حتما برای شمایی که در حال خواندن این مطلب هستید این سوال پیش آمده که در رده قیمتی میان رده، چه موبایلی برایتان مناسب است.
برای اینکه به پاسخ این سوال خود برسید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
سری گوشی های جدید نوکیا مانند نوکیا 7.2، 6.2، 5.3 و 3.2 را میتوان به عنوان گام های نخست نوکیا برای تصاحب دوبارهی بازار تلقی کرد. نوکیا سعی دارد با اراعه سخت افزار و نرم افزار مناسب در کنار قیمت پایین بتواند با سایر برند های بازار رقابت کند. نوکیا 3.2 با داشتن امکاناتی مانند باطری حجیم، صفحه نمایش بزرگ و طراحی زیبا، کاربران را به سمت خود و برند نوکیا متمایل کند.
اولین نکته ای که بعد از دست گرفتن این گوشی حس خواهید کرد، صفحه نمایش بزرگ آن است که برای این رنج قیمتی فراتر از حد انتظار است. هرچند این صفحه نمایش دارای حاشیه های نسبتا ضخیم است اما نسبت به قیمتی که دارد نمیتوان ایراد بزرگی به آن وارد کرد. حاشیه های پایین این گوشی به اندازه ای است که توانسته نام برند خود یعنی Nokia را در خود جای دهد.
پشت گوشی محل قرارگیری دوربین تکی در کنار فلاش، اثر انگشت خازنی و لوگوی نوکیا است. البته این نکته را در نظر داشته باشید که حسگر اثر انگشت تنها در ورژن های 64 و 32 گیگابایتی این دستگاه وجود دارد و نسخهی 16 گيگابايتی فاقد این ویژگی است. پنل پشتی این گوشی کاملا براق است و به آسانی اثر انگشت را به خود جذب میکند،این براق بودن در رنگ مشکی بسیار بیشتر است. پنل پشتی از جنس پلاستیک بوده و علاوه بر جذب کثیفی، مستعد خراشیدگی نیز خواهد بود.
نوکیا 3.2 دارای یک صفحه نمایش 6.26 اینچی است. تکنولوژی این صفحه نمایش ips lcd و رزولوشن آن HD است که میتواند برای اکثر کاربران یک گزینهی نه چندان مطلوب اما راضی کننده باشد.
این صفحه نمایش دارای نسبت تصویر 19 به 9 است و در هر اینچ از آن حدود 269 پیکسل وجود دارد.
نور صفحه نمایش نیز کافی است اما در زیر نور خورشید نمیتوانید آنرا به سادگی مشاهده کنید.
ناچ و حاشیه های اطراف صفحه نمایش نیز میتواند برای برخی افراد ناخوشایند باشد. البته این به معنای مشکل دار بودن این گوشی نیست، چرا که بسیاری از افراد میتوانند در مدت کوتاهی به این حاشیه ها عادت کننند.
نوکیا 3.2 بر خلاف نسل قبلی خود یعنی نوکیا 3.1 پلاس، تنها از یک لنز پشتیبانی میکند. این دوربین دارای وضوح 13 مگاپیکسل است. با توجه به قیمت این گوشی و دیافراگم بستهی آن(f 2.2) نمیتوان از دوربین این گوشی انتظار زیادی داشت.
در محیط های تاریک و کم نور نیز با کیفیت نسبتا پایینی روبرو هستیم و در صورت عکس برداری در این محیط ها، با نویز های زیاد و جزئیات کم روبرو خواهیم شد.
این دوربین فوکوس نسبتا سریعی دارد اما دقت رنگ آن پایین است و نمیتواند رنگ هارا مانند واقعیت ثبت کند.
همچنین دوربین این دستگاه قابلیت فیلم برداری با کیفیت 1080 با سرعت 30 فریم بر ثانیه را دارد.
دوربین سلفی نیز مانند دوربین اصلی نسبت به نسل قبل خود پسرفت محسوسی داسته. این گوشی دارای یک لنز 5 مگاپیکسلی برای سلفی است که کیفیت فوق العاده ای ندارد ولی میتواند برای انتشار عکس ها در شبکه های اجتماعی مناسب باشد.
اسنپ دراگون 429 چیپستی است که نوکیا برای این گوشی خود در نظر گرفته. یک چیپست نسبتا پایین رده ولی در عین حال راضی کننده!
این چیپست 4 هسته ای با لیتوگرافی 12 نانومتری برای کار های روزمره مناسب بوده ولی ممکن است گاها شاهد لگ نیز باشیم!.
تقریبا میتوان گفت که این گوشی مناسب گیم نیست و نمیتوان از آن برای بازی های سنگین استفاده کرد ! البته میتوانید با این گوشی به انجام بازی های سبک بپردازید بدون اینکه شاهد کندی محسوسی باشید.
این سختافزار در کنار مکمل های خود یعنی نرم افزار میتواند یک راضی در اختیار شما قرار دهد. این گوشی با حافظه 64 گیگابایت، رم 3گیگابایت و اندروید 9 (قابل ارتقا به 10)مبتنی بر اندروید خام میتواند بسیار شما را راضی کند.
یکی دیگر از مزایای این گوشی استفاده از اندروید خام است که تضمین میکند تا 2 سال تمام آپدیت های آندروید را بدون تاخیر دریافت کند.