گوشی از دم قسط با سفته در تهران
مقاله ای که امروز قصد داریم برای شما دوستان مورد بررسی قرار دهیم راجع به گوشی از دم قسط با سفته در تهران می باشد.
امروزه تلفن همراه به یکی از ضروریات زندگی هر فردی تبدیل شده است، از آن جایی که گوشی ها وارداتی هستند و نرخ ارز هم ثبات ندارد و معمولا روندی افزایشی دارد در نتیجه قیمت گوشی ها نیز بالا رفته است. با چنین قیمت هایی خرید گوشی برای برخی افراد سخت شده از همین رو بعضی از فروشندگان، تلفن همراه را به صورت قسطی به خریداران می فروشند. در ادامه هر آنچه که را که باید در این خصوص بدانید به شما خواهیم گفت با ما همراه باشید.
در ادامه می خواهیم به تعدادی از سوالات شما دوستان که در این باره پرسیده بودید پاسخ دهیم:
1. فروش گوشی قسطی با سفته در فروشگاه های آنلاین چه تفاوتی با سایر شرایط دارد؟
2. هنگام خرید آنلاین گوشی های قسطی از چه طرقی باید برای پرداخت اقساط اقدام کرد؟
3. نکاتی که باید هنگام خرید گوشی قسطی خوب در نظر گرفت شامل چه مواردی است؟
4. خرید گوشی به صورت قسطی چه مزایا و معایبی می تواند داشته باشد؟
5. آیا از تاریخچه پیدایش تلفن همراه چیزی می دانید؟
6. برترین گوشی های سال 2019 از دید کارشناسان کدام ها هستند؟
7. گوشی های اندروید و ios چه تفاوت هایی با هم دارند؟
8. پر طرفدار ترین تلفن های همراه در کدام کشورها تولید می شوند؟
فروش گوشی قسطی با سفته در فروشگاه های آنلاین چه تفاوتی با سایر شرایط دارد؟
همانطور که می دانید این روزها خرید به صورت قسطی توانسته کمک شایانی به مردم در زمینه مدیریت هزینه ها داشته باشد. خرید گوشی به صورت قسطی نیز از جمله آن هاست به دلیل اینکه قیمت تلفن همراه به صورت نجومی بالا رفته است. اما نکته حائز اهمیت در این خصوص این است که هر فروشنده در قبال فروش به صورت قسطی چه شرایطی را برقرار کرده است. به طور مثال برخی از آن ها با چک برخی دیگر با سفته حتی ممکن است تعدادی نیز با گواهی کسر حقوق این خدمات را به مشتریان خود ارائه دهند. در ادامه در مورد شرایطی که برای هر یک از آن ها حاکم است توضیح خواهیم داد.
فروش قسطی گوشی با چک
ویژگی ها:
سقف اقساط تا 24 ماه
سود 3.5 درصد به صورت ماهیانه
25% کل مبلغ به عنوان پیش پرداخت از مشتری خواسته می شود
بدون سقف خرید
مدارک مورد نیاز:
چک به تعداد درخواستی کاربر
کپی شناسنامه و کارت ملی هوشمند
مراحل ثبت درخواست:
دقت داشته باشید که هر سایتی ممکن است نحوه ی پرداختی متفاوتی داشته باشد اما به صورت کلی اینگونه است:
کلیک بر روی دکمه ی ثبت درخواست و ورود به سایت
تکمیل فرم مربوطه
ارسال مدارک به سایت و دریافت تاییدیه
تماس از جانب شرکت مربوطه به منظور قسط بندی و ارسال مدارک نهایی
دریافت گوشی تا یک هفته کاری پس از ارسال مدارک
فروش اقساطی با سفته
ویژگی ها:
سقف اقساط تا 24 ماه
سود 3.5 درصد به صورت ماهیانه
25% کل مبلغ به عنوان پیش پرداخت از مشتری خواسته می شود
بدون سقف خرید
مدارک مورد نیاز:
سفته به میزان کل مبلغ اقساط
فرم تعهد
کپی شناسنامه و کارت ملی هوشمند
مراحل ثبت در خواست:
کلیک بر روی دکمه ی ثبت درخواست و ورود به سایت
تکمیل فرم مربوطه
ارسال مدارک به سایت و دریافت تاییدیه
تماس از جانب شرکت مربوطه به منظور قسط بندی و ارسال مدارک نهایی
دریافت گوشی مورد نظر تا 7 روز کاری پس از اینکه مدارک خود را ارسال کردید
فروش اقساطی با گواهی کسر از حقوق:
ویژگی ها:
سقف اقساط تا 24 ماه
سود 3.5 درصد به صورت ماهیانه
25% کل مبلغ به عنوان پیش پرداخت از مشتری خواسته می شود
بدون سقف خرید
مدارک مورد نیاز:
سفته به میزان کل مبلغ اقساط
گواهی کسر از حقوق
کپی شناسنامه و کارت ملی هوشمند
مراحل ثبت در خواست:
کلیک بر روی دکمه ی ثبت درخواست و ورود به سایت
تکمیل فرم مربوطه
ارسال مدارک به سایت و دریافت تاییدیه
تماس از جانب شرکت مربوطه به منظور قسط بندی و ارسال مدارک نهایی
دریافت گوشی مورد نظر تا 7 روز کاری پس از اینکه مدارک خود را ارسال کردید
هنگام خرید آنلاین گوشی های قسطی از چه طرقی باید برای پرداخت اقساط اقدام کرد؟
برخی از سایت ها با ایجاد پلتفرمی به منظور فروش قسطی شرایطی را به وجود آورده اند تا خریداران قادر باشند با ارائه ی کارت اعتباری خرید از فروشگاه های دیگر نیز قسطی خرید کنند، لازم به ذکر است که اقساط به صورت ماهیانه در سایت مورد نظر پرداخت خواهد شد. مراحل ثبت سفارش این کارت ها به شرح زیر است:
درخواست کارت اعتباری خرید و ثبت سفارش
از فروشگاهی که تلفن همراه را ه صورت آنلاین و قسطی می فروشد گزینه کارت اعتباری خرید را انتخاب کنید، سپس تعداد اقساط را تا سقف 12 ماه مشخص کرده در مرحله بعد گوشی مد نظر را به سبد خرید اضافه کنید.
ارسال مدارک برای اعتبار سنجی
پس از اینکه کارت اعتباری خود را انتخاب کردید و برای خرید و ثبت سفارش خود در سایت مربوطه اقدام کردید، در این مرحله لازم است تا از مدارک مورد نیاز تصاویری را در پروفال خود ارسال کنید.
اعتبارسنجی
زمانی که تصاویر مدارک خود را ارسال کردید 48 ساعت باید منتظر بمانید تا مدارک شما بررسی و اعتبارسنجی شوند، دقت داشته باشید تنها زمانی مدارک ارسالی شما به ثبت می رسند که مورد تایید قرار گرفته باشند.
خرید از سایت مقصد
زمانی که اعتبارسنجی شما تاید شد کد تخفیف 100 درصدی به شما ارسال خواهد شد، مزیت استفاده از این کد این است که پس از خرید از سایت فروش گوشی، قادر خواهید بود به صورت ماهیانه در سایتی که کارت اعتباری خرید را تهیه کرده اید اقساط را به صورت ماهیانه بپردازید.
نکاتی که باید هنگام خرید گوشی قسطی خوب در نظر گرفت شامل چه مواردی است؟
زمانی که برای خرید گوشی های اقساطی اقدام می کنید بهتر است به یکسری از نکات دقت کنید تا بتوانید بهترین آن را برگزینید، زیرا قرار است بیش از قیمت اصلی آن هزینه کنید.
با توجه به تنوعی که در مدل های گوشی وجود دارد، انتخاب برای خرید را سخت کرده است، در نتیجه بهتر است چند مورد از ضروریات عملکرد تلفن ای همراه را بدانید زیرا در این صورت بهتر می توانید از بین موارد موجود موردی را که با شرایط شما ساگازگاری دارد انتخاب کنید. در ادامه قصد داریم چند مورد از ضروری ترین عملکردهایی که یک تلفن همراه باید از آن ها برخوردار باشد را برای شما دوستان ذکر کنیم.
صفحه نمایش فراهم کننده ی دسترسی سریع Ambient Display
از مهم ترین ویژگی که ضروریت وجود آن برای هر تلفن همراهی دیده می شود دسترسی سریع به نوتیفیکیشن هاست. می توان گفت که بهره بردن از صفحات نمایش به منظور دسترسی سریع به نوتیفیکیشن ها روشی تقریبا جدید است. زمانی که تلفن خود را در جایی می گذارید و بعد از گذشت مدتی به سراغ آن می روید، می توانید میزان باتری و سایر نوتیفیکیشن ها را ببینید. برخی افراد این ویژگی را به چراغ های LED که برای نوتیفیکیشن ها روشن می شوند ترجیح می دهند.
بعضی از ویژگی ها مثل Always on در سامسونگ، Moto Screen در موتورولا و یا Android Display Environment در اندروید موجود هستند می توانند در هر گوشی هوشمند دیگری نیز یافت شوند، اما نکته ی حائز اهمیت در این مورد نحوه ی تنظیم کردن آن است که چگونه به نیازهای شما پاسخ دهد.
حفاظت در برابر آب و خاک
تمامی گوشی های هوشمند از این آپشن برخوردار نیستند، اما انتظار می رود گوشی هایی که قیمت بسیار بالایی دارند باید در برابر آب و خاک از مقاومت خاصی برخوردار باشند. لازم به ذکر است که چنین گوشی هایی با این قابلیت علاوه بر اینکه قیمت بسیار بالایی دارند سنگین تر و ضخیم تر نیز هستند. البته این امکان وجود دارد که در آینده به وزن و ظاهری ایده آل تر تغییر یابند.
پشتیبانی از سیستم پرداخت با تلفن همراه
این ویژگی هنوز به صورت گسترده مورد استفاده کاربران قرار نگرفته است، اما می توان حدس زد که در آینده نه چندان دور به یک روش پرداخت برای انجام امور روزانه مبدل خواهد شد. از همین رو گوشی هایی خریداری کنید که از این قابلیت پشتیبانی کنند، این قابلیت را با نام NFC Chip می شناسند که اجازه پرداخت را با استفاده از تلفن همراهی که در دست دارد می دهد، از آن جا که تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت است مطمئن باشید استفاده از سیستم پرداخت تلفن همراه به زودی رواج پیدا می کند.
صدای استریو
اینکه برخی از افراد فکر می کنند گوشی هایی که صدای استریو دارند حتما از قیمت بالاتری برخوردارند ایده ای غلط است، زیرا این قابلیت باید برای تمامی گوشی های هوشمند وجود داشته باشد بدون اینکه تاثیری روی قیمت آن بگذارد.
باز کردن قفل گوشی با روش بیومتری یا همان ویژگی های فردی
قسمت مهمی از زندگی اجتماعی هر فردی با گوشی تلفن همراهش آمیخته شده است، منظور از زندگی اجتماعی تنها استفاده از واتس اپ، فیک بوک و... نیست بلکه موارد بسیار دیگری وجود دارند که شخصی بوده و نباید به دست دیگران بیوفتند، در نتیجه قابلیت باز شدن به روش بیومتری باید در تمامی گوشی ها با هر قیمتی گنجانده شود.
عمر باتری مناسب
اگر قصد خرید یک گوشی گران قیمت را دارید باید این انتظار را داشته باشید که عمر باتری آن در بدترین شرایط دو روز باشد، اینکه مدام به فکر شارژ کردن گوشی خود باشید اصلا چیزی خوبی نیست. گوشی های هوشمند باید بهینه سازی بهتری شوند تا افراد در خصوص خالی شدن باتری نگرانی نداشته باشند.
دسترسی سریع به دوربین
در گذشته عکس گرفتن دردسرهای خاص خود را داشت اما امروزه با دوربین هایی که در گوشی ها تعبیه شده است به راحتی می توان از لحاظات به یاد ماندنی عکس گرفت، از همین رو این دوربین ها باید از کیفیت مناسب برخوردار باشند. هنگامی که قصد دارید با شکار لحظه ها یک عکس را ثبت کنید باید میانبر هایی وجود داشته باشد که بتوان در سریع ترین زمان این کار را انجام دهید به طور مثال کمپانی موتورولا بدین منظور راهکاری ارائه داده است بدین صورت که با دوبار فشردن سریع دکمه ی پاور می توانید به دوربین دسترسی داشته باشید.
شارژ سریع بدون نیاز به سیم
زمانی که صحبت از باتری ها به میان می آید می توان در خصوص شارژ بدون نیاز به سیم هم سر صحبت را باز کرد و راهکارهایی ارائه داد. قطعا شارژی که بدون نیاز باشد بسیار راحت و همچنین سریع است برای زمانی که عجله دارید و نمی توانید از طریق شارژی که دارید منتظر شارژ شدن گوشی خود بمانید گزینه ی مناسبی است.
قابلیت جابه جایی کامل اطلاعات بین دستگاه های مختلف
این قابلیت که در گوشی های ios وجود دارد به Handoff معروف است که در گوشی های اندرویدی چنین قابلیتی هنوز تعبیه نشده است. به بیان دیگر هر آنچه را بر روی سیستم های خانگی خود دارید می توانید به صورت همزمان و خودکار در گوشی خود نیز داشته باشید. مهم ترین مزیت این ویژگی استفاده کمتر از کابل های یو اس بی است.
خرید گوشی به صورت قسطی چه مزایا و معایبی می تواند داشته باشد؟
هر چیزی که در این دنیا وجود دارد هم می تواند مزایا داشته باشد و هم معایب، خرید گوشی به صورت قسطی نیز از این مورد مستثنا نیست، با هم به مزیت ها و معایب آن می پردازیم:
مزایا:
از مزیت هایی که می توان برای خرید به صورت قسطی نام برد این است که فرد فشار اقتصادی کمتری را متحمل می شود، زیرا بعضی از افراد گوشی هایی را انتخاب می کنند که قیمت بسیار بالایی دارند از این رو پرداخت کل مبلغ به صورت یکجا شرایط اقتصادی را برای خریدار سخت می کند. اما با قسط بندی آن به صورت ماهیانه مشتری می تواند برنامه ریزی کرده و در هر ماه تنها مقداری از کل مبلغ را بپردازد.
معایب
معایب خرید به صورت قسطی این است که شما مجبورید علاوه بر قیمت اصلی گوشی مبلغی بیش از آنچه که باید پرداخت کنید. زیرا شخصی که گوشی را به صورت نقدی از نماندگی خریده است هیچ گاه بدون اینکه سود را در نظر بگیرد محصول مورد نظر را به صورت قسطی به شما نمی فروشد در این میان فروشنده نیز سود خواهد برد.
آیا از تاریخچه پیدایش تلفن همراه چیزی می دانید؟
در سال 1973 مردی به نام مارتین کوپر ابزاری اختراع کرد که با آن دنیا متحول شد. او با همراهی تیمش در کمپانی موتورولا موفق به ساخت اولین تلفن همراه شد. ابعاد این تلفن تقریبا برابر با یک آجر بود، اما تا یک دهه پس از اختراع آن فروش تجاری نداشت. این موضوع تا زمانی ادامه داشت که مارتین کوپر آن را در خیابان های نیویورک به نمایش درآورد. در واقع ایده ی اصلی تلفن همراه توسط رقیب این کمپانی ارائه شد که AT&T نام داشت که لابراتوار بل توانست سیستمی را ارائه کند تا با استفاده از آن کاربران قادر باشند با برقراری ارتباط روی خط بمانند و از خطی به خط دیگر انتقال پیدا کنند. این در حالی بود که AT&T روی تلفن های داخل خودرو مانور داده بود.
در واقع هدف کوپر این بود که افراد این توانایی را نیز داشته باشند که در خودروهای خود نیز به تماس تلفنی بپردازند. همین ایده باعث شد که او با همکاری کمپانی موتورولا به خلق این ابزار قابل حمل دست دهند.
نقطه ی عطف تاریخ تلفن همراه
گوشی ها از زمانی که اخراع شده اند تا به حال مسیرهای گوناگونی را گذرانده اند. از تلفن های نصب شده بر روی خودروها تا گوشی های بزرگ و سنگین و مدل های متفاوتی که امروزه در حال استفاده از آن ها هستید و به راحتی می توانید آن ها را حمل کنید. اصلی ترین چالشی که در رابطه با تلفن های همراه وجود داشت پیشرفت استانداردهای متقابل، افزایش تقاضا همچنین افزایش پهنای باند بود. حالا می خواهیم به توسعه ی گوشی ها طی سالیان اخیر نگاهی داشته باشیم.
1962: در این سال محققان در این زمینه موفق شدند تا برای مسافرین پرواز برلین به هامبورگ که کلاس پروازی فرست کلاس رزور کرده بودند تلفن همراه را ارئه کند.
1946: در شیکاگو اولین تماس ها از طریق گوشی های رادیویی برای اتومبیل ها انجام شد. با توجه به این که تعداد فرکانس های رادیویی کمی در دسترس بودند اما با این حال در مدت کوتاهی به حداکثر ظرفیت خود رسید.
1973: شخصی به نام مارتین کوپر موفق شد تا اولین تماس خود را با تلفنی به وزن 1.1 کیلوگرم و ابعادی به اندازه ی آجر انجام دهد.
1982: از سراسر دنیا در استکهلم مدیران و مهندسین 11 کشور اروپایی ور هم جمع شدند بلکه بتوانند یک سیستم دیجیتالی تلفن همراه را ایجاد و مورد بررسی قرار دهند.
