راهنمای جامع برای تعمیر چتر های اتوماتیک ، اطلاعات کلی در رابطه با هر آن چه که با تعمیر چتر اتوماتیک مورد نیاز است نظیر سایه بان ، شاسی و دسته ی چتر های اتوماتیک . امروزه چتر از ان دسته از ابزار کاربردی هست که به دلیل باز و بسته شدن های زیاد و هم چنین استفاده ان در شرایط اب و هوایی بسیار نا مساعد و همچنین استفاده در شرایط بارانی و برفی ، دچار خرابی های عمده و یا پارگی هایی می شود که گاها حتی غیر قابل استفاده می شود . و با توجه به شرایط بازار و درامد های مردم و همچنین نرخ ارز و .... خرید مداوم چتر غیر قابل قبول و مقرون به صرفه نمی باشد .
به این خاطر شما اصلا نگران خرابی چتر خود نباشید چون ما در این مقاله می خواهیم با اموزش بسیار ساده شما را با نکات و ترفند های تعمیر انواع چتر به خصوص چتر های اتوماتیک اشنا کنیم . بعد از خواندن این مطلب ، شما به اسانی می توانید حتی چتر شکسته خود را چه از نوع اتوماتیک باشد یا چه از نوع غیر اتوماتیک ، نیز تعمیر و مجددا در چرخه استفاده روزانه خود قرار دهید . تا انتها با ما همراه باشید با مقاله ی تعمیر چتر اتوماتیک .
آن چه که ما در این مقاله قصد بررسی سوالات و موارد مربوط به آن را خواهیم داشت ، این سوالات به شرح زیر است :
چتر های بارانی و مورد استفاده خود را چگونه در خانه تعمیر کنیم ؟
برای تعمیر سایبان چتر اتوماتیک خود چه مراحلی را باید انجام دهیم ؟
برای تعمیر شاسی چتر اتوماتیک مورد استفاده خود ، چه اقداماتی لازم است انجام دهیم ؟
برای تعمیر دسته ی چتر اتوماتیک چه کارهایی لازم است انجام دهیم ؟
ریشه و قدمت چتر و باور های مردم در زمینه ی چتر ها؟
ویژگی های یک چتر خوب چیست ؟
چتر های اتوماتیک به چتر هایی اطلاق می شود که کاملا به صورت خودکار با فشار دادن یک دکمه ، باز و یا بسته می شوند . مدل های بسیار زیادی از این چتر ها در بازار موجود است که کیفیت های بسیار مختلفی دارند و با برند های مختلف و قیمت های مختلف به بازار عرضه می شوند .
مزیت این چتر ها به این است که با وجود یک ضامن بر روی دسته ی خود به راحتی می توان آن را بست و دیگر نیازی به نیرو و قدرت بدنی برای باز و بسته کرده چتر احتیاج نیست . ولی به دلیل اینکه این ضامن های باز و بسته کردن اتوماتیک این مدل چتر ها، ساختاری مخصوص به خود دارد توصیه می شود که حتما چتر هایی را برای خرید انتخاب کنید که هولوگرام داشته باشد . در ادامه همراه ما باشید تا نحوه ی تعمیر سایبان ها ، شاسی های چتر و دسته ی اتوماتیک را بررسی کنیم .
عموما چتر ها از مکانیزم و اجزای ساده تشکیل شده اند و به طور معمول از دو قسمت سایه بان و دسته تشکیل می شوند و بر خلاف وسایل برقی و الکترونیکی ، کاملا مکانیکی هستند و شما به راحتی با صرف کمی وقت و دقت می توانید چتر شکسته خود را در خانه تعمیر و مجددا مورد بهره براداری قرار دهید .
در حالت کلی اگر سایه بان چترتان دچار پارگی و یا سوراخ شدگی شده یاشد و اب و سایر نزولات الهی از پارچه ان می گذرد شما می توانید با استفاده از نخ و سوزن اقدام به دوختن محل پارگی ها کنید . هم چنین در صورت اینکه خرابی از قسمت دسته چتر شما باشد می توانید با استفاده از چسب های قوی موجود در مغازه و بازار اقدام به تعمیر دسته چتر خود کنید .
1- سایبان های چتر های بارانی به دلیل جنس نایلونی که دارند در طول عمر بهره برداریش بسیار سریع دچار پاره گی می شود . به همین دلیل شما باید روش تعمیر این نوع از سایه بان را بدانید تا هم در هزینه های شما، صرفه جویی شود و همین که اگر باعث کاهش سطح سرویس در چترتان شده است را سریعا بهبود داده و به سطح سرویس اولیه برسانید . بنابراین برای انجام این کار شما باید با استفاده از نخ و سوزن که جزء ابزار های بسیار ساده و در دسترس هستند برای همگان اقدام کنید و پارگی های ایجاد شده در روی سایبان نایلونی و ضد اب خود را بدوزید .
این نکته را نیز در دوختن پارگی های سطح سایبان باید مورد توجه قرار دهید که ، پارگی هایی را می شود دوخت که یک میزان پارگی محدود و کم باشد و دوم این که پارگی به دلیل فشار میله های زیر سایبان به چترتان باشد و پارگی ایجاد کرده بسیار محدود و کوچک باشد تا هم از نظر عملی دوختن امکان پذیر باشد و همین که بعد از عملیات دوختن سایبان بتواند طول عمر کافی و دوام لازم را داشته باشد . هم چنین دوختن برخی از این درزها و پارگی ها نیاز به مهارت زیادی در خیاطی لازم ندارد و شما به راحتی می توانید با اندک مهارت در این حرفه به راحتی محل مورد نظر خود را ترمیم کنید .
نکته ی دیگری که وجود دارد این است که ، نخی که برای دوختن سایبان چتر خود از ان استفاده می کنید از جنس نخ های نایلونی ( که ضد اب باشند ) باید استفاده کنید . و برای انجام اینکار ابتدا باید هر دو طرف پارگی را به هم نزدیک کنید ، و سپس شروع به دوختن کنید و پس از به پایان رساندن عملیات دوختن ، به کمک یک گره که ایجاد می کنید ، نخ خود را تثبیت کنید .
2- هم چنین درجهت اصلاح چتری که در زمان باران از آن استفاده می کنید ، یک اتصال در بالای قسمت اسیب دیده در روی سایبان ایجاد کنید . همچنین در صورتیکه چتر اتوماتیک بارانی شما دچار سوراخ شدگی خیلی بزرگ شده است که با توجه به فشاری که از میله ها به سایبان وارد می شود دوختن خالی دو طرف پارگی پاسخ گوی این همه فشار و تنش نیست و خیلی زود دوباره سوراخ باز می شود و بدرد شما نمی خورد ،
بنابراین با توجه به این موضوع شما با کمک یه وصله بلند و پهن در اطراف ان پارگی این معضل را می توانید حل کنید و حتی اگر کمی با هنر و ذوق سلیقه باشید میتوانید با کمک تعدادی وصله نما و طرح جالبی را به سطح سایبان خود بدهید و چتر بارانی اتوماتیک خود را از دیگران متمایز کنید . فقط جنسی که جهت وصله استفاده می کنید از یک پارچه ی نایلونی ضد اب باشد تا باران از ان عبور نکند و ترجیحا صلاح در این است که جنس و بافت پارچه نایلونی که جهت وصله در چتر اتوماتیک بارانی خود دارید استفاده می کنید با جنس و رنگ و بافت ما بقی سایبان نایلونی شما هم خوانی داشته باشد .
همچنین به این نکته توجه داشته باشید در انجام وصله که ، پارچه خود را بزرگ تر از اندازه سوراخ و پاره شدگی ، برش زده و پارچه نایلونی وصله را طوری در مرکز سوراخ قرار دهید تا از همه طرف کامل سوراخ را پوشش دهد و پس از انجام دوخت کاری ، سوراخ را کاملا بپوشاند .
نخ دوخت که از جنس نایلون ضد اب است را در داخل سوزن قرار داده و کاملا دور تا دور وصله را بپوشانید و بعد از اینکه به طور کامل دور تا دور را دوختید ، با استفاده از دو گره محکم کاملا نخ خود را تثبیت کنید تا با ضریب بالایی تعمیر و ترمیم شما باقی بماند .
3- هم چنین یک روش ساده تری هم جهت پوشش وصله های بزرگ وجود دارد و ان این است که به جای انجام عملیات دوزندگی شما می توانید از وصله های چسبی استفاده کنید ، بنابراین در صورتی که نمی خواهید از نخ و سوزن و به روش قبلی جهت تعمیر چتر بارانی پاره خود استفاده کنید و یا اینکه این روش برای شما غیر قابل انجام و سخت است شما می توانید با خرید یک وصله چسبناکی از بازار نسبت به تعمیر و پوشاندن سوراخ مورد نظر اقدام کنید و عملکردی مشابه با روش اول را از چتر بارانی اتوماتیک خود با همان سطح از سرویس انتظار داشته باشید .
در این روش این نکته بسیار حائز اهمیت می باشد که قبل از اقدام به چسباندن وصله چسبناکی به روی سطح سایه بان شما باید اول از تمیز بودن سطح نایلون سایه بان اطمینان حاصل نمایید که هیچ گونه گرد و غبار و یا مواد شیمیایی و چربی بر روی سطح و اطراف ناحیه سوراخ شدگی وجود ندارد و برای تمیز کردن با خیال راحت این محدوده می توانید از شوینده های شیمیایی و یا الکل استفاده کنید .
تا تمام گرد و خاک ها و مواد زائد موجود را حذف کرده سپس باید وصله چسبناک خود را اماده کنید و با استفاده از یک قیچی وصله را به اندازه ی سطحی بزرگ تر از مساحت سوراخ شدگی با شکلی ترجیحا هندسی و منظم ببرید ، سپس چسب زیر وصله را بکنید و وصله را درست در مرکز سوراخ شدگی به طور مساوی انقدر فشار دهید تا وصله کاملا محکم به سایه بان چتر بارانی اتوماتیک چسبیده شود ( همچنین این نکته را باید خاطر نشان کرد که این نوع از وصله ها دارای رنگ ها و ابعاد متنوعی در بازار هستند و با توجه به سلیقه خودتان می توانید نسبت به خرید و استفاده از انها اقدام کنید ) .
1 – هنگامی که چتر را تا نیمه خود باز می کنید ، تمام میله ها چتر همگی با یک زاویه خاص و به طور منظم قرار می گیرند . در صورتیکه یکی از میله های چتر بارانی شما شکسته و خراب شده باشد شما باید اقدام به تعمیر چتر شکسته خود کنید تا بتوانید اولا از ان استفاده کنید و دوما اینکه به سایبان نایلونی چتر شما که در قسمت قبل اشاره کردیم بسیار حساس و نازک هست اسیبی نرساند .
بنابراین برای انجام این تعمیر ساده ترین راه این است که چتر شما در این وضعیت ، نیمه باز نگه داشته شود بدین معما که ( چتر بارانی شما کمی در حالت بسته تر قرار داشته باشد و به طور کامل و صد در صد باز نشده باشد ) .
2 - سپس به هر دو طرف میله ها دقت کنید متوجه می شوید که در هر دو طرف میله ها سوراخ های کوچکی قرار گرفته است ، شما کاری که باید انجام دهید این است که در ابتدا این سوراخ ها را با یکدیگر هم تراز کنید تا بتوانید از این طریق به یک میله صاف و سالم و با محوری بدون شکستگی برسید .
3 – با استفاده از یک قطعه سیم به طول 5 تا 10 سانتی متر شما می بایست ، این سیم را از هر دو تا سوراخ عبور دهید به طوری که از هر طرف سوراخ تا دو سانتی متر ، سیم بیرون باشد تا در مرحله بعد از ان استفاده کنید .
4 – پس از عبور دادن سیم از هر دو سوراخ ، شما باید به کمک انگشت اشاره و شصت خود سیم را به خوبی در محل خود محکم و تثبیت کنید به این صورت که سیم را به پایین کشیده به سمت یکدیگر و ان را در جهت عقربه های ساعت 4 تا 5 بار پیچ بدهید با اینکار سیم در بین دو سوراخ بسیار تثبیت می شود .
بدین ترتیب شما با انجام این کار که با یک سیم صورت پذیرفت ، یک محور اتصال جدید و محکم بین میله ها ایجاد کرده اید و قدم بسیار مهم و بزرگی را در راستای تعمیر چتر غیر اتوماتیک بر داشته اید .
5 - با استفاده از یک سیم چین سیم های اضافی ته کار را می توانید بچینید و می توانید به منظور فیکس شدن هر چه بیشتر سیم بر روی میله ، در انتهای سیم یک گره کوچکی را ایجاد کرده و میله را محکم تر سره جای خود قرار دهید .
1 – همان طور که در ابتدای این مقاله به ان اشاره شد جهت تعمیر دسته چتر ها می توانید از یک چسب قوی استفاده کنید .
در این مرحله این نکته باز مهم است که ، بهتر از قبل از استفاده از چسب بر روی دسته چتر با کمک یک پارچه ای نم دار محل مورد نظر را تمیز کنید ، و هر گونه گرد و غبار و چربی و الودگی موجود را از روی دسته چتر برطرف و تمیز کنید تا با اینکار چسب به خوبی عمل کند و بهتر و محکم تر از قبل بچسبد .
2 - به منظور اقدام برای چسب کاری دسته چتر شکسته شما باید ابتدا در یک طرف از دسته مقداری چسب بریزید در دقیقا خود محل شکستگی ، سپس سمت دیگر دسته چتر شکسته را روی ان ناحیه اغشته به چسب قرار دهید و به مدت 30 ثانیه هر دو سمت دسته چتر را به یکدیگر فشار دهید .
3 - پس از پایان مرحله قبلی دسته چتر شما به وسیله یک چسب محکم کاملا به یکدیگر چسبیده شده و تعمیر دسته چتر بارانی شما به مراحل پایانی خود بسیار نزدیک شده است .
همچنین جهت حصول اطمینان از عملکرد دسته چتر بارانی که با چسب ان را بهم چسبانده اید ، می توانید پس از گیرش کامل با استفاده از یک سیم و یا مفتول ، ان را در دور تا دور محل شکستگی بپیچانید و در آخر ان را گره بزنید .
بنابراین دسته چتر علاوه بر اینکه با کمک چتر به خوبی به یکدیگر متصل شده است با کمک یک سیم اضافی محکم تر و با دوام تر نیز گشته است و این به شما این اطمینان را می دهد که در شرایط اب و هوایی نا مساعد و یا در باد های بسیار شدیدی که ممکن است شما در ان گیر بیوفتید دیگر نباید نگران جدا شدن و شکستگی دسته چتر خود باشید و با اعتماد می توانید از چتر خود در برابر طوفان ها سدی محکم و قابل اطمینان بسازید .
هر کالایی که در این کره ی خاکی وجود داشته باشد سابقه یا پیشینه ای دارد که از چه قومیتی و در چه شرایطی ساخته شده است . اینکه چگونه به امروز رسیده و کاربری های آن در گذشت زمان چگونه دست خوش تغییر شده است . در ادامه این مقاله قصد داریم تا شما را با ریشه و قدمت چتر هم چنین انواع مختلف و فرهنگ ها و باور های موجود درباره ی چتر بیشتر اشنا کنیم .
قدمت و سابقه اولین چتر بر می گردد به حدود چهار هزار سال پیش که از اثار و مستندات موجود در یونان ، مصر ، سوریه و چین بدست امده است . در ان زمان ها چتر ها را برای محافظت در برابر نور افتاب در این مناطق استفاده می کردند که به شرایط اب و هوایی و موقعیت جغرافیایی ان مناطق نیز مربوط می شده است .
اما با این حال می توان گفت که چینی اولین کسانی بودند که از چتر های ضد اب برای استفاده در مواقع بارندگی استفاده کردند ان ها چتر های معمول خود را با موادی اغشته و ترکیب می کردند تا در برابر باران نیز بتوانند از انها استفاده کنند .
به این ترتیب از قرن شانزدهم به بعد کم کم چتر در غرب ، خصوصا در هوای بارانی اروپای شمالی مورد توجه قرار گرفت و همگان از ان جهت محافظت در برابر باران استفاده می کردند .
در اوایل ورود چتر در اروپا ، چتر را صرفا مختص زنان می دانستند . اما کم کم طی گذشت زمان ، بعد ها توسط مردان نیز مورد استفاده قرار گرفت . تا اولین مغازه چتر فروشی در سال 1830 در لندن افتتاح گردید و بدین ترتیب گام بزرگی در شناخت چتر برای عموم جامعه بر داشته شد .
اولین چتر های اروپایی ها از جنس چوب یا استخوان وال یا بوم روغنی یا الپاکا ساخته می شد ( الپاکا پارچه تهیه شده از پشم نوعی شتر ) . بعد ها صنعتگران دسته خمیده چتر را به منظور رفاه و راحتی هر چه بیشتر بهره بران ساختند .
در ادامه در سال 1852 ، ساموئل فاکس و در سال ، 1885 ویلیام . سی . کارتر پایه استیل را اختراع کردند برای چتر ها .
و در نهایت و پس از گذشت یک قرن ، چتر های جمع شونده ، امروزی ساخته شدند .
در ادامه شما را با انواع مختلف چتر های موجود از نظر مکانیزم عملکرد و انواع مختلف سایه بان های چترها ، اشنا می کنیم تا با بهترین و مورد علاقه ترین چتری که قصد استفاده در باران و شرایط آب و هوایی مختلف را دارید، اشنا شوید و پس از خرید دچار پشیمانی و افسوس نشوید .
اکثر مردم ، در زمان خریدن چتر های خود کاملا آگاه نیستند که دقیقا چه مدل چتر را می بایست بخرند که در عین زیبایی ظاهری مناسب نیاز های آنان هم باشد و در مواقع بارانی بتواند بهترین عملکرد را داشته باشد . شما باید به این نکته توجه داشته باشید که چتر از قطعات بسیاری تشکیل شده است که با خراب شدن و یا شل شدن هر بخش از ان ممکن است که دیگر چتر به کار نیاید ، و به زباله ای برای شما تبدیل شود . از طرفی ظاهر و شکل و فرم چتر برای بیشتر مردم مهم است و زیاد به جنبه های فنی ان توجه نمی کنند .
بنابراین در هنگام خرید یک چتر علاوه به ظاهر باید به کیفیت و باطن هم توجه کرد . پس در هنگام خرید به کیفیت فنرهای چتر و میله های متصل کننده انها ، روش وصل شدن فنر ها به پارچه سایبان چتر ، حرکت محکم و راحت و درست فنر ها ، دسته و فرم ظاهری چتر ، و همچنین جنس چتر باید توجه کنید . همچنین این نکته را به یاد داشته باشید که بهترین جنس پارچه چتر از جنس pvc است.
چترها با توجه به کاربری و مدلی که دارند انواع مختلفی را شامل می شوند . در ادامه شما را با انواع مختلف چتر ها و برند های سازنده ی آن ها اشنا خواهیم کرد.
این چتر دارای سایه بان بسیار بزرگ 68 درجه ای می باشد ، که می تواند بهترین انتخاب برای خانواده هایی است که با همدیگر به پیاده روی می روند . این چتر در طرح کلاسیک خودش دهه هاست که طرفداران بسیاری را به خودش جلب کرده و هم چنان هم از محبوبیت خاصی برخوردار است . همچنین امروزه این چتر در رنگ ها و طرح های متفاوتی تولید می شود اما با همان ویژگی های سابق خود .
این چتر از نوع چتر های کاربردی است که بیشتر کاربرد آن در برابر باران است . به عبارت دیگر ، می تواند کاملا شما را در امان نگه دارد. این ویژگی باعث شده تا بیشتر از ظاهرش مورد توجه قرار گیرد و درجه اهمیت خود را بالا تر برد . هم چنین از دیگر ویژگی های این چتر جنس ان است که از جنس وینیل هست و به شدت محکم و با دوام است و می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای افرادی باشد که بیشتر کارایی و دوام این نوع از چتر ها برایشان مهم تر است .
این چتر بیشتر شما را در باران های سیل آسای پاییزی نگه بانی می کند و از دسته چتر های جمع و جور به حساب می اید . هم چنین این چتر دارای دکمه باز و بست خودکار است و با این ویژگی برای انگشتان دستتان دردسر و اسیبی درست نمی کند . این نوع از چتر ها معمولا در رنگ های شاد و متنوعی طراحی و ساخته می شوند .
طراحی و فرم این نوع از چتر ها باعث می شود تا هدیه مناسبی باشد برای کسانی که هنر های رزمی کار می کنند . دسته این چتر از نظر فرم ، ان را شبیه به شمشیر سامورایی ها می کند و به دلیل وجود بند نایلونی ، این قابلیت را به شما می دهد تا ان را به مانند شمشیر سامورایی با خود به آسانی حمل کنید .
این نوع چتر را برای شرایط اب و هوایی بسیار بد و طوفانی طراحی و می سازند به این دلیل که این نوع از چتر بسیار مقاوم است ، و در هنگام تولید ، تمام اجزا و میله های بکار رفته در ان ، از ازمایش های دوام متفاوتی عبور کرده اند . همچنین از دیگر مزیت های این چتر می توان به کوچک بودن ان اشاره کرد که به راحتی می توانید ان را به هر طرف که می خواهید با خود ببرید .
طرح این چتر شما را در روز های بارانی پاییزی ، به یاد اسمان ابی و اسمانی می اندازد و از این حیث بسیار ایده ال است برای شما . هم چنین در ازمایش های هنگام تولید برای این چتر ، توانسته خودش را در برابر سرعت باد 90 کیلومتر در ساعت حفظ و میله هایش نشکند . بنابراین این چتر نیز برای طوفان نیز بسیار گزینه مناسبی است که شما در انتخاب چتر می تواند ان را انتخاب کنید .
این نوع از چتر به گونه طراحی و ساخته شده است که می تواند در برابر شدید ترین باد ها هم دوام اورد . اگر شما هم از ان دسته افرادی هستید که چترتان مدام در برابر باد ها ، برعکس می شود و از این موضوع خسته شده اید ، این چتر را ما به شما پیشنهاد می کنیم .
اگر شما به چتری نیاز دارید که حتی در کوله پشتیتان جا شود ، چتر ایزی تاچ را به شما پیشنهاد می کنیم . این نوع چتر از با دوام ترین و محکم ترین جنس ساخته شده که می تواند در برابر اب و گرد خاک و اشعه ماوراء بنفش مقاومت کند . همچنین امروزه این نوع چتر در مدل های بسیار خلاقانه و مفهومی در حال تولید هستند که می تواند طرفداران بسیاری را به خودش جلب کند .
طرح این چتر از هشت پا اقتباس شده است که می تواند برای دوستداران این حیوان بسیار لذت بخش باشد . تعداد ملیه های چتر را هشت عدد به کار می برند و به صورت هشت پا طراحی می شوند . این نوع چتر های برای کودکان گزینه ی بسیار مناسبی می باشد .
در طراحی این چتر ، روزهای زیبای پاییزی که با باران و برگای درختان رو به زرد شدن همراه است را خوبی به تصویر کشیده است و برای این فصل و قدم زدن در لابه لای برگای درختان می تواند چتر بسیار مناسب و ارامش بخشی باشد .
طراحی این نوع چتر بسیار بی نظیر می باشد و به شما کمک می کند تا علاوه بر اینکه در باران از شما محافظت به عمل می اورد ، بلکه با عینک بسیار جالبی که بر روی سایه بان ان طراحی و جانمایی کرده اند اطراف تان را به خوبی ببینید .
اگر شما دوست دارید در روز های سرد بارونی پاییزی قدم بزنید و یک لیوان چای گرم نیز به همراه ان بنوشید ، خرید این چتر را به شما پیشنهاد می دهیم .
اگر شما بسیار حساس به این هستید که به هیچ وجه در روز های بارونی خیس نشوید و یا برای کارتان نباید خیس به محل کارتان برسید ، این چتر هرگز نمی گذارد شما حتی قطره ای خیس شوید .
اگر شما از ان دسته از کسانی هستید که طرفدار غذاهای گیاهی هستید و به اصطلاح گیاه خوار هستید ، این چتر زیبا از طرح کاهو بهترین گزینه است تا هم سلیقه و علاقه و نگرش شما را نشان دهد ، هم اینکه شما را در برابر باران و طوفان حفظ نماید .
در پایان مطلب پس از مرور روش تعمیر چتر ها و تعریف و قدمت و انواع مختلف چتر ها می خواهیم یه جمع بندی نهایی پیرامون ویژگی های یک چتر خوب داشته باشیم :
امروزه چتر ها در دو دسته زمستانی و تابستانی عرضه می شوند . اگرچه در ظاهر می توان انها را شبیه بهم دانست اما در مدل های تابستانی ، سایبان ها بیشتر برای محافظت از نور خورشید طراحی و ساخته شده اند ، و در برابر اب مقاوم نبوده اند و می توان گفت در واقع ضد اب نیستند . بنابراین در خرید چتر به ظاهر ان فقط بسنده نکنید و اول نوع چتر و کاربرد ان را از فروشنده بپرسید .
