علت دیر روشن شدن تلویزیون دوو

در این مقاله به بررسی علت دیر روشن شدن تلویزیون دوو می پردازیم، ابتدا مختصری از اطلاعات مربوط به علت دیر روشن شدن دوو در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار می دهیم، تلویزیون به عنوان یک رسانه و هم به عنوان سرگرمی در نزد مردم شناخته می شود در ابتدا تلویزیون ها خیلی ساده و دارای چند کانال بوده و فقط در ساعات معینی برنامه های آن پخش می شد، اما امروزه پیشرفت های عظیمی از همه لحاظ در حوزه تلویزیون ها رخ داده است.

در این مقاله به ارائه اطلاعات جامعی درباره تلویزیون ها می پردازیم.

در ادامه به سوالات شما در رابطه با علت دیر روشن شدن تلویزیون دوو پاسخگو خواهیم بود.

۱.معنای تلویزیون از نظر واژه شناسی چیست؟

۲. تلویزیون توسط چه کشوری و در چه سالی ساخته شد؟

۳. تلویزیون شامل چه اجزایی است؟

۴. انواع نمایشگر های ویدیویی و طول عمر آن ها چگونه است؟

۵. انواع برند های سازنده تلویزیون کدامند؟

۶. علت دیر روشن شدن تلویزیون های دوو چیست؟

۷. چگونه نقص دیر روشن شدن تلویزیون را رفع کنیم؟

۸. تلویزیون های اندرویدی دوو چگونه اند؟

۹. چه عواملی که در نصب و راه اندازی تلویزیون های دوو تاثیر گذارند؟

۱۰. نصب تلویزیون های جدید دوو چگونه است؟

۱۱. تعمیر تلویزیون های جدید دوو چگونه است؟

۱۲. نمونه ها و حالت های خرابی و مشکل در تلویزیون های دوو چگونه نمایان می شود ؟

۱۳. در هنگام استفاده از انواع مدل های جدید تلویزیون دوو چه نکاتی باید رعایت شود؟

۱۴. چه مشکلاتی ممکن است در تلویزیون های دوو پدیدار شود؟

۱۵. مشکلاتی که ممکن است در پنل تلویزیون های دوو ایجاد شود چگونه اند؟

۱۶. برای تلویزیون های دوو چه خدماتی در نظر گرفته شده است؟

۱۷. نقش تلویزیون از نظر اجتماعی در جامعه چگونه است؟

۱۸. برای تلویزیون های جدید چه تجهیزات همراهی در نظر گرفته شده است؟

۱۹. نحوه تطابق عکس ها و فیلم ها و.. در صفحه های نمایشگر جدید چگونه است؟

۲۰. تلویزیون صدا دارد اما تصویر قطع شده، علت این مشکل چیست؟

۲۱. نمایندگی های مربوط به تعمیرات تلویزیون  دوو چگونه هستند؟

۲۲. انجام تبلیغات و آگهی ها از طریق تلویزیون چگونه است؟

۲۳. تلویزیون های دوو چه ویژگی ها و معایبی دارند؟

 

   

۱.معنای تلویزیون از نظر واژه شناسی چیست؟

نام دیگر تلویزیون دورنما است، این واژه توسط کشور آلمان در نظر گرفته شده و به معنای توجه به یک صفحه از راه دور است، طوری که با دیدن تصاویر و صداهای مختلف افراد سرگرم شده و اوقات خوشی را سپری خواهند کرد.

تلویزیون برای آن که فیلم و عکس و صوت ارائه کند نیازمند دستگاهی به نام گیرنده است تا از طریق آن بتواند امواج دریافت کرده و نمایش بدون ایرادی انجام گیرد. امروزه به علت پیشرفت ها در تمام زمینه های زندگی حضور تلویزیون در زندگی ها بسیار پررنگ و الزامی شده است و در کشور ایران برای ارائه فیلم و صوت و تصویر یک اداره تحت عنوان صدا و سیما وجود دارد که مشخصا هدف آن ارائه محتوای سرگرم کننده است.

۱.معنای تلویزیون از نظر واژه شناسی چیست؟

همانطور که گفته شد تلویزیون یک واژه فرانسوی بوده و معنای کلی آن در این کشور به معنی دید از راه دور است، هرچند کشور های مختلف این واژه و معنای آن را دچار تغییراتی ساخته اند.

 

۲. تلویزیون توسط چه کشوری و در چه سالی ساخته شد؟ 

اولین تلویزیون ساخته شده در کشور آلمان و در سال ۱۸۸۴ بوده است، که توسط یک دانش آموز به عنوان یک آزمایش درسی انجام شده و به علت نمایش تصویر اولین تلویزیون این چنین پدید آمد.

