لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل Asus X541UV
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل Asus X541UV
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل Asus X541UV
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل Asus X541UV
ناموجود

لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل Asus X541UV

گارانتی اصلی شرکت و خدمات پس از فروش
  • تولید کننده : ایسوس
  • فروشنده: shani electronic

    هنوز امتيازي براي اين فروشنده ثبت نشده است

  • نوع محصول: SimpleProduct

تنوع در پرداخت

7 روز هفته 24 ساعته

ضمانت اصل بودن کالا

برنامه ریزی زمان تحویل

  • توضیحات کامل
  • مشخصات محصول
  • بررسی - (0)

لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل Asus X541UV 

طراحی، کیفیت ساخت و درگاه‌ها؛ میان‌رده‌ای در لباس یک پرچم‌دار

با اینکه بدنه‌ی ایسوس X541 هم، مثل سایر لپ‌تاپ‌هایی که در این بازه‌ی قیمت قرار دارند، از پلاستیک ساخته شده است، کیفیت بالا و ظاهر زیبایی دارد. قاب پشت و فضای اطراف کیبورد، دارای روکشی مات و طرح‌دار است که نه‌تنها ظاهر دستگاه را شبیه لپ‌تاپ‌های رده‌بالا کرده، بلکه در برابر جذب اثرانگشت و چربی دست هم مقاوم است. کیفیت ساخت دستگاه هم خوب است. فشار آوردن به قسمت‌های مختلف بدنه، باعث ایجاد فرورفتگی یا خمش نمی‌شود و لولاهای دستگاه، نمایشگر را محکم در جایش ثابت نگه می‌دارند؛ البته این موضوع باعث شده تا نتوان لپ‌تاپ را با یک دست باز کرد. یکی از مزیت‌های اصلی سری X541 در مقایسه با دیگر رقبای هم‌قیمتش، بدنه‌ی سبک آن است. این لپ‌تاپ‌های ۱۵ اینچی دو کیلوگرم وزن دارند و این در حالی است که اکثر لپ‌تاپ‌های ۱۵ اینچی، وزنی بین ۲٫۳ تا ۲٫۵ کیلوگرم دارند.

ایسوس X541 از نظر تنوع درگاه‌ها بسیار کامل است و به‌‌راحتی رضایت کاربرش را جلب می‌کند؛ در این لپ‌تاپ 15 اینچی، یک درگاه USB 3.0 و یک درگاه USB 2.0 وجود دارد. به علاوه، درایو نوری دارد و کارت‌خوان هم در آن تعبیه شده است. درگاه شبکه‌ی Ethernet گیگابیتی و خروجی‌های تصویر VGA و HDMI هم، از دیگر درگاه‌های X541 هستند. قوت دیگر X541، وجود درگاه جدید و کاربردی USB Type-C روی لبه‌ی سمت چپ است که کمک می‌کند کاربران این لپ‌تاپ، برای اتصال دستگاه‌های جدید به لپ‌تاپشان، به مبدل نیاز نداشته باشند.

روی لبه‌ی بالایی قاب صفحه‌نمایش، یک وب‌کم با دقت HD قرار گرفته است که می‌تواند در شرایط نوری مناسب، تصاویر خوبی تولید کند. میکروفون داخلی دستگاه هم در کنار این وب‌کم جای گرفته است که عملکرد خوبی در حذف صداهای مزاحم دارد و هنگام برقراری تماس‌های ویدیویی، کاربر را از وصل‌کردن هدست یا میکروفون جداگانه بی‌نیاز می‌کند.

کیبورد و تاچ‌پد؛ زیبا، ارگونومیک و کاربردی

 

مثل سایر اعضای سری X، مدل X541 هم از کیبوردی جزیره‌ای استفاده می‌کند. کلید‌های این نوع چیدمان به صورت جدا از هم روی کیبورد قرار گرفته‌اند تا هم خطاهای تایپی را کاهش داده و هم ارگونومی کیبورد را افزایش دهند. کلیدها به اندازه‌ی کافی بزرگ‌اند و فضای زیادی برای حرکت دارند تا بتوانند حس خوبی را هنگام تایپ‌کردن به کاربر منتقل کنند. کلیدهای F1 تا F12، یک سری وظایف ثانویه هم دارند که با نگه‌داشتن کلید Function یا همان Fn فعال می‌شوند. با این میانبرها، می‌توان به‌راحتی روشنایی نمایشگر و صدای بلندگوها را کم و زیاد و تاچ‌پد را فعال یا غیرفعال کرد. گفتنی است که کیبورد X541 فاقد نور پس‌زمینه است که البته در این بازه‌ی قیمتی، انتظارش را هم نداشتیم.

تاچ‌پد بزرگ با طراحی زیبا و کلید‌های هم‌سطح که با یک خط عمودی از هم جدا شده‌اند، زیبایی خاصی را به این لپ‌تاپ‌ها بخشیده است. سطح تاچ‌پد برخلاف استراحتگاه دست که روکشی برس‌خورده دارد، صاف و صیقلی است و می‌توان آن را به‌راحتی پیدا کرد. حساسیت تاچ‌پد بالاست و علاوه‌برآن، از فرمان‌های چندلمسی هم پشتیبانی می‌کند.

صفحه‌نمایش و بلندگوها؛ می‌توانست بهتر باشد

تمام مدل‌های سری X541، از نمایشگرهایی ۱۵ اینچی با دقت Full HD یعنی 1920x1080 پیکسل استفاده می‌کنند. فناوری ساخت صفحه‌نمایش این لپ‌تاپ‌ها، TN است که امروزه در ساخت بیشتر لپ‌تاپ‌های میان‌رده استفاده می‌شود. این نوع نمایشگر، زوایای دید محدودی دارد و نمی‌تواند تمام طیف رنگی را نمایش دهد؛ ولی در عوض، هزینه‌ی تولیدشان پایین است. این موضوع کمک کرده است تا X541 قیمت مناسبی داشته باشد. مات‌بودن هم، یکی از مزایای نمایشگر این لپ‌تاپ‌ها به حساب می‌آید که در فضای بیرون و نور زیاد، کارکردن با سری X را راحت می‌کند. شاید به جز این مورد و دقت تصویر، نتوان مورد جذابی در نمایشگر X541 مشاهده کرد؛ ولی در نظر داشته باشید که تمام لپ‌تاپ‌هایی که در این بازه‌ی قیمتی قرار دارند، از نمایشگرهای مشابهی استفاده می‌کنند.

مثل اکثر لپ‌تاپ‌های تولیدشده توسط ایسوس، بلندگوهای سری X541 هم به فناوری انحصاری SonicMaster مجهز هستند که صدای بلند، باکیفیت و شفافی را تولید می‌کنند. صدای بیس هم اگرچه ضعیف است، اما به گوش می‌رسد. به علاوه، می‌توان با نصب نرم‌افزار AudioWizard، تنظیمات صوتی دستگاه را برای پنج حالت «موسیقی»، «فیلم»، «بازی»، «صحبت» و «ضبط صدا» بهینه کرد.

سرعت، عملکرد و باتری؛ هر کاربر، یک X541

 

تمام مدل‌های سری X541 از پردازنده‌های کم‌مصرف و ولتاژپایین نسل ششم و هفتم شرکت اینتل، استفاده می‌کنند. تنوع سخت‌افزاری این سری از لپ‌تاپ‌ها بسیار زیاد است و می‌توانند نیاز اکثر کاربران را پوشش دهند. از پردازنده‌های Core i3 تا Core i7 در این مدل‌ها وجود دارند. فارغ از تمام انتخاب‌هایی که پیش رو دارید، باید سراغ مدلی بروید که بتواند با حداقل هزینه، نیازهای روزمره‌ی شما را پاسخ دهد. مدل‌هایی که از پردازنده‌های Core i3 استفاده می‌کنند، تنها مناسب محاسبات اولیه مثل گشت‌وگذار در اینترنت و کار با نرم‌افزارهای آفیس هستند؛ ولی مدل‌هایی که به پردازنده‌های Core i7 با تراشه‌های گرافیک GeForce مجهز شده‌اند، می‌توانند برای ویرایش عکس و ویدیو، برنامه‌نویسی و تاحدودی هم، اجرای بازی‌های رایانه‌ای استفاده شوند. درنهایت باتری سه‌سلولی لیتیوم-یون این دستگاه‌ها، وظیفه‌ی تامین انرژی را ایفا می‌کند که بسته به نوع پردازنده‌ی مرکزی و پردازنده‌ی گرافیکی، برای مرورگری اینترنت با Wi-Fi برای حدودا سه تا چهار ساعت کافی است.

  • بد
  • عالی