزار نيستيد، بايد بدانيد كه پردازنده M1 در حالت كلى عمليات پردازش را بسيار سريعتر و كارآمدتر انجام ميدهد كه اين امر باعث سرعت بخشيدن بكار شما ميشود. پردازشگرى كه باعث ميشود سخت افزار و سيستم عامل بيشتر از قبل با هم همكارى داشته باشند كه اين امر قدرت پردازش، خروجى گرافيك و عمر باترى را افزايش ميدهد.

تراشه M1

مكبوك اير در دو مدل پايه توسط كمپانى اپل ارائه ميشود. قيمت اوليه آن ٩٩٩ دلار است كه با توجه به كيفيت ساخت و ويژگى هايى كه در بالا ذكر شد قيمتى مناسب و وسوسه انگيز ميباشد. علاوه بر صفحه نمايشگر رتينا، صفحه كليد مناسب، ظرافت در طراحى و ساير ويژگى هاى گفته شده در بالا، اپل M1 همراه با تراشه هشت هسته اى براى پردازش، هشت گيگ ممورى و ٢٥٦ گيگ اس اس دى ارائه ميشود. مدل ديگر M1 با پردازنده هشت هسته اى براى CPU و GPU ، ٨گيگ ممورى و ٥١٢ گيگ اس اس دى ارائه ميشود كه هر دو مدل در سه رنگ نقره اى، طلايى و خاكسترى در بازار موجود ميباشند.

درحال حاضر تمامى نرم افزار هاى اپل و يكسرى برنامه هاى ديگر از كمپانى هاى ديگر نرم افزارى قابليت نصب روى M1 را دارند و نرم افزارهاى بزرگ و پركاربردى نظير Adobe Creative Suite و حتى Microsoft Office بزودى قابل اجرا خواهند بود. بررسى ها نشان ميدهد لپتاپهاى M1 از تمام لپتاپهاى مشابه خود با پردازنده intel قدرتمندتر ميباشد. تا قبل از ورود M1 به چرخه توليد مكبوك هاى اير اينتل شركت اپل تاحدودى مورد غفلت قرار گرفته بود و بيشتر به عنوان لپتاپى شيك براى پرزنت كردن استفاده ميشد، اما از اين پس شاهد قدرتنمايى آن نسبت به ساير لپتابهاى موجود در بازار خواهيم بود. در روند انتقال پردازنده از اينتل به M1، اين مكبوك اير است كه برنده اصلى است و شما ميتوانيد شاهد جهشى عظيم در قابليت هاى اين دستگاه در كارهاى گرافيكى و رسانه اى باشيد. پردازنده رده بالاى اينتل مانند Core i9 يا Ryzen AMD ،هنوز هم احتمالا M1 را پشت سر ميگذارد ولى شما نميتوانيد اين پردازنده ها را در قالب لپتاپى به باريكى و ظرافت مكبوك اير پيدا كنيد. در اين كلاس از لپتاپها يعنى ١٣" هاى قابل حمل و سبك، احتمالا M1 كارامدتر و بهتر از نمونه هاى i5 و i7 اينتل خود خواهد بود، از طرف ديگر مكبوك اير M1 فاقد فن ميباشد كه اين امر به بيصدا بودن و باريك بودن آن و در نهايت عملكرد بهتر آن كمك ميكند. محصولى تقريبا هم تراز مكبوك پرو با قيمتى مناسبتر كه احتمالا متقاضيان بيشترى را به خودش مجذوب خواهد كرد.

تراشه M1 در مدل پايه مكبوك اير شامل هفت هسته GPU ميباشد، كه اين مقدار در مك مينى جديد و پرو جديد هشت هسته ميباشد.بررسى ها نشان ميدهد عملكرد گرافيكى در M1 جهشى قابل قبول به جلو داشته. فناورى كه باعث ميشود مكبوك ايرهاى نسل جديد اپل بر خلاف گذشته توانايى اجرای بازیهايى تا سطح متوسط را داشته باشند.البته بايد در نظر داشته باشيد كه بسيارى از بازيها براى سيستم عامل macOSوجود ندارند و هرگز به macOS راه پيدا نخواهند كرد.

نكته آخرى كه مورد بررسى قرار ميدهيم عمر باترى و شارژ كم نظير مكبوك اير M1 است. با تستى كه توسط متخصصين انجام گرفت،مكبوك اير M1 ٢٩ساعت و ١ دقيقه كار كرد كه يكى از طولانى ترين نتايجى بود كه ثبت شد. عمر باترى در مكبوك اير هميشه خوب بوده است اما با توجه به پيشرفت هايى كه توسط تراشه M1 صورت گرفته عمر باترى بيشتر از قبل خواهد بود كه يك آپشن فوق العاده براى متقاضيان لپ تاپهاى قابل حمل و سبك ميباشد.

 

  • بد
  • عالی