امروز با موضوع بالا نرفتن درصد شارژ گوشی در خدمت شما هستیم.
در این مقاله می خواهیم به بررسی موضوع بالا نرفتن درصد شارژ گوشی بپردازیم و اینک ه چگونه این مشکل به وجود می آید و راه های رفع این مشکل چیست ؟ اگر شما نیز به دنبال روش هایی برای یافتن علت این مشکل و روش هایی برای حل این مشکل هستید، حتما در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
آن چه در این مقاله خواهید خواند :
دلایل شارژ نشدن گوشی همراه چیست ؟
چگونه مشکل شارژ نشدن گوشی همراه را حل کنیم ؟
جمع بندی مطلب
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که گوشیتان با وجود نشان دادن علامت شارژ، با مشکل شارژ نشدن مواجه شود. این مشکل ممکن است به دلایل متعددی ایجاد شود که لازم است آنان را بررسی کنید. بهتر است قبل از هر چیز به دنبال یافتن علل این مشکل باشید تا بتوانید سریعترین و بهترین راهکار را برای تعمیر گوشی خود پیدا کنید.
در این قسمت از مقاله می خواهیم به دلایل پیش آمدن بالا نرفتن درصد شارژ گوشی بپردازیم .اگر شما هم به دنبال جوابی برای یافتن علت این موضوع هستید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
این مشکل ممکن است به دلیل ایجاد ضربه و فشار ضربهای که به گوشی وارد شده است، پیش آمده باشد. ضربه به گوشی می تواند تأثیرات بسیار منفی بر روی آن گذاشته و سبب شود تا عوارض فیزیکی بسیاری به گوشی شما وارد شود.
همچنین ممکن است که گوشی همراه شما در مجاورت با آب قرار گرفته باشد و این عامل سبب شود تا گوشی شما مانع از دریافت شارژ باتری شود. بنابراین باید دقت داشته باشید که گوشی را تحت هیچ عنوانی در مجاورت با آب قرار ندهید. مگر گوشی هایی که قابلیت ضد آب بودن را دارند و می توانند در برابر ضربه آب مقاومت لازم را از خود نشان دهند.
ممکن است این مشکل به دلیل باگ های نرم افزاری به وجود بیاید و سبب شود تا شما دیگر نتوانید گوشی همراه خود را شارژ کنید.
حساسیت گوشی های همراه همواره بالاست و ممکن است تا این مشکل به دلیل بروز اختلالاتی که در مسیر ارتباط بورد اصلی یا مادر بورد و باتری گوشی به وجود می آید، ایجاد شود و نتواند ارتباط لازم را با باتری گوشی شما برقرار کند.
معیوب بودن باتری گوشی همراه یکی دیگر از عواملی است که سبب میشود تا شما نتوانید از گوشی خود استفاده کرده و باتری آن را شارژ کنید. بهتر است که این موضوع را به یک فرد تعمیرکار نشان داده و از وی کمک بخواهید.
برای حل این مشکل بهتر است که در ابتدا گوشی خود را یک بار راه اندازی مجدد کنید. زیرا با این روش بسیاری از مشکلات و فایل های نرمافزارها ممکن است که حل شود و مشکل عدم شارژ شدن گوشی شما به صورت کلی حل گردد. به راحتی می توانید با نگه داشتن دکمه پاور و لمس گزینه راه اندازی مجدد آن را مجدداً راه اندازی کنید و مشکل عدم شارژ شدن گوشی همراه خود را دوباره بررسی کنید.
گوشی خود را در حالت امن بوت کنید. حالت امن یا سیف مود حالتی است که می توانید گوشی خود را با نرم افزارهای پیش فرض راه اندازی کرده و اگر مشکل گوشی شما به دلیل نرم افزارهای نصب شده بر روی آن باشد، شما میتوانید آن را در این حالت بررسی کرده و میزان شارژ گوشی خود را در آن تست کنید.
این حالت امن باعث میشود که شما بتوانید برنامه ای که موجب اختلال در روند کار گوشی شما میشود را پیدا و به راحتی آن را حذف کرده و بعد از حذف مجدداً گوشی را راه اندازی کنید.
از یک کابل یا آداپتور دیگر برای شارژ استفاده کنید. ممکن است این مشکل به دلیل قطعی یا اختلالاتی که در سوکت انواع شارژر موبایل به وجود می آید، ایجاد شده باشد. بهتر است که کابل شارژر خود را تعویض کرده و از لوازم جانبی دیگری استفاده کنید. به عنوان مثال می توانید از یک پاور بانک برای شارژ گوشی خود استفاده کرده و یا آن را به موبایل یا کامپیوتر دیگری وصل کنید.
اگر مشکل گوشی شما یک خطای نرم افزاری است، می توانید از برنامه هایی که میزان درصد شارژ گوشی شما را نمایش می دهند، استفاده کنید و مجدداً گوشی خود را به برق وصل کنید.
خوب است که به این نکته توجه داشته باشید که بسیاری از این مشکلات گوشی با به روزرسانی سیستم عامل ها کاملاً رفع می شوند و یا ممکن است تا با انجام مرحله اول یا همان راه اندازی مجدد گوشی دیگر مشکلی وجود نداشته باشد.
تمیز کردن درگاه شارژ یکی دیگر از روش هایی است که می تواند میزان شارژ گوشی شما را نمایش دهد. اگر این مشکل به دلیل وجود گرد و خاک بر روی پورت شارژر شما باشد، میتوانید با تمیز کردن آن این مشکل را حل کرده و گوشی خود را به راحتی عیب یابی کنید. اگر از این اطمینان ندارید، بهتر است که از یک چراغ قوه کمک بگیرید و با یک خلال دندان آن را به آرامی تمیز کنید.
اگر گوشی همراه شما در آب افتاده است، می توانید آن را با روش هایی مانند استفاده از یک سشوار یا یک کاسه برنج که میتواند راهکار خوبی باشد تا آب وارد شده به گوشی را خارج کند، استفاده کنید. گاهی اوقات به دلیل ورود آب به دستگاه های دیجیتالی مانند گوشی ممکن است که اختلالاتی از این دست برای گوشی همراه به وجود آمده باشد.
و اگر هیچ کدام از روش های معرفی شده در بالا کارساز نبود، می توانید تلفن همراه خود را به یک مرکز تعمیرات معتبر برده و در صورت داشتن گارانتی به صورت رایگان آن را تعمیر کرده و یا اگر از مدت زمان گارانتی دستگاه گذشته باشد، با دریافت هزینه ای می توانید مشکل بالا نرفتن درصد شارژ گوشی همراه خود را حل کنید.
روزانه سوالات بسیار زیادی درباره علل شارژ نشدن دستگاه های همراه پرسیده می شود. ما در این مطلب سعی کردیم تا علل اصلی این مشکل و همچنین روش هایی برای حل آسان آن را برای شما گردآوری و بیان کنیم. امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید.