کامپیوتر کوچک ایسوس مدل PN40 4020-D
ناموجود

کامپیوتر کوچک ایسوس دستگاه خالی مدل PN40 4020-D

گارانتی همراه سیستم طلایه HST
  • تولید کننده : ایسوس
  • فروشنده: shani electronic

    هنوز امتيازي براي اين فروشنده ثبت نشده است

  • نوع محصول: SimpleProduct

تنوع در پرداخت

7 روز هفته 24 ساعته

ضمانت اصل بودن کالا

برنامه ریزی زمان تحویل

  • توضیحات کامل
  • مشخصات محصول
  • بررسی - (0)

مینی‌ پی‌سی‌ها به یک کامپیوتر کامل ولی در ابعاد بسیار کوچک و قابل حمل تبدیل شده اند .

کامپیوترهای کوچک  امروزه  قدرت پردازشی هر کاری را دارند و حتی با پردازنده‌های Core i5 و Core i7 به همراه کارت گرافیک مجزا یا ماژول‌های رم بالا عرضه می‌شوند. پس، این ذهنیت را نداشته باشید که کامپیوترهای کوچک برای یک سری کارهای سبک و خاص طراحی شده اند و به طور مثال نمی‌شود با آن‌ها بازی کرد یا استریم فیلم و سریال داشت.

در حال حاضر مینی پی‌سی‌ها برای مصارف روزانه  مورد استفاده قرار داده شده اند  وشایان ذکر است  دستگاه‌ها را طوری پیکربندی کرد که پردازش‌های سنگین گرافیکی و ویدئویی را هم انجام بدهند.

 در حال حاضر  تعریف ‌ کامپیوترهای کوچک یا مینی پی‌سی‌ها  تغییر پیدا کرده است  و همچنین  کاربردش

 ازاستقبال کاربران و کارجویان و کارفرمایان  از مینی کامپیوترها افزایش پیدا کرده و عملا جایگزین کیس‌های کامپیوتری بزرگ و و حتی  نوت‌بوک‌ها شده است .

مهم‌ترین ویژگی  این کامپیوتر های کوچک در اشغال فضای بسیار کم و قابل حمل بودن می باشد . افرادی که  نمی خواهند میز کار خودشان را شلوغ کنند وفضای کاری زیادی در خانه یا محل کار خود ندارند  می نی پی سی ها بهترین گزینه برایشان می باشند.

ویژگی ها و مشخصات 

 دارای اندازه ای  با ابعاد 115x 115x 49 میلی متر و حجم 0.62 لیتر است

طراحی شاسی کشویی برای ارتقا آسان رم و هارد

طراحی بسیار زیبا، ساکت و بدون فن با جدیدترین پردازنده Intel Celeron

مهمترین قابلیت های مینی پی سی ASUS PN40 با پردازنده N4020 :

قابلیت اطمینان 24/7: قابلیت استفاده طولانی مدت (24 ساعت ، 7 روز هفته) توسط کمپانی ایسوس بسیار آزمایش شده است

 با طراحی ذخیره سازی دوگانه با یک HDD یا “SSD 2.5 و یک SSD M.2 برای تعادل سرعت و ظرفیت متناسب با نیازهای شما

مهمترین قابلیت های مینی پی سی ASUS PN40 با پردازنده N4020 :

 

دانستنی ها در خصوص کامپیوتر های کوچک 

A- خرید یک مینی کامپیوتر آماده یا پیکربندی و سفارشی‌سازی یک کامپیوتر؟

دقت شود مینی کامپیوتری خوب است که یکپارچه و اجازه ارتقای هیچ قطعه‌ای را ندهد و یا اینکه مینی کامپیوتری انتخاب  کنید  که پردازنده، رم، کارت گرافیک و درگاه‌های آن را بتوان تعویض کرد و ارتقا داد.

و همچنین باید مینی کامپیوتری را انتخاب کنید  که دارای یک پردازنده با مشخصات مورد نیازتان باشد و بعد براساس آن میزان رم و فضای ذخیره‌سازی و دیگر سخت‌افزارها را انتخاب نمائید ..

B- کارت گرافیک مجتمع یا مجزا؟

کارت گرافیک و GPU هم مانند CPU از آن دسته قطعاتی است که در غالب مینی پی‌سی‌ها به صورت مجتمع وجود دارد و شما نمی‌توانید ان را مجزا خریداری و به کیس اضافه کرد.

همچنین  در بازار می‌توان مدل‌هایی را پیدا کرد  که دارای کارت گرافیک جداگانه ای باشند . این کامپیوترهای کوچک از کارت‌های گرافیک جداگانه ای  استفاده می‌کنند که در لپ‌تاپ‌های گیمینگ استفاده شده است .

C- امکانات و اتصالات جانبی

مواظب اتصالات و قابلیت‌های جانبی و ارتباطی مینی پی‌سی انتخاب کرده اید باشید . برخی از مینی پی‌سی‌ها قابلیت افزودن کیت و توسعه امکانات جانبی را دارند. مثلا می‌توانید درگاه HDMI یا USB جدید اضافه کرد.

برخی از کامپیوتر های کوچک این انعطاف‌پذیری را ندارند و باید کیت‌های اضافی را به مانیتور ال‌سی‌دی خود وصل کنید؛ به این ترتیب که مانیتور شما از استاندارد VESA پشتیبانی کند.

در نظر داشته باشید  مینی پی‌سی ها از ارتباطات وای‌فای پشتیبانی کرده  و یا اینکه  اجازه بدهد کیت کارت شبکه بی‌سیم به آن اضافه شود چون بدون وای‌فای نمی توانید هیچ‌کاری با یک مینی پی‌سی انجام دهید.

