امروز با موضوع بهترین گوشی های ضد آب شیائومی در خدمت شما هستیم.
از جمله گوشی های محبوبی که این روزها بسیاری از افراد به دنبال خرید آن هستند، گوشی هایی می باشند که دارای مقاومت بالایی در مقابل آب و ضربه های خارجی باشند. در این مطلب به بررسی بهترین گوشی های ضد آب شیائومی خواهیم پرداخت.
در ادامه به مطالب زیر خواهیم پرداخت:
گوشی شیائومی نوت 9s
بررسی نمایشگر گوشی شیائومی نوت 9s
تست ضد آب بودن گوشی رد می نوت 8 شیائومی
وضعیت حافظه ی گوشی رد می نوت 8
گل سر سبد گوشی ها و به نوعی از بهترین گوشی های ضد آب شیائومی است که توانسته به مدت 3 دقیقه در آب هایی با عمق کم، همچنان قابلیت های خود را حفظ کرده و سالم بماند.
میزان مقاومت یک گوشی در برابر آب و ضربه ی فیزیکی با شاخص IP نشان داده می شود که در مورد این گوشی صرفا گفته شده است در مقابل آب مقاوم است اما در مورد عدد این شاخص چیزی گفته نشده است. به این شاخص اصطلاحا ضریب نفوذ یا مقاومت گوشی در برابر فشار آب و ورود گرد و غبار نیز گفته می شود و کاملا یک استاندارد بین المللی می باشد.
این قابلیت ها در گذشته صرفا محدود به ابرازهایی می شدند که کوهنوردان یا برخی مشاغل خاص استفاده می کردند. اما هم اکنون این قابلیت در مورد گوشی های پرچم دار و محبوب نیز در حال اجرا شدن است تا کاربران بتوانند تجربه ی راحت تری داشته و امنیت گوشی های خود را حفظ کنند.
نوع نمایشگر این گوشی لمسی خازنی بوده و می تواند نمایش 16 میلیون رنگ را پشتیبانی کند و نسبت نمایشگر به بدنه ی آن به میزان 84.5 رسیده است. محافظ این گوشی از نوع کورنینگ گوریلا گلس 5 است.
سیستم عامل این گوشی در زمان عرضه به بازار، اندروید 10 بوده و دارای پردازنده ی مرکزی 8 هسته ای می باشد. پردازنده ی گرافیکی آن نیز از adreno 618 تبعیت می کند.
این گوشی به علت میان رده بودن، انتظار نمی رفت که با قابلیت ضد آب عرضه شود اما از معدود گوشی هایی است که با قیمت مناسب توانسته تست ضد آب بودن را از سر بگذراند. این گوشی توانسته استاندارد IP را با گواهی IP52 کسب کند که نشان می دهد این گوشی به طور همزمان تا چه میزان در برابر ورود گرد و غبار و ضربات فیزیکی مقاوم است.
شما در هنگام خرید گوشی رد می نوت 8 می توانید اطمینان حاصل کنید که با پاشیدن آب بر روی آن مشکلی برای سیستم گوشی پیش نخواهد آمد.
نمایشگر این گوشی از نوع لمسی خازنی بوده که می تواند فرمان های کاربر را با سرعت بیشتری نسبت به نسل های پیشین فناوری صفحه نمایش به اجرا در آورد. همچنین می تواند نمایش 16 میلیون رنگ را پشتیبانی کرده و باعث افزایش جذابیت حین کار کردن با یک گوشی موبایل امروزی باشد.
این گوشی که در سپتامبر 2019 عرضه شده دو سیم کارته است و 190 گرم وزن دارد و دارای رزولوشن 409 پیکسل در اینچ می باشد.
در این گوشی یک اسلات اختصاصی برای درگاه حافظه در نظر گرفته شده و از 64/128 گیگابایت حافظه ی داخلی و 6 گیگابایت رم برخوردار است.
دوبین های اصلی که در پشت بدنه ی گوشی قرار گرفته اند به ترتیب دارای کیفیت 48 مگاپیکسلی، 8 مگاپیکسل، 2 مگاپیکسل و 2 مگاپیکسل برخودار می باشند. دوربین سلفی این گوشی نیز کیفیت 13 مگاپیکسلی داشته و می تواند با قدرت 1080p فیلم برداری انجام دهد.
حسگرهای این گوشی شامل حسگر اثر انگشت در پشت گوشی، شتاب سنج، ژیروسکوپ ( چرخش نما )، سنسور مجاورت، قطب نما و سنسور مادون قرمز می باشد.
شما می توانید این گوشی را با رنگ های سفید و مشکی و آبی خریداری کنید.
این گوشی طراحی شده توسط کمپانی چینی شیائومی در دسامبر 2018 به بازار عرضه شد و به عنوان اولین گوشی ضد آب این شرکت شناخته شده است. صفحه ی لمسی این گوشی از نوع خازنی است که سرعت بسیار بالایی در مقایسه با تکنولوژی های قدیمی نمایشگر داشته و می تواند تا 16 میلیون رنگ را ساپورت کند.
نسبت نمایشگر به بدنه در این گوشی 80 درصد ارزیابی شده که تجربه ی کاربری کار با یک گوشی با صفحه ی نمایش عرض و حاشیه های بسیار کم را ایجاد می کند. این شاخص یک میزان آینده نگرانه در طراحی گوشی های موبایل می باشد ولی تا کنون شرکت های گوشی موبایل نتوانسته اند گوشی ای با نسبت 100 درصد تولید کنند که انتظار می رود این اتفاق در آینده رخ دهد.
این گوشی دارای درگاه میکرو اس دی است که می توان کارت حافظه ای تا حجم 256 گیگابایت را در آن قرار داد. گوشی می پلی شیائومی برای کارت حافظه از اسلات سیم کارت استفاده می کند و حافظه ی داخلی دستگاه 64 گیگابایت یا 4 گیگابایت رم ارائه شده است.
در پشت این گوشی می توان دو لنز 12 مگاپیکسلی را مشاهده کرد که دارای حسگر عمق هستند و در جلوی این گوشی نیز یک تک لنز 8 مگاپیکسلی قرار داده شده است که از قابلیت HDR پشتیبانی می کند.
اندروید پای شانزدهمین نسخه ی سیستم عامل اندروید است که پس از اندروید اوریو عرضه شده و مسیر توسعه ی آن توسط اندروید کیو ادامه یافته است. در این نسخه می توان قابلیت هایی مثل ژست های حرکتی، پیشرفت هوش مصنوعی برای بهبود وضعیت باتری و مصرف انرژی، مجهز بودن به سیستم جست و جوی عمیق و محدودیت های دسترسی در حالت پس زمینه اشاره کرد.
قابلیت محدودیت دسترسی کمک می کند تا باتری بتواند انرژی بیشتری را حفظ کند و این طور تدارک دیده شده تا در صورت باز بودن یک برنامه، اعلانی برای کاربر ارسال شود و از او در مورد بستن برنامه ی اضافی اجازه گرفته شود.
بر روی این نسخه از اندروید یک نرم افزار سلامت دیجیتال نیز قرار دارد که به شما کمک می کند تا به کنترل میزان زمانی بپردازید که صرف کار کردن با گوشی خود می کنید.