۲. تلویزیون توسط چه کشوری و در چه سالی ساخته شد؟

این دستگاه اختراعی ابتدا توسط یک لنز به همراه یک عکس استفاده می شد و توسط نوری که بر روی عکس تابیده می شد تصویر قابل مشاهده بود، سپس در سال  ۱۹۲۵ اولین تلویزیون با تصاویری که قادر به حرکت بودند ( متحرک ) شکل گرفت، و با فاصله یک ساله در سال ۱۹۲۶ تصاویر بدون رنگی ( سیاه و سفید )که متحرک بودند وارد عرصه شد، در سال ۱۹۲۷ هم قابلیت دیگری که به این تصاویر متحرک اضافه شد صدا بود و در همین سال ادغام صوت و تصویر رخ داد، افرادی که در این زمینه مشغول به تلاش بودند در سال ۱۹۹۰هم موفق به دستیابی به قابلیت ضبط فیلم ها و پخش آن در زمان دیگر شدند، ۲۸ سال گذشت تا اولین فیلم ها و تصاویر به صورت رنگی در تلویزیون ها به نمایش در آمد و برای این تصاویر رنگی سه رنگ اصلی قرمز و آبی و سبز مورد استفاده قرار گرفت،

۲. تلویزیون توسط چه کشوری و در چه سالی ساخته شد؟

این اختراع در سال های بعد هم توسط افرادی دست خوش تغییرات بسیاری شد طوری که یک شرکت به نام EMI در سال ۱۹۳۵ شروع به تولید تلویزیون به صورت الکترونیکی کرد، و بعد از مدتی هم چند شرکت در کشور آمریکا دست بکار برای تولید تلویزیون شدند این تلویزیون ها به صورت سیاه و سفید بودند، سپس در سال ۱۹۵۳ اولین تلویزیون  رنگی ساخته و به بازار فرستاده شد سال ۱۹۵۳ برابر با سال ۱۳۳۲در کشور ما بود. این روند آن قدر پیشرفت کرد تا به شکل امروزی تبدیل شد و تلویزیون ها قادر به دریافت سیگنال ها و امواج رادیویی شده اند. 

۳. تلویزیون شامل چه اجزایی است؟

تلویزیون های معمولی و ابتدایی شامل اجزای زیر هستند :

۱.یک منبع که بتواند تصویرها را نمایش دهد.

۲. یک منبع که صدا پخش کند.

۳. یک آنتن برای دریافت امواج تا تصاویر ارسالی به درستی دریافت و پخش شوند.

۴. یک فرستنده برای ارسال فیلم ها و عکس ها و صدا ها.

۵. یک گیرنده برای دریافت فیلم ها و عکس ها و صدا ها.

۳. تلویزیون شامل چه اجزایی است؟ 

 

۴. انواع نمایشگر های ویدیویی و طول عمر آن ها چگونه است؟

نمایشگر های ویدیویی انواعی دارد که در زیر شرح داده می شوند :

۱.نمایشگر های سی آر تی CRT: نمایشگرهای  سی آر تی به نمایشگر های لامپ اشعه کاتدی معروف هستند، و طول عمر خاصی برای این نمایشگر ها ارائه نشده است.

۲. نمایشگر های ال سی دی LCD: سیستم این نمایشگرها به صورت کریستال مایع است  و از لحاظ ضخامت این نمایشگر ها به اندازه یک تابلو است و طول عمر این نمایشگرها به نحوه نگهداری و استفاده از آن بستگی دارد و می تواند عددی بین ۸ تا ۱۲ هزار ساعت کار کند.

۴. انواع نمایشگر های ویدیویی و طول عمر آن ها چگونه است؟

۳. نمایشگر های ال ای دی LED: این نمایشگرها نمونه پیشرفته تری از نمایشگرهای ال سی دی هستند و تفاوت آن ها در ضخامت است این مدل از نمایشگرها از ال سی دی ها هم نازک تر بوده و مصرف برق در این نمایشگر ها معمولا کمتر است و طول عمر آن ها هم بسته به نحوه استفاده می تواند بین ۳۰ تا ۶۰ هزار ساعت طول عمر باشد. 

۵. انواع برند های سازنده تلویزیون کدامند؟

برندهای معتبر در زمین ساخت تلویزیون عبارتند از : دوو، ال جی، سامسونگ، توشیبا، سونی، جی وی سی، پارس، صنام، اسنوا، فیلیپس و...

۶. علت دیر روشن شدن تلویزیون های دوو چیست؟

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که قصد روشن کردن تلویزیون داشته باشید و زمانی که کنترل را مقابل تلویزیون نگه داشته و می خواهید آن را روشن کنید متوجه شوید اتفاقی رخ نمی دهد تا اینکه چند ثانیه بعد می بینید تلویزیون روشن شده، ما در این مقاله علت یا علت های این مشکل را برای شما بیان می کنیم.