D- سیستم خنک‌کننده

خنک شدن این مینی پی‌سی ها بسیار مهم است . بخصوص، اگر مینی پی‌سی با قدرت پردازنده و رم و گرافیک بالا و یک منبع تغذیه قوی روی آن سوار شده باشد..

بیشتر مینی پی‌سی‌ها دارای فن بوده و برخی دیگر بدون فن وبرخی مکانیزم‌های تهویه هوا و جابه‌جای هواوی گرم و سرد دارند.

حائز ذکر است ، مینی پی‌سی‌های بدون فن و اصطلاحا دارای سیستم خنک‌کننده پسیو بسیار کوچک هستند و قدرت پردازشی بالایی ندارند. این مینی پی‌سی‌ها در مدت زمان کارکرد طولانی مدت خطر داغ شدن دارند.

در حال حاضراگر یک مینی پی‌سی کوچک و بدون فن انتخاب کردید ولی بعدا می‌خواهید رم و هارد دیسک آن را ارتقا دهید و قدرت پردازشی بالاتری به دست بیاورید؛ سیستم خنک‌کنندگی آن  را باید در نظر داشته باشید.

E- طراحی و جنس بدنه

به وزن، اندازه، طراحی و نحوه استفاده مینی پی‌سی یا جنس بدنه آن هم دقت شود.

برخی مینی پی‌سی‌ها در جیب جا می شوند و اندازه‌ای شبیه به یک گوشی موبایل یا مودم همراه  را دارند اما برخی دیگر از مینی پی‌سی‌های قدرتمند  در سایز بزرگ‌تر و مشابه یک ست‌آپ‌باکس یا اندروید باکس هستند.

در نظر داشته باشید درگاه‌های ارتباطی مینی کامپیوتر چگونه کنار هم طراحی شدند و آیا امکان استفاده همزمان از همه آن‌ها وجود دارد؟ و یا اینکه جنس بدنه مینی پی‌سی به اندازه کافی محکم هست تا با اولین افتادن از دست یا فشاری، متلاشی نشود؟

وآیا طراحی مینی پی‌سی به گونه‌ای می باشد که در آینده کیت‌های بیشتری به آن اضافه نمود؟ و درون جعبه مینی پی‌سی فضای آزاد برای نصب قطعات مختلف وجود دار؟؟؟؟

مینی کیس ها  و یا اینکه کامپیوتر های کوچک همان کیس های عادی هستند با این تفاوت که در ابعادی کوچک تر طراحی و تولید شده اند. این مینی کیس ها در هر برندی مشخصه ای طراحی شده اند.

معایب مینی کیس ها

هرچه مینی کیس ها کوچک تر باشند، قیمت بالا تری دارند. در حالی که در دسترس.

محدودیت انتخاب قطعات: همه قطعات در مینی کیس ها جای نمی گیرند. شما باید خنک کننده پردازنده، RAM ، GPU و سایر اجزای خود را با دقت انتخاب کنید تا مطمئن شوید همه چیز در فضای کم به طرز مناسبی قرار گرفته است.

محدودیت در تغییرات: وقتی همه قطعات در جای خودشان قرار گرفتند، ایجاد تغییرات در آن ها پیچیده می شود. برای ارتقا یا در کل تغییر دادن آن ها مجبور  هستید شوید اجزای مختلفی را حذف کنید.

گرما: گرما دشمن هر قطعه کامپیوتری است، اما در مورد مینی کیس ها، که گرما می تواند به سایر قطعات نیز برسد و باعث گرم شدن اجزای اصلی شود، از همه بد تر است.

کاربرد:  این کیس ها قابلیت استفاده محدودی دارند و برای سرور های قدرتمند و رایانه های پیشرفته مورد استفاده قرار نمی گیرند.

مزایای مینی کیس ها

  1. فضای اشغال شده: در مقایسه با انواع کیس های قدیمی، فضای فیزیکی کمتری را اشغال خواهند کرد
  2. مصرف انرژیمصرف برق صرفه جویی می شود و در نتیجه باعث کاهش هزینه های انرژی شما می شود که به دلیل فن های کوچک تر و سخت افزار ضعیف تر، کم مصرف هستند.
  3. وزن: مینی کیس ها دارای وزن  بسیارکمی هستند که حمل آن به مکان های جدید و کار با آن را آسان کرده است.
  4. نصب: اندازه و طراحی کوچک اینها، نصب کیس ها را بر روی میز آسان کرده و می توانید آن را زیر میز یا پشت مانیتور قرار دهید تا از امنیت بیشتری برخوردار باشد.

کامپیوتر های کوچک، انواع مختلفی دارند: از کیس های SFF گرفته تا کیس های Mini ITX و… اما آنچه شما انتخاب می کنید، باید متناسب با نیازتان از آن کیس کامپبوتر باشد. اندازه کیس های کامپیوتر SFF بر حسب لیتر محاسبه می شود و در اندازه ها، انواع و اشکال مختلفی وجود دارد. شامل

  • اندازه مکعبی
  • اندازه جعبه های کفش
  • اندازه Nettops
  • اندازه سینمای خانگی
  • فاکتور فرم فوق العاده کوچک یا USFF
  • واحد بعدی محاسبات یا NUC
  • اندازه کتابی

به غیر از فاکتور اندازه برای کیس های کامپیوتر، فاکتور سبک بودن نیز، مینی کیس ها را به محبوبیت زیادی رساند.

تولید کنندگان کیس های Small Form Factor بر طراحی ارگونومیک و زیبایی این کیس ها. با بهترین استفاده از پیشرفت های فن آوری و طراحی قطعات، تولیدکنندگان اکنون توانسته اند مینی کیس های قدرتمندی را در اختیار مردم قرار دهند که در مقایسه با کیس های قدیمی بسیار کوچک است.

 

  • بد
  • عالی