همچنین برای خرید چتر ابتدا باید به شرایط اب و هوایی منطقه جغرافیایی خود دقت کنید ، و سوال های از قبیل ایا در منطقه شما باران های شدید و طوفانی می بارد و یا گاهی باران های ملایمی می بارد را برایشان جوابی داشته باشید . سپس باید به سایر ویژگی های چتر از قبیل سایه بان ، فشرده شدن ان یا تاشو بودن ان ، وزن چتر ، دوام و . . . . دقت داشته باشید .
وظیفه اولیه و اصلی چتر ها حفاظت فرد در برابر باران است که اما در برخی موارد برف و باد و یا نور خورشید نیز شما را مجبور به استفاده از چتر ها می کند . استفاده از چتر هایی که سایه بان بزرگ تری دارند شما را در برابر باد و باران بیشتر محافظت می کند . اما در مواقعی که در منطقه شما بارندگی های خیلی شدیدی رخ نمی دهد ، ولی باید به طور مرتب چتر را به همراه داشته باشید بهتر است به سراغ چتر های تاشو و کوچک تر بروید .
باران در زمانی که باد شدید نیز وجود دارد استفاده از چتر را برای شما سخت تر می کند . بنابر این اگر در منطقه زندگی شما باران ها به همراه باد هست بهتر است به دنبال چتر های کوچک و مسافرتی نروید زیرا لولاهای انها بسیار ضعیف هستند . در این موارد چتر های کلاسیک با دسته های بلند و سایه بان های عمیق تر انتخاب بهتری است در شرایط باد و باران . البته در این شرایط ممکن است پاهای شما خیس شود بنابراین بهتر است قدم های خود را اهسته تر بردارید تا بیشتر در زیر چتر باقی بمانید و از خیس شدن در امان بمانید .
چتر ها نه تنها شما را در برابر باد و باران حفظ می نمایند بلکه برای حفاظت از نور خورشید نیز طراحی می شوند . این مدل از چتر ها توانایی عدم عبور آن ندارند ، معمولا به مانند اکسسوری از آنان استفاده می شود و در اقیلم های گرم و افتابی که تابش بسیار زیاد آفتاب دارد، مورد استفاده قرار می گیرد .
بنابراین در هنگام خرید بهتر است از مدل های سبک تر و کوچک تر استفاده کنید . اما اگر این چتر ها را برای استفاده در روز های خاص در کنار دریا و ساحل می خواهید استفاده کنید ، نیازی نیست از مدل های کوچک ان استفاده کنید و بهتر است از مدل های بزرگ تر ان استفاده کنید .
مورد دیگری که در انتخاب این نوع چتر ها بسیار مهم است و به خاطر کاربرد ان هم هست ، استفاده از رنگ های روشن است تا رنگ های تیره و مشکی تا نور و انرژی کمتری از خورشید را جذب کند . رنگ های تیره همچنین باعث می شود تا دما در زیر چتر ها بالاتر هم برود تا رنگ های روشن .
با شروع فصل بارندگی و سرما نیاز به این قبیل از چتر ها بسیار زیاد احساس خواهد شد . با توجه به تنوع زیاد بازار چتر ها شما قادر هستید کالای خود را از برند های مختلف با قیمت ها و کیفیت های مختلف تهیه کنید . تنها امتیاز چتر های اتوماتیک نسبت به سایر چتر های دیگر در باز و بسته شدن خودکار آن ها می باشد و نیاز نیس در شرایط بحرانی و همه ی زمان ها از نیروی بدنی زیادی استفاده کنید .
هر چند چتر های اتوماتیک با کیفیت بسیار پایین و قیمت های کم در بازار بسیار زیاد است ، توصیه می شود در هنگام خرید این نوع از چتر ها حتما یک چتر با کیفیت خریداری نمایید تا طی یک مدت زمان کوتاهی خراب نشود . امید است این مطلب مورد قبول شما واقع شده باشد . از همراهی شما سپاس گذاریم .