در تمامی تلویزیون ها قطعه ای وجود دارد که نام آن برد پاور است، در واقع  از طریق برد پاور تلویزیون روشن می شود، وظیفه برد پاور در سیستم تلویزیون تبدیل ولتاژ است یعنی ولتاژ AC  را به ولتاژ DC تبدیل می کند. زمانی که برق تلویزیون را وصل می کنید، برق به برد پاور می رسد و برد پاور این جریان برق وارد شده را از حالت AC  به حالت DC  در می آورد و تلویزیون روشن می شود، اما اگر تلویزیون شما دیر روشن می شود شاید علت آن اشکال در برد پاور باشد.

۶. علت دیر روشن شدن تلویزیون های دوو چیست؟

۷. چگونه نقص دیر روشن شدن تلویزیون را رفع کنیم؟

چنانچه تلویزیون شما دیر روشن شود علت آن شاید مربوط به برد پاور باشد اما این یک قطعیت نیست و ممکن است دلایل دیگری در این زمینه دخیل باشد، از این رو برای رفع این مشکل باید تلویزیون توسط افرادی که در این زمینه تخصص دارند مورد بررسی قرار گیرد تا عیب یابی شده و عیب آن رفع شود، همچنین می توان به صورت آنلاین و یا تلفنی با کارشناسان در این زمینه مشورت کرد و راهنمایی دریافت کنید. 

۸. تلویزیون های اندرویدی دوو چگونه اند؟ 

تلویزیون های اندرویدی دوو برای اولین بار در کشور ما در دی ماه رونمایی شد، این تلویزیون ها به ۲ حالت LCD و LED  معرفی شدند و تولید آن ها در ابعاد ۴۲و ۴۷ و ۵۲ در حال آغاز است و قادر به نمایش سه بعدی تصاویر خواهند بود، همچنین این تلویزیون ها از قابلیت اندروید هم برخوردار خواهند بود.

نمونه دیگر تلویزیون های دوو مدل SMART TV است همانطور که در عکس زیر مشاهده می کنید این تلویزیون ها دارای کنترل های متفاوت تری از سایر تلویزیون هاست.

تلویزیون هایی که به روش سیستم اندروید طراحی و ساخته خواهند شد، همانند گوشی های تلفن همراه اندروید قابلیت نصب انواع نرم افزارهای اندرویدی را خواهند داشت همچنین دارای محفظه هایی برای قرار دادن حافظه رم و ورود فلش ها خواهند بود، تصاویر در تلویزیون های اندرویدی سه بعدی به نمایش در خواهد آمد، و کنترل این تلویزیون همانند یک دسته بازی بوده اما با این ویژگی که در قسمت وسط این کنترل یک صفحه لمسی وجود دارد که از طریق آن می توان اعمال را بر تلویزیون پیاده کرد. 

۹. چه عواملی که در نصب و راه اندازی تلویزیون های دوو تاثیر گذارند؟

۱.وجود کارشناسان با مهارت و کاردان

۲. ارائه ضمانت نامه برای خدمات انجام شده

۳. مدت زمان کوتاه برای رسیدگی و حل  مشکلات

۴. هزینه های کم و مقرون به صرفه

 

۱۰. نصب تلویزیون های جدید دوو چگونه است؟

با پیشرفت هایی که در زمینه تکنولوژی و رسانه ها به وقوع پیوسته تلویزیون ها دارای ظواهر متفاوتی نسبت به قبل شده اند، سایز آن ها بزرگتر و ضخامت صفحه آن بسیار کمتر شده است امروزه از این تلویزیون ها علاوه بر منازل در محیط های کار هم استفاده می شود، این تلویزیون ها به گونه ای ساخته شده اند که نیازی به میز برای نگه داشتن آن نیست و می توان آن را در محل های مختلف نصب کرد و مورد استفاده قرار داد که این روش به مکان کمتری نیاز داشته و به محیط و دکور هم جلوه متفاوتی می دهد.

برای نصب تلویزیون دوو و دیگر تلویزیون های جدید برای اطمینان بیشتر و جلوگیری از بروز هرگونه حادثه برای تلویزیون، بهتر است نصب تلویزیون ها توسط کارشناسان شرکت مربوطه که در این مهارت دارند انجام گیرد. این نوع تلویزیون ها قابلیت نصب بر روی دیوار، یا روی ستون  و یا روی پایه های مخصوص را دارند همچنین لوازم و تجهیزات لازم برای انجام این عمل باید براساس نوع و مدل تلویزیون ها تهیه گردد.

۱۰. نصب تلویزیون های جدید دوو چگونه است؟ 

۱۱. تعمیر تلویزیون های جدید دوو چگونه است؟

تلویزیون یکی از نیازهای اساسی هر خانواده است و جایگاه ثابتی در تمام منازل به خود اختصاص داده است، این وسیله به نحویست که در طول مدت شبانه روز حداقل چند ساعت مورد استفاده قرار می گیرد از این رو ممکن است در اثر این استفاده ها روزی دچار مشکل شود و احتمال دارد این مشکلات کوچک و به سرعت حل شود و در برخی موارد ممکن است این مشکلات جدی بوده و نیاز به تعمیر اساسی داشته باشد، این مشکلات ممکن است مربوط به صدا یا خرابی تصاویر و یا هماهنگ نبودن صوت و تصویر باهم و موارد این چنینی است که در این موارد باید تلویزیون را به مراکزی که کارهای تعمیرات تلویزیون را انجام می دهند ببریم تا کارشناسان بررسی کنند و در صورت توان رفع مشکل، مشکل ایجاد شده را حل کنند.

۱۱. تعمیر تلویزیون های جدید دوو چگونه است؟

تلویزیون های دوو دارای ساختار متفاوت و پیچیده تری نسبت به دیگر تلویزیون ها هستند از این رو در صورت بروز هرگونه مشکل باید حتما توسط افرادی که در زمینه تعمیرات تلویزیون ها و محصولات دوو مهارت دارند این مشکلات بررسی و حل شود.

به مطالب دیگری در رابطه با تلویزیون های دوو که در این قسمت بیان می شود توجه کنید.

تلویزیون های دوو که به صورت ال ای دی هستند در مقایسه با نمونه های ال سی دی دارای ویژگی ها و آپشن های بیشتری هستند به این صورت که هنگام استفاده از تلویزیون های ال ای دی دوو متوجه خواهید شد که کیفیت و وضوح تصاویر این تلویزیون ها به مراتب بیشتر از نمونه های ال سی دی است، همچنین طول عمر تلویزیون های ال ای دی دوو بیشتر از ال سی دی های دوو بوده و نکته قابل توجه دیگر آن که مصرف برق در این تلویزیون ها نسب به ال سی دی ها کمتر است و تنها مسئله ای که در این قسمت مطرح است بحث هزینه هاست، هزینه تهیه ال ای دی های دوو مطمعننآ بیشتر از ال شی دی هاست،

به علاوه آن که افرادی که به تعمیر نمونه های معمولی و یا ال سی دی های دوو می پردازند از علم و دانش کمتری نسبت به افرادی که به تعمیر ال ای دی ها می پردازند بهره مندند، و این افراد همیشه علم و آگاهی خود را مطابق با اخرین تغییر و تحولات تلویزیون های دوو قرار می دهند و بعد از انجام تعمیرات ضمن آسودگی خاطر بیشتر برگه ضمانت نامه به مشتریان ارائه می کنند.

۱۲. نمونه ها و حالت های خرابی و مشکل در تلویزیون های دوو چگونه نمایان می شود ؟

عوامل و حالت هایی وجود دارد که در صورت رخ دادن می تواند یکی از دلایل وجود مشکل در تلویزیون های دوو باشد، در زیر این موارد ذکر شده است.

۱. خاموش و سپس روشن شدن ناگهانی و در حین کار تلویزیون

۲. مکث در هنگام روشن شدن

۳. افزایش و کاهش نور صفحه نمایش

۴. قطع یا ثابت ماندن تصویر روی صفحه نمایشگر

۵. از بین رفتن تصویر و فقط وجود صدا

۶. تاریک و خاموش شدن ناگهانی

۷. بیرون آمدن از حالت استند بای بدون هیچ گونه تنظیم

۱۲. نمونه ها و حالت های خرابی و مشکل در تلویزیون های دوو چگونه نمایان می شود ؟

۱۳. در هنگام استفاده از انواع مدل های جدید تلویزیون دوو چه نکاتی باید رعایت شود؟

۱. محلی را برای قراردادن تلویزیون انتخاب کنید از تابش مستقیم نور خورشید به دور باشد و حتی المقدور تابش کم و خیلی ضعیف باشد.

۲. تلویزیون نباید در نزدیک اجاق گاز، شومینه، بخاری، شوفاژ، پکیج و ... قرار گیرد.

۳. در هنگام قرار دادن تلویزیون در یک محل فاصله تلویزیون تا دیوار را به حد مناسب رعایت کنید.

۴. توجه داشته باشید محلی که در پشت تلویزیون ها مربوط به تبادل هواست پوشانده نشود تا جابجایی هوا به درستی انجام گیرد.

۵. صفحه نمایشگر را با دستمال های خیس و یا پاک کننده های شیمیایی گرد گیری نکنید زیرا سبب خرابی آن خواهد شد.

۶. دقت کنید ساختار این گونه تلویزیون ها ظریف بوده و قدرت تحمل ضربات را ندارد و دچار خرابی خواهند شد.

۷. برای آن که مشکلات کاهش و افزایش ولتاژ برق سبب مشکل و آسیب به تلویزیون نشود از دستگاه محاظ استفاده کنید.

۱۳. در هنگام استفاده از انواع مدل های جدید تلویزیون دوو چه نکاتی باید رعایت شود؟ 

۱۴. چه مشکلاتی ممکن است در تلویزیون های دوو پدیدار شود؟

در این قسمت قصد داریم مشکلاتی که در تلویزیون های دوو ایجاد می شود را برای شما همراهان گرامی بیان کنیم :

۱.تلویزیون های دوو ممکن است بطور ناگهانی از کار متوقف شده و بسوزند.

۲. تاریک شدن صفحه نمایش و از کار افتادن

۳. پراکندگی و وجود مشکل در نمایش تصویر

۴. ایجاد شدن حالتی مانند خط در صفحه نمایش

۵. ممکن است پنل تلویزیون های دوو دچار شکستگی شوند

۶. در برابر ضربات هرچند کوچک دچار مشکلات اساسی خواهند شد

۷. کم و زیاد شدن جریانات برق سبب ایجاد مشکل خواهد شد

۸. برخورد هرگونه مایعات هرچند به مقدار کم با صفحه نمایش به سرعت به داخل تلویزیون نفوذ پیدا می کند و مشکل ساز می گردد 

۱۵. مشکلاتی که ممکن است در پنل تلویزیون های دوو ایجاد شود چگونه اند؟

تمام تلویزیون ها ممکن است دچار عیب و ایرادات شوند، تلویزیون های برند دوو هم از این قاعده مستثنی نیستند و ممکن است مشکلاتی در پنل این تلویزیون ها ایجاد شود مانند شکسته شدن پنل تلویزیون، دچار سولفاته شدن، برخورد با آب و مایعات دیگر، تاریک شدن تصاویر یا نمایش دو تصویر در کنار هم و یا خرابی کلی سیستم تلویزیون که گاهی منجر به سوختن می گردد می تواند از نمونه مشکل های موجود در پنل تلویزیون های دوو باشد.

۱۵. مشکلاتی که ممکن است در پنل تلویزیون های دوو ایجاد شود چگونه اند؟

مشکلات ذکر شده در فوق ممکن است برای هر نوع و مدل تلویزیونی اتفاق بیفتد اما باید در این موارد خود را دخیل به کار نکنید و بررسی و رفع این مشکلات را به شخص کاردان در این زمینه بسپارید زیرا پنل تلویزیون کار حساسی بوده و با سمبل کاری امکان برگشت به حالت قبل را ندارد و حتی ممکن است به علت عدم آگاهی شما مشکل پیش آمده حاد تر هم شود و در برخی موارد هیچ راهی برای تعمیر و درستی باقی نمی ماند پس بهتر است انجام این کار را به تعمیر کار سپرده و تلویزیون سالمی تحویل بگیرید. 

۱۶. برای تلویزیون های دوو چه خدماتی در نظر گرفته شده است؟

از سوی برند سازنده تلویزیون های دوو برای مصرف کنندگان این برند خدماتی در نظر گرفته شده است که در صورت خرابی و یا بر خوردن به مشکل، مصرف کننده می تواند به این مراکز ارائه خدمات مراجعه کرده و با ذکر مشکلات و نشان دادن فیزیک تلویزیون مشکلات پیش آمده را توسط خدمت دهندگان حل کند. خدماتی که از این زمینه به مشتریان ارائه می شود به شرح زیر است :

۱. بازسازی و ترمیم قسمت هایی که نیاز به تعمیر جزیی دارند.

۲. معاوضه برخی از قطعات که با تعمیر امکان صحیح کار کردن ندارند.

۳. دقت و درستی در انجام کارها، که امکان تکرار و دوباره کاری پیش نیاید.

خدماتی که در زمینه تلویزیون های دوو به مشتریان ارائه می شود توسط افراد مجرب و کار بلد صورت گرفته و امکان بروز خطا بسیار بسیار کم بوده و به جرات می توان گفت در حد صفر است.

علاوه بر این خدمات، افرادی هستند که توانایی مراجعه به مراکز خدمات تلویزیون و محصولات دوو را ندارند  از این رو می توانند از طریق تماس تلفنی از کارشناسان این حوزه درخواست کنند کار تعمیر و رفع مشکل تلویزیون را در منزل آن ها انجام دهد که در این صورت کارشناس مربوطه برای رفاه حال همشهریان محترم  در اسرع وقت به منزل فرد درخواست کننده خدمت مراجعه کرده و ایرادات پیش آمده را رفع و رجوع خواهد کرد.

 

۱۷. نقش تلویزیون از نظر اجتماعی در جامعه چگونه است؟ 

امروزه فرهنگ ، روابط فرهنگی و اجتماعی نقشی پر رنگ در زندگی خصوصی افراد پیدا کرده و تلویزیون هم به عنوان یکی از رسانه های اجتماعی طرفداران بسیاری دارد از این رو در ارائه اطلاعات، روابط، شرایط زندگی و ... به مردم نقش اساسی ایفا می کند، از این رو باید برنامه ها و اطلاعاتی که توسط تلویزیون به مردم ارائه می شود کنترل و سازماندهی شود تا سبب مشکل نگردد.

اگر به تاریخ تلویزیون و رسانه ها نگاه کنید می بینید که در سال ۱۹۹۱ کشور سوئد به کنترل و توجه به محتوایی که در رسانه پخش می شود پرداخت زیرا افراد یک خانواده همه در یک رنج سنی نبوده و برنامه هایی که از تلویزیون پخش می شود ممکن است تناسبی با سن افراد مثلا کودکان نداشته و سبب ایجاد بسیاری از مشکلات در ذهن آن ها می شود به همین دلیل دولت سوئد مناسب دانست تا محتوایی که قصد پخش دارد باید بررسی و کنترل شود.

۱۷. نقش تلویزیون از نظر اجتماعی در جامعه چگونه است؟

تحقیقاتی در این زمینه انجام گرفته که نشان می دهد کودکانی که سن پایین مثلا ۱۲ سال دارند اگر به تماشای محتویاتی که همراه با خشم و خشونت است بپردازند، این تصاویر سبب آسیب به مغز شده و در رفتار و خلق و خوی وی تاثیرات منفی طولانی مدتی بر جای خواهد گذاشت.

نمونه دیگری از تحقیقات که در سال ۲۰۰۲ انجام گرفت این بود که برخی افراد به مدت طولانی به تماشای برنامه های تلویزیون می نشینند که این هم خود یک مشکل حاد و می توان گفت نوعی اعتیاد به رسانه و تلویزیون محسوب می شود، افرادی که به این مسئله مبتلا می شوند به نحوی هستند که توانایی دوری و جدا شدن از تلویزیون را نداشته و حتی در شرایطی مانند نظافت منزل، گفتگو با تلفن یا گفتگوی حضوری و... باید صدای تلویزیون را بشنوند و حتما تلویزیون روشن باشد. همین نمونه ها باعث شد تا بسیاری از خانواده به رعایت قوانین و مقرراتی در استفاده از تلویزیون اقدام کنند طوری که تنها در ساعات معینی فرزندان حق استفاده و تماشای تلویزیون خواهند داشت و از تماشای محتوای زننده و نا مناسب فرزندان خود را منع می کنند.

نمونه دیگر تحقیقات مربوط به استفاده از تلویزیون در کشور نیوزلند انجام شد که در آن حدود هزار نفر مورد بررسی قرار داشته شدند و سن آنها بین ۱۲ تا ۲۶ سال بود، در نتیجه این آزمایش مشخص شد که این افراد به دلیل تماشای بیش از حد به تلویزیون دچار افت در درس و آموزش شده اند و آن قدر در مسئله تماشای تلویزیون غرق شده اند که علاقه ای برای ادامه تحصیل ندارند.

با وجود مشکلات به وجود آمده از طرف رسانه ها مانند تلویزیون کشور ایسلند در سال ۱۹۸۴ تصمیم گرفت محتوا و برنامه های تلویزیون تنها در ساعات معینی از شبانه روز پخش شود و در روزهای تعطیل هر ماه تلویزیون برنامه ای برای پخش نداشت.

با وجود تمام این توضیحات باید گفت که تلویزیون یک رسانه بوده از طریق آن می توان آموزش دید، سرگرم شد، اطلاعات بیشتری در همه زمینه های لازم برای زندگی کسب کرد اما باید در نحوه استفاده از آن دقت کرد و ساعت های مناسبی برای بهره گیری از آن در نظر گرفت تا دچار مشکلات نشویم.

امروزه به علت پیشرفت های سریعی که در جوامع بشری در حال رخ دادن است تلویزیون ها از حالت ساده ای که داشتند خارج شده و شکل ظاهری آن ها مدام در حال تغییر و تنوع است تا به امروز که این تلویزیون ها دارای ابعاد بزرگ مانند یک تابلو در آمده اند و آن ها را سینما خانگی هم می نامند و این سینماهای خانگی قابلیت های بسیاری دارند

مانند پخش فایل های صوتی، نمایش تصاویر و فیلم ها از حافظه هایی مانند رم و فلش ها، همچنین در نمونه های پیشرفته تر این تلویزیون ها صفحه نمایش به حالت قوس دار طراحی شده اند، نمونه های دیگر قابلیت پخش و نمایش فیلم ها را به صورت سه بعدی دارند که تماشای آن ها با استفاده از عینک های مخصوص خالی از لطف نیست، در طی آخرین پیشرفت ها در زمینه رسانه ها این تلویزیون ها  دارای قابلیت اتصال بلوتوث، اتصال اینترنت و ... هستند که این نمونه ها بیانگر تغییرات شدید و سریع در نسل تلویزیون ها می باشد. 

 

۱۸. برای تلویزیون های جدید چه تجهیزات همراهی در نظر گرفته شده است؟

با تغییراتی در نسل، مدل و شکل و ابعاد تلویزیون ها به وجود آمده و همه ما شاهد این تغییرات هستیم، وسایل و تجهیزاتی در کنار این تلویزیون ها برای راحتی بیشتر وجود دارد که عبارتند از :

۱.دستگاه های گیرنده دیجیتال

۲. ‌دسته های ( کنسول  ) مربوط به بازی های کامپیوتری

۳. ضبط کننده  های صوتی

۴. ضبط کننده های تصویری

۵. انواع کابل ها مانند USB و IOX ونمونه های دیگر ...

۶.  نمونه دستگاه هایی مانند رسیورهای ماهواره ای

۷. ضبط های کاست دار

۸. اتصال لپ تاپ ها به تلویزیون

۹. اتصال فلش ها و کارت های حافظه

۱۰ اتصال DVD  ها

۱۱. اتصال انواع هدست ها

وسایل و تجهیزات نام برده در فوق همه قابلیت اتصال و استفاده از تلویزیون را دارند و این وسایل هم مانند تلویزیون ها به شکل مداومی در حال رشد و تغییر هستند در واقع می توان گفت که این تغییرات متناسب با آخرین تکنولوژی های دنیا در حال انجام است.

۱۹. نحوه تطابق عکس ها و فیلم ها و.. در صفحه های نمایشگر جدید چگونه است؟

همانطور که همه ما تاکنون بارها شاهد این قضیه بوده ایم اما ممکن است توجه ما را خیلی به خود جلب نکرده باشد و ما آن را یک امر عادی تلقی کرده باشیم، برای درک بهتر تطابق محتوای نمایش در ابعاد صفحه نمایشگر تلویزیون به موارد زیر توجه فرمایید :

۱.برخی اوقات ممکن است دیده باشید آن فیلمی که در صفحه نمایش در حال پخش شدن است به صورت یک مستطیل باریک بوده و قسمت بالا و پایین تصویر در حال پخش سیاه رنگ است، در این مرحله می توان گفت تغییراتی در سایز این فیلم صورت گرفته که باعث عدم تطابق سایز فیلم با صفحه نمایش شده است. در این حالت گفته می شود معیار نمایش فیلم ها به صورت ۳: ۴ است.

۱۹. نحوه تطابق عکس ها و فیلم ها و.. در صفحه های نمایشگر جدید چگونه است؟

۲. کوچک بودن سایز فیلم ها هنگام نمایش به دلیل قدیمی بودن نسخه فیلم برای نمایش مجدد باید قسمت های اطراف فیلم که دچار خرابی شده است برش بخورد تا قابلیت پخش مجدد بدون ایراد را داشته باشد.

۳. نمونه دیگر ایجاد تطابق و سازگاری سایز فیلم ها استفاده از معیار نسبت ۱۴:۹ است، در این معیار فیلم ساز هر قسمت از فیلم را که خود مناسب بداند می تواند برش دهد و حذف کند، نمونه های این معیار را می توان در فیلم تایتانیک دید.

 

۲۰. تلویزیون صدا دارد اما تصویر قطع شده، علت این مشکل چیست؟

ممکن است برای شما پیش آمده باشد از تلویزیون منزل خود استفاده کرده و بعد از استفاده آن را خاموش کنید و مدتی بگذرد مثلا یک روز مجدد تلوزیون را روشن کنید اما با این مشکل روبه رو شوید که تصویر تلویزیون حالت چشمک زن دارد یا صدا هست اما تصویر نه و یا لوگوی شرکت سازنده در صفحه نمایش نشان داده می شود، برای پی بردن به این مشکل تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

تمامی تلویزیون های جدید دارای یک قسمت به نام بک لایت هستند یعنی برای نمایش تصاویر به نور نیاز دارند، منبع این نور در قسمت پشت و داخلی تلویزیون است که با وجود این فرایند تصاویر در صفحه قابل مشاهده هستند.

اما باید دانست این نورها چگونه تولید می شوند، نور های مورد استفاده برای این قسمت توسط لامپ های کوچکی که به صورت ال ای دی هستند تهیه و تولید می شود، اما عمر این لامپ ها همیشگی نبوده و در اثر استفاده مکرر بعد از مدتی دچار خرابی شده و ممکن است یکی از علت های خاموشی تلویزیون مشکلات مربوط به لامپ های ال ای دی باشد.

در صورتی که لامپ های ال ای دی دچار خرابی شوند تلویزیون بطور کامل خاموش نمی شود ممکن است صدا باشد ولی تصویر نه، یا ممکن است صفحه ای بدون تصویر نمایش داده شود.

 

۲۱. نمایندگی های مربوط به تعمیرات تلویزیون  دوو چگونه هستند؟

افرادی هستند که تحت عنوان نام یک برند خاص و زیر نظر این شرکت اقدام به بازگشایی نمایندگی مربوط به برند خاصی مانند دوو، سامسونگ، ال جی و ... می کنند، این نمایندگی ها موظف هستند خدمات لازم و مورد نیاز مشترکان را به آن ها ارائه داده و مشکلاتی که افراد با آن مواجه هستند را حل کنند. در واقع نمایندگی ها وظیفه دارند تمامی خدمات مربوط به وسایل مانند تلویزیون، لباس شویی، یخچال و ... را به افراد به شیوه درست ارائه کنند ضمننا برگه ضمانت نامه تعمیرات از نمایندگی مربوطه باید در اختیار مشتریان قرار داده شود تا در نهایت رضایت افراد را جلب کنند.

۲۱. نمایندگی های مربوط به تعمیرات تلویزیون  دوو چگونه هستند؟

۲۲. انجام تبلیغات و آگهی ها از طریق تلویزیون چگونه است؟

در سال ۱۹۴۰ که استفاده از تلویزیون در کشورهای ایالات متحده رایج شد، این کشور بعد از مدتی به فکر انجام کارهای تبلیغاتی از طریق این رسانه اقدام کرد زیرا تبلیغات از این طریق بازدید کنندگان فراوانی داشته همچنین یک راه دقیق، حساب شده و مطمئن است و محصولات و کالاها از این طریق به فروش می رسد و سود ویژه ای نصیب فروشندگان خواهد شد. جالب است بدانید که انجام تبلیغات از طریق تلویزیون توسط  معیار نیلسون انجام گرفته است.

طرز تهیه تبلیغات تلویزیونی به این صورت است که تبلیغات از قبل تهیه و تولید می شود و فیلم های مربوط به این تبلیغات ضبط و اعمال مناسبی برای آماده شدن در جهت پخش روی آن ها انجام می گیرد و بعد برای مردم به نمایش در خواهد آمد.  

با پیشرفت ها در زمینه تبلیغات از طریق تلویزیون شیوه تبلیغات هم عوض شده و به این صورت در آمده، تبلیغات دارای مدت زمان مناسبی هستند مثلا ۳ دقیقه، یا در طول روز ۱۰بار از یک شبکه مشخص پخش شوند، دکور و چیدمان مکان و نوع پوشش و لحن افراد متناسب و در رابطه با موضوع تبلیغ باشد، در برخی از تبلیغات هم از مدل های قدیمی و سنتی برای  دکور و افراد می پردازند و این مطلب بیانگر طول عمر چیزی است که مورد تبلیغ واقع شده و می تواند توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کند. 

۲۳. تلویزیون های دوو چه ویژگی ها و معایبی دارند؟

مدل های جدید تلویزیون های دوو به گونه ای طراحی و ساخته شده اند که امکان متصل شدن به اینترنت و وب گردی از طریق این نمایشگر ها فراهم شده است، نام این ویژگی در تلویزیون های هوشمند اسمارت ( SMART ) است، همچنین ویژگی دیگری که تلویزیون های دوو از آن برخوردار است به این صورت آمده که سه بعدی هستند و تماشای این گونه فیلم ها با استفاده از عینک های سه بعدی تصاویری خاص و منحصر به فرد را برای استفاده کنندگان رقم خواهد زد.

۲۳. تلویزیون های دوو چه ویژگی ها و معایبی دارند؟

اگر چه این ویژگی نه اختصاص به تلویزیون های دوو ندارد و بسیاری از برندهای تولید کننده دیگر توانایی تولید تلویزیون های سه بعدی را دارند. با وجود این ویژگی ها در مطلب فوق ذکر شد شاید بسیاری از افراد خیلی به دنبال استفاده از این ویژگی ها نباشند اما این تلویزیون ها به حالت هوشمند بوده و در صورت نیاز می توانند خواسته های خریداران را رفع کنند.

هر وسیله ای که ساخت دست بشرباشد علاوه بر مزایا می تواند معایبی هم داشته باشد، تا کنون بسیاری از مزایا و کاربرد های تلویزیون های جدید و قدیمی را شنیده و دیده اید اما در این قسمت به یکی از معایبی که در صفحه های نمایشگر وجود دارد اشاره می کنیم،

تلویزیون های جدید از لحاظ صوت تا حدودی ضعیف هستند به این صورت که صدا در هنگام پخش از طریق بلندگو ها می تواند بدون شفافیت باشد یا به عبارت بهتر کیفیت صدای تلویزیون های هوشمند تا حدودی کم می باشد. 

انصراف از نظر

نظرات