1992: اولین پیام کوتاه دنیا توسط نیل پپورت که 22 سال سن داشت فرستاده شد، او توسعه دهنده ی مخابرات نیز بود در توانست آن پیام را درانگلستان ارسال نماید. متن این اس ام اس Merry Christmas بود که برای ریچارد جاوریس ارسال شد وی یکی از مدیران Vodafone محسوب می شد.
1996: در این تارخ می توان گفت که در بریتانیا تقریبا 60 درصد از خانواده ها به تلفن همراه مجهز بودند. که تا ده سال بعد با توجه به آماری که گرفته شد این میانگین به 80 درصد هم رسید. این رشد ناگهانی برای خرید غیرقراردادی بود که کمپانی Vodafone در سال 1996 ارائه کرد.
2000: در این سال نوکیا 3310 به فروش رسید. اولین تلفن دوربین دار در کشور ژاپن و در ماه نوامبر با نام Sharp J-SH04 به عرضه رسید. مشکل اساسی که برای این تلفن ها وجود داشت این بود که در سایر نقاط دنیا کارکردی نداشتند و تنها در این کشور قابل استفاده بودند.
2007: کمپانی اپل توانست اولین تلفن متفاوت خود را در این سال با نام آیفون در بازار به عرضه برساند.
2008: در این سال تلفنی متفاوت از تلفن های شرکت اپل تولید شد در واقع این تفاوت برای سیستم عامل آن بود که اندروید نام داشت.
ورود موبایل به ایران
تلفن های شرکت نوکیا جزو اولین تلفن هایی بودند که به کشور ایران فرستاده شدند و مورد استفاده عموم قرار گرفتند. به بیان دیگر اولین تلفن ها در سال 1372 یعنی 2 سال پس از تولید آن به کشور ما راه یافت. اولین پیامکی که در ایران ارسال شد در سال 1381 بود. نسل اولیه آن ها از لحاظ ظاهری مناسب نبودند به این دلیل که هم بزرگ و هم سنگین بودند علاوه بر آن قیمت بالایی نیز داشتند، در آن زمان می توان از تلفن همراه به عنوان یک وسیله ی لوکس یاد کرد. اما با گذشت زمان و پیشرفت روز افزون تکنولوژی تلفن همراه به یک نیاز روزانه برای همگان تبدیل شد تا به راحتی توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
شکرت صایران یکی از اپراتورهایی بود که جز توسعه دهندگان به شمار می رفت امروزه صایران را به نام ایرانسل می شناسیم. راحت انجام گرفتن کارها با تلفن همراه سبب استفاده ی روز افزون از آن شده است مثلا اپراتورهای ایرانسل و همراه اول خدمات وسرویس هایی مثل پرداخت قبوض به کاربران خود ارائه می دهند.
برترین گوشی های سال 2019 از دید کارشناسان کدام ها هستند؟
اگر قصد دارید تلفن همراه جدیدی بخرید اما نمی دانید کدام مدل بهتر است ما در اینجا به شما 10 مدل از بهترین های سال 2019 را به شما معرفی می کنیم به علاوه مزیت ها و معایب هر یک را نیز ذکر خواهیم کرد.
Huawei P30 Pro
مزایا:
دوربین های بزرگ
باطری بسیار بزرگ
طراحی زیبا
معایب:
نیازمندی EMUI به پیاده سازی دوباره
صفحه نمایش از وضوح S10 برخوردار نیست
این مدل از گوشی به راحتی توانسته جای پرچمدار قبلی خود را در همین برند که ساخت کشور چین است بگیرد که البته ارزشش را نیز دارد. دوربین پشت آن که از برند Lecia است در تصویر برداری قابلیتی بی نظیر دارد، هر یک از سه دوربینی که در این گوشی تعبیه شده است قادر به انجام کارهای منحصر به فردی هستند به طور مثال تا 5 بابر زوم می کنند بدون اینکه تصویر مورد نظر از کیفیتش کاسته شود.
Samsung Galaxy not10 & not10 Plus
مزایا:
قابلیت تصویر برداری بالای دوربین ها
از بهترین صفحه نمایش برخوردار است
طراحی جدید و زیبا
معایب:
هنوز با یک UI کمی زشت است
ماندگاری باتری هر یک از مدل ها تعریفی ندارند
به دور از تصور نیست اما سامسونگ برای دیگر بار توانست دو گوشی خوب را تولید کند یعنی گلکسی اس 10 و همچنین گلکسی اس 10 پلاس کا به صورت خاص طراحی شده اند. بخش پشت گوشی ها دارای انحنا می باشد، صفحه نمایش آن ها نیز بزرگ هستند. با تمام قابلیت هایی که دوربین های هر کدام از این گوشی ها دارند باز هم در رقابت با پیکسل 3 حرفی برای گفتن ندارند.
One Plus 7 Pro
مزایا:
صفحه نمایش بسیار بزرگ
طراحی بسیار عالی
نرم افزار تمیز
شارژ بسیار سریع
معایب:
سایز آن بسیار بزرگ است
نبود ریتینگ IP یا شارژینگ Qi
هر قدر بخواهیم درباره ی خوبی های وان پلاس 7 بگوئیم باز هم کم است، به جرات می توان گفت که یکی از بهترین صفحات نمایش را دارد که تا کنون به چشم دیده اید. با وجود اینکه مزیت های بسیاری دارد اما قیمت بسیار کمتری نسبت ب سایر مدل های مشابه خود در برند های دیگر دارد، نسخه سیستم عامل اندرویدی که روی آن پیاده سازی شده است طراحی بسیار جالبی دارد.
Huawei Mate 20 Pro
مزایا:
دوربین فوق العاده
طراحی بسیار زیبا
صفحه نمایش عالی
شارژ بسیار سریع
عمر طولانی مدت باتری
معایب:
سیستم عامل های هواوی با تمام مزایا اما هنوز هم باگ دارند
این گوشی را می توان در دسته گوشی های منحصر به فرد قرار داد، مهم ترین نکته جالب توجهی که می توان در این گوشی یافت وجود سه دوربینی است که هر یک ویژگی های به خصوصی دارند. صفحه نمایش آن نیز از وضوح مناسبی برخوردار می باشد، و با انحنایی که دارد این قابلیت را به کاربر می دهد تا به راحتی در دست جای گیرد.
Iphone XR
مزایا:
طیف رنگی بسیار زیادی دارد
همان قابلیت های ایکس اس را دارد اما با قیمتی به صرفه تر
قابلیت تصویر برداری عالی
کارکرد متناسب
معایب:
همانند سایر نمونه ها شارژر سریع ندارد
درست است که این مدل شارژر سریع ندارد اما عمر باتری بالا و شارژر بی سیم مزیت هایی هستند که سبب شده چنین معایبی به چشم نیاید. ممکن است که صفحه نمایش مدل فوق در مقایسه با مدل ایکس اس کیفیت کمتری داشته باشد اما رنگ هایی که در آن به کار برده شده است چشم ها را اذیت نمی کند.
Google Pixel 3
مزایا:
بهره بردن از بهترین ورژن و ویژگی های اندروید
طراحی بسیار پیشرفته
دوربین های پشت و جلو از کیفیت مطلوب برخوردارند
شارژر بی سیم سریع و Pixel Stand
معایب:
از ابزارهای بیومتری مثل تشخیص چهره بی نصیب مانده است
به خط و خش به سرعت واکنش نشان می دهد
در گوشی گوگل با استفاده از پیکسل های جدیدی که به آن اضافه کرده اند پردازشی قوی رابه دست آورده است. اما این بهترین مزیت مدل فوق نیست بلکه یادگیری ماشینی گوگل و سخت افزار تعبیه شده در آن می تواند جز مهم ترین مزیتش باشد.
شیائومی 9
مزایا:
از دوربینی منطعف و خوب برخوردار است
با توجه به مزیت هایی که دارد ارزش هزینه کردن را دارد
کارکرد فوق العاده
صفحه نمایش عالی
معایب:
حسگر اثر انگشت آن کارکرد مناسبی ندارد
عدم وجود تاییدیه IP
پردازشگری که در شیائومی 9 تعبیه شده بسیار قدرتمند است علاوه بر آن طراحی بی نظیری دارد.از دیگر نقات قوتی که می توان برای مدل فوق نام برد می توان به سه دوربینی که در پشت گوشی وجود دارد اشاره داشت و این امکان را فراهم کرده تا با سایر گوشی های مطرح رقابت کند.
وان پلاس 7
مزایا:
نرم افزار عالی
کارکرد بسیار مناسب
ماندگاری باتری برای مدت طولانی
معایب:
عدم وجود شارژ بی سیم
نبود مجوز IP
وان پلاس 7 تفاوت بسیاری با پرو دارد، اما این بدان معنا نیست که قابلیت مناسبی ندارد بلکه طراحی عالی، صفحه نمایش اولد همچنین کارکرد بسیار عالی آن توانسته آن را در لیست منتخبین برتر سال 2019 قرار دهد. در به روز رسانی های اخیری که صورت گرفته است امکان تصویر برداری با وضوح بالا را برای این مدل به وجود آورده است.
سامسونگ گلکسی نوت 9
مزایا:
صفحه نمایش حیرت انگیز
باتری بزرگ
قلم S
معایب:
دکمه بزرگ و آزار دهنده Bixby
اس 10 پلاس در مقایسه با این مورد حس بهتری را القا می کند
در به روز رسانی هایی که صورت گرفته است ارتقا باتری بیش از سایر ویژگی ها به چشم می خورد به بیانی دیگر در نسخه قبلی قدرت باتری 3400 میلی آمپر بود که در این نسخه به 4000 میلی آمپر رسیده است. ساختار درونی این مدل بسیار شبیه به مدل سامسونگ گلکسی ای 9 پلاس است.
هونور ویو 20
مزایا:
طراحی منحصر به فرد و جدید صفحه نمایش
عمر باتری زیاد بوده همچنین از شارژ بسیار سریع نیز برخوردار است
قابلیت تصویر برداری بسیار عالی
جک هدفون
معایب:
نداشتن شارژر بی سیم یا ریتینگ IP
نرم افزار هایش هنوز هم معایبی دارند
در سال 2019 هونور یک پرچمدار محسوب می شد، این مدل گوشی علاوه بر اینکه بسیار مجهز است از قیمت بسیار مناسبی نیز برخوردار است. چنانچه مایل باشید می توانید از قسمت تنظیمات عکس برداری را روی وضوح اصلی حسگر تنظیم کنید.
گوشی های اندروید و ios چه تفاوت هایی با هم دارند؟
از زمان پیدایش سیستم عامل اندروید و ios هر یک از آن ها مخاطبین مربوط به خود را دارند وهمیشه هم با هم اخلاف نظرهایی داشته اند، طرفداران ios بر این عقیده اند که کارایی و کیفیت این برند از اندروید بیشتر است، در آن سوی این بحث طرفداران گوشی های اندرویدی وجود دارند که می گویند این سیستم عامل هیچ گونه قیدو بندی را پیش روی کاربران خود نگذاشته به بیان دیگر آزادی خاصی هنگام کار کردن با آن دارند. البته که هر یک از این طرفداران درست می گوند اما نمی توان این نکته را کتمان کرد که هر سیستم عاملی علاوه بر مزایا معایب مختص به خود را دارند. که در ادامه برای هر یک توضیحاتی خواهیم داشت.
اگر بخواهیم به هر دو سیستم عامل نگاهی اجمالی داشته باشیم لازم است تا به سه اصل دقت داشته باشیم این سه اصل شامل: هسته سیستم، پوسته سیستم و برنامه ها می باشند. می توان گفت که هسته سیستم عامل ios در واقع همان داروین سیستم عامل مکینتاش می باشد که به نحوی سبک شده است. برای هسته اندروید نیز می توان گفت که لینوکس کرنل است که به نحوی اختصاصی سازی روی آن صورت گرفته شده، ممکن است با خود بگوئید که سیستم عامل گوشی با سایر دیوایس ها تفاوت دارد، اما اینگونه نیست به این خاطر که وظیفه ی هر سیستم عاملی مدیریت درخواست های برنامه ها، درخواست های کاربران و همچنین ایجاد هماهنگی بین منابع سخت افزاری می باشد.
اما سوال این است که به چه دلیل اختلاف میان این دو سیستم عامل مهم است؟
نحوه ی اجرای برنامه ها در ios به شکل بومی یا همان Native بوده اما در سیستم عامل های اندرویدی به صورت بستر نرم افزاری یا Framework اجرا می شوند. برنامه ها زمانی که در بستر نرم افزاری اجرا می شوند در واقع میزان مصرف منابع سخت افزاری را افزایش می دهند، شاید بتوان این ویژگی را دلیلی دانست برای عمر باتری های اندرویدی که کمتر از ios است، از همین رو در سخت افزاری ضعیف تر سرعت عمکرد ios بهتر و بیشتر است. اگر بخواهیم برای این خصوصیت نمونه ی برتر را معرفی کنیم می توانیم بگوئیم که اندروید پیروز میدان نیست.
یکی دیگر از ویژگی ها که مورد بررسی قرار داده ایم در خصوص رابطه کاربری یا به اختصار GUI است. رابط کاربری هر دو سیستم عامل تقریبا همانند یکدیگر خوب هستند، در خصوص رابط کاربری اندروید لازم است بدانید که آپشن های بیشتری را اضافه کرده است که این موضوع ممکن است برای کاربران عادی ناخوشایند باشد، اما کاربران حرفه ای به چنین گزینه هایی علاقه دارند.
اما رابط کاربری که ios دارد بسیار زیبا و شکیل است و البته با کاربردهای زیاد، با توجه به نتایج به دست آمده می توان گفت که رابط کاربری اندروید مناسب برای تبلت ها می باشد به این خاطر که مجهزتر و بهتر عمل کند این در حالی است که در گوشی های ios رابط کاربری قوی تر عمل می کند، در این قسمت هیچ یک از سیستم عامل ها نسبت به دیگری برتری ندارند.
در خصوص برنامه هایی که برای هر یک وجود دار باید گفت که در گذشته مردم بر این باور بودند که برنامه های گوشی های ios بهتر است اما طولی نکشید که باور آن ها تغییر کرد هم اکنون بسیاری از اپلیکیشن های کاربردی با استفاده از Cross Platform ایجاد می شوند. این پلتفرم در واقع ویژگی خاصی را برای برنامه های مختلف به وجود می آورد به نحوی که هم بر روی گوشی های اندرویدی و هم گوشی های ios قابل اجرا باشد. نظر به اینکه اپ استور یکپارچگی بیشتری نسبت به اندروید مارکت دارد اما تفاوت آن چنانی در این میان دیده نمی شود، به طور کلی باید گفت که ios یک قدم از اندروید فراتر است.
به طور کلی می توان گفت که اندروید نسبت به ios در زمینه پردازش از سطح پایین تری برخوردار است به صورت که جا برای بهینه سازی بهتر و بیشتر دارد. اگر از آن دسته از افراد هستید که به ظاهر سیستم عامل تا حد زیادی اهمیت می دهید لارم است بدانید که هر دوی آن ها قابلیت بالایی دارند اما با این حال ios پوسته ای ساده تر و در عین حال حرفه ای تر دارد، در حالی که اندروید از پیچیدگی های خاص خود برخوردار است.
برای دریافت اپلیکیشن های مختلف، هر دو نمونه هم نسخه رایگان و هم نسخه ی پولی را در فروشگاه خود دارند در نتیجه از لحاظ برنامه نگرانی وجود ندارد.
پر طرفدار ترین تلفن های همراه در کدام کشورها تولید می شوند؟
هانطور که مستحضر هستید بازار موبایل در چند دهه ی گذشته رونق خاصی به خود گرفته است، هر چه رو به جلو می رویم می بینیم که تلفن های همراه از تمامی جهات در حال پیشرفت هستند، که سبب پیدایش برندهای مختلف شده است همین امر موجب شده تا انتخاب بهترین و مناسب ترین تلفن با سختی روبه رو شود. به دلیل ایجاد چنین بازاری که از تنوع زیادی برخوردار است تولیدکنندگان مطرح در سراسر دنیا به رقابتی تنگاتنگ با یکدیگر پرداخته اند.
خریدارن تلفن های همراه نیز برخلاف گذشته که اطلاع خاصی از چیزی که قصد داشتند خریداری کنند نداشتند، اما حالا با چشم باز و حجم قابل توجهی از اطلاعات برای خرید اقدام می کنند به نحوی که به راحتی می توانند اجناس اصلی را از فیک آن تشخیص دهند. اما این تمام چیزی نیست که خریداران به آن فکر می کنند، بلکه برای برخی افراد کشور سازنده نیز اهمیت ویژه ای دارد که در ادامه به بررسی برترین کشورهای سازنده ی تلفن همراه هوشمند خواهیم رسید. از جمله این کشورهای مطرح می توان به موارد زیر اشاره کرد:
چین
ژاپن
کره جنوبی
هند
تایوان
کاناد
لازم به ذکر است که رد برخی کشور ها مثل چین، ویتنام، کره و یا هند با توجه به مواد اولیه و نیروی کاری که وجود دارد برخی از افراد به فکر تولید گوشی افتادند، با وجود اینکه در کشورهای ذکر شده افراد به همان میزانی که کارگران دیگر در کشورهایی مثل ایالات متحده کار می کنند اما به نسبت آن ها دستمز کمتری دریافت می کنند همین امر می تواند خود باعث سودآوری صاحبان شرکت های مختلف باشد.
از اینکه مقاله ما را انتخاب کردید نهایت تشکر را داریم. هدف از گردآوری مطالب فوق آشنایی بیشتر شما با موضوع مربوطه بود امیدواریم رضایت کافی را داشته باشید.