در این مقاله میخواهیم مفصلا درباره مشکلات دستگاه تلویزیون دوو با شما صحبت کنیم. همیشه انتخاب یک برند مناسب برای خرید وسایل الکترونیکی، چالش برانگیز و بسیار حساس می باشد. اینکه شما چه برندی را انتخاب کنید تا بتواند بدون هیچ مشکلی شما را سالیان سال از لوازم الکترونیکی دیگری بی نیاز کند، این خود بسیار جای بحث دارد،
زیرا هر وسیله الکترونیکی دارای فاکتورهای خرید بسیار و همچنین طول عمری تخمین زده شده از سوی کارخانه سازنده است که در زمان خرید، حتما این نکات را باید بدانید.
اگر شما برای خرید دستگاه تلویزیون دوو دچار شک و تردید هستید، در ادامه این مطلب، حتما با ما همراه باشید تا از مشکلات شایع این دستگاه های تلویزیون و روش هایی برای پیشگیری از خرابی و تعمیرات آن مطلع باشید.
چرا دستگاه های تلویزیون دوو را انتخاب کنیم؟
مشکلات رایج دستگاه های تلویزیون دوو چیست؟
چرا دستگاه تلویزیون دوو روشن نمیشود؟
چرا دستگاه تلویزیون دوو صدا دارد و تصویر ندارد؟
چرا دستگاه تلویزیون دوو به صورت ناگهانی خاموش میشود؟
چرا دستگاه تلویزیون دوو صدا ندارد؟
چرا در دستگاه های تلویزیون دوو رنگ ها به هم ریخته میشوند؟
چرا دستگاه های تلویزیون دوو دچار شکستگی صفحه نمایش میشوند؟
رفع ایرادات منبع تغذیه یا همان power supply در دستگاه های تلویزیون دوو چگونه است؟
جمع بندی مطلب
تلویزیون های دوو یکی از بهترین دستگاه های تلویزیون نسل جدید است که توانسته است با تولید محصولاتی بس هوشمند و ماندگاری بالا، جایگاه خود را در میان برند های دیگر ارزشمندتر کرده و کیفیت دستگاه های تلویزیون خود را چندین برابر کند، البته هیچ محصولی دارای نقاط ضعف نبوده و ما قصد داریم در این مطلب ،نگاهی عادلانه به نسل جدید دستگاه های تلویزیون دوو بیندازیم و آنها را کاملا بررسی کنیم.
محصولات نمایشی شرکت دوو دارای زیبایی منحصر به فرد و خاصی است، این دستگاه های تلویزیون به صورتی طراحی شده است که تماشاگران میتوانند از تماشای محتوای مورد علاقه خود، بدون کمترین مزاحمت احساس لذت کرده و از آن بهره ببرند.
ساخت دستگاه های تلویزیون دوو در ابعاد بالا باعث میشود، استفاده از آنها حتی در بازی های دستی، بسیار لذت بخش واقع شود. دیدن مسابقات در این نمایشگرها دارای هیجان بیشتری خواهد بود. استفاده از speaker های قدرتمند در این محصولات باعث میشود، موسیقی با صدای بسیار بلند و با کیفیت پخش شده و استفاده از محصولات دوو بسیار خاطره انگیز شود.
استفاده از رنگ های با کیفیت برای پنل های این دستگاه های تلویزیون، تماشای محتوا را برای مخاطبین خیره کننده تر خواهد کرد و به همین دلیل باعث خواهد شد نیاز کاربران رفع شده و بسیار مورد پسند آنان واقع شود، همچنین تعبیه درگاه های یو اس بی برای استفاده از فلش مموری ها، لزوم استفاده از آنان را رفع نموده و به راحتی کاربران را قادر میسازد تا از حافظه های جانبی استفاده کنند.
هر کدام از محصولات الکترونیکی دارای اشکالات رایجی است که مخاطبین را با آنها درگیر میسازد. در این قسمت از مطلب میخواهیم به توضیح مشکلات رایج دستگاه های تلویزیون دوو و راه های حل این مشکلات برای شما بپردازیم. اگر شما برای حل مشکلات خود به دنبال راه چاره ای هستید، حتما در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.
صد البته که راه های بیان شده همگی تاکید بر تعمیرات و نظرات کارشناسانه افراد تعمیرکار خواهد داشت و آنچه در این مطلب بیان میشود، صرفا چیزی است که در دنیای اینترنت موجود است، لذا تحت هیچ عنوان به استناد مقالات و سر از خود دست به تعمیر دستگاه خود نزنید، زیرا اینکار ممکن است موجب آسیب بیشتر به دستگاه شما شده و هزینه بیشتری را متحمل شوید و یا مجبور به خرید دستگاه جدید و صرف هزینه ای بیشتر خواهید شد. قبل از هر گونه اقدامی خودسرانه، حتما با کارشناس متخصص مشورت نموده و دستگاه را به فردی کاردان و حاذق نشان دهید. جهت اطمینان بیشتر از گارانتی محصول خود استفاده نمایید، زیرا این کار میتواند باعث کاهش هزینه های شما نیز شود.
یکی از مشکلاتی شایعی که در دستگاه های تلویزیون دوو مشاهده میکنیم، روشن نشدن آنهاست، این مشکل یکی از رایج ترین دلیل مشکلات است که میتواند علل مختلفی داشته باشد، پشتیبانی از گارانتی و حضور فرد متخصص میتواند به تعمیر و نگهداری بیشتر دستگاه کمک های شایانی کند. در این زمان مخاطبین نمیتوانند خود به تعمیر دستگاه بپردازند، زیرا باید علت روشن نشدن آن بررسی شده و دستگاه از لحاظ فنی کاملا بررسی شود.
به همین منظور بهتر است به یکی از شعب نمایندگی های شرکت دوو مراجعه کرده و دستگاه را نشان دهید. در این زمان شما تنها میتوانید تنظیمات آنتن و اتصالات منبع برق را چک کنید.
در صورت پایداری مشکل، باید حتما آن را به فرد متخصص نشان داده و مشکل را بازگو کنید. حضور یک فردی کاردان و متخصص میتواند مشکل را حل و ریشه یابی کند.
از علل روشن نشدن دستگاه های تلویزیون دوو میتوان به ویروسی شدن آنها اشاره کرد، تشخیص ویروسی شدن آنها فقط توسط کارشناس و متخصص ممکن است و علت آن استفاده نادرست از فلش مموری های آلوده است. قبل از استفاده از فلش مموری ها، حتما توسط آنتی ویروس ها آنها را ویروس کشی کرده و سعی کنید، آنها را عاری از هر گونه ویروسی استفاده کنید.
میزان شدت آسیب وارد شده به مادر برد یا برد اصلی توسط ویروس ها، فقط و فقط توسط فرد کارشناس ممکن خواهد بود. از دیگر علل روشن نشدن دستگاه تلویزیون میتوان به خرابی کابل های اچ دی ام آی اشاره کرد، کابل های تهیه شده باید از مراکز معتبر باشند و حتما کالا اصلی و با ضمانت باشد. از مهمترین علل ها میتوان به خرابی و فرسودگی دستگاه های داخلی دستگاه تلویزیون اشاره کرد. میزان خرابی و فرسودگی کاملا وابسته به آسیب وارد شده به قطعات می باشد.
به همین علت لازم است دستگاه قبل از هر گونه اقدامی توسط مخاطبین، در دسترسی فرد کارشناس قرار گرفته و مورد بازبینی قرار بگیرید.
راه حل: تنها راه حل تعمیر این گونه مشکلات توسط افراد کارشناس و زبده است. باید توسط افراد کارشناس در شعب شرکت دوو و یا در منزل دستگاه بازبینی شده تا میزان شدت آسیب وارده برآورد شده و بر اساس آن بهترین راه تعمیر را فراهم نمود.
گاهی قطعات به صورت دستی تعمیر شده و مجدد قابل استفاده هستند و گاهی شدت آسیب به حدی زیاد است که باید قطعات تعویض شوند. ممکن است این روش برای افرادی که خطر ریسک جا به جایی را تحمل نخواهند کرد مناسب باشد و تعمیر کار برای تعمیر به منزل بیاید.
این روش از لحاظ هزینه ای کمتر در پی خواهد داشت و خود دارای مزایایی همچون خطراتی کمتر برای دستگاه میباشد. به هر حال موضوع روشن نشدن دستگاه دستگاه های تلویزیون دوو مشکلی لاینحل نبوده و با نگاهی کمی تخصصی به سرعت قابل حل می باشد.
این مشکلات از دسته مشکلات رایجی است که علاوه بر هزینه ای نه چندان بالا، دارای عیب یابی راحتی است که حتی در منزل نیز قابل انجام است. جهت اقدام برای حل این مشکل به یکی از شعب شرکت دوو مراجعه کرده و یا با متخصصین این شرکت تماس حاصل نمایید.
یکی از مهمترین ایرادات دستگاه های تلویزیون دوو داشتن صدا و نداشتن تصویر است. در این قسمت از مقاله میخواهیم به توضیح این مطلب بپردازیم. این مسئله دارای علل بسیار زیادی است که در قسمت پایین به توضیحی از علل آنها خواهیم پرداخت.
علت دیده نشدن تصویر در دستگاه تلویزیون میتواند به ایجاد اشکال در دو فرایند زیر باشد: ابتدا به بررسی تشکیل تصویر در صفحه نمایش دستگاه تلویزیون میپردازیم.
فرایند ایجاد تصویر در صفحات تلویزیونی به این شکل می باشد که اطلاعات تصویری در برد اصلی یا همان مادربرد دستگاه تلویزیون و در بردی تحت عنوان تی کان، پردازش و به مانیتور یا همان صفحه نمایش، منتقل میشوند و در فرایند بعدی، نور مربوط به بخش back light ایجاد می شود. نور زمینه یا همان back light، در دستگاه های تلویزیون ال سی دی به کمک لامپ های فلورسنت و در دستگاه های تلویزیون ال ای دی، به کمک لامپ هایی تحت عنوان ال ای دی ها ( دیودهای نورانی) که در پشت صفحه نمایش یا پنل قرار دارند، ایجاد میشود و باعث دیده شدن تصویر در صفحه نمایش خواهند شد.
قطع شدن یا اختلال در هر یک از فرایندهای ذکر شده، میتواند به قطع ارتباط تصویری در دستگاه تلویزیون یا ایجاد اختلال در فرآیند دریافت تصاویر منجر شود.
زمانی که دستگاه تلویزیون دارای تصویر نیست، اما صدا دارد، ایراد اصلی به دلیل ایجاد اختلال و معیوب شدن نور back light میباشد. در واقع اختلال در back light دستگاه تلویزیون به این صورت است که اگر شما نور اتاق را کم کنید و اتاق تاریک شود ،با وسیله ای مانند چراغ قوه بر روی صفحه دستگاه تلویزیون نور بتابانید، تصویر ضعیفی از صفحه نمایش را میتوانید ببینید. در این صورت ایراد از قطع شدن نور back light است که باید حتما توسط متخصصین بازبینی شده و رفع عیب یابی شود.
راه حل:، اما قبل از عیب یابی لازم است که چند تست ساده را انجام دهید و بعد به فکر تعمیر یا تعویض قطعات بیفتید. در ادامه به توضیح این تست ها خواهیم پرداخت.
دستگاه را به مدت یک شب خاموش کنید و از برق بکشید. بعد از این مدت زمان دستگاه تلویزیون را مجدداً به برق وصل کنید و آن را روشن کنید، ممکن است در طی این بازه زمانی مشکل برطرف شده و تصویر به دستگاه تلویزیون برگردد.
ورودی های دستگاه تلویزیون را چک کنید. ممکن است که دستگاه در ورودی ها صحیح تنظیم نشده باشد. مثلاً دستگاه تلویزیون باید روی حالت اچ دی ام ای باشد، اما اشتباهاً روی حالت دی وی آی تنظیم شده است، اگر به این صورت باشد، بهتر است که حالت اچ دی تی وی را هم امتحان کنید، اگر این مشکل حل نشدو رودی های دیگر را نیز به ترتیب تست کنید که ممکن است همین موضوع باعث ایجاد این مشکل شود که شما تصویر را نداشته باشید، بنابراین لازم است که از تمام ورودی ها تست گرفته و آن ها را چک کنید.
گاهی نیز مشکل درست در جای دیگریست. اتصالات کابل پشت دستگاه را بررسی کنید، گاهی مشکل در نصب اتصالات می باشد، مثلاً در دستگاه های تلویزیون ال ای دی میتواند به واسطه اشتباهی که در نصب اتصالات کابل بوجود آمده، به معنای آن که کابل اچ دی ام آی به یک مؤلفه اشتباه وصل شده است و همین اتصال اشتباه به پورت نامناسب، باعث ایجاد مشکل و نداشتن تصویر برای شما شده است، باید این مسئله، حتما چک شود، بنابراین ورودی های دستگاه های تلویزیون و خروجی ها را به ترتیب چک کرده و مطمئن شوید که هر کدام از آنها به صورت جداگانه در جای درست خود قرار دارند.
ورودی اچ دی ام آی شامل تصویر و صدا می باشد، بنابراین اگر دستگاه علاوه بر تصویر صدا هم ندارد، باید ورودی اچ دی ام ای خود را عوض کنید، زیرا ممکن است که خازن های آن دچار آسیب شده باشند، شاید کابل هایی که در پشت دستگاه تلویزیون قرار دارند در اثر تکان های شدید شل شده باشند، بنابراین کابل های پشت دستگاه تلویزیون را بررسی کرده و از شل نبودن آن ها اطمینان حاصل کنید.
اگر نور پس زمینه خیلی کم است در منوی دستگاه تلویزیون تنظیمات نور پسزمینه را زیاد کنید و به حداکثر برسانید. با این ترفند های ساده میتوانید گاهی جلوی هزینه های بسیار سنگین تعمیرات و تعویض قطعات را بگیرید و خود تعمیر دستگاه را در منزل انجام دهید.
یکی از مشکلاتی که همچنان در دستگاه های تلویزیون عرضه شده توسط شرکت ها مشاهده میشود، خاموشی ناگهانی دستگاه می باشد که این روزها توسط مرکز متخصصین و کارشناسان مرکز تعمیرات بررسی شده و همچنان این مشکل در بسیاری از دستگاه های تلویزیون ادامه دارد. در ادامه این مطلب میخواهیم به علل خاموشی ناگهانی دستگاه های تلویزیون اشاره کنیم. در ادامه این مقاله، حتما با ما همراه باشید.
یکی از علل شایعی که باعث خاموشی ناگهانی دستگاه تلویزیون می شود، خرابی مین بردها میباشد. خرابی مادر برد یا برد اصلی به این شکل می باشد که اغلب، دستگاه در زمان فعالیت، به صورت کاملاً ناگهانی، خاموش شده و زمانی که دوباره دکمه منبع تغذیه یا همان power supply یا روشن کردن دستگاه فشار داده می شود، چراغ جلوی دستگاه تلویزیون شروع به چشمک زدن میکند، اما دستگاه تلویزیون روشن نمیشود، خرابی مادر برد یا برد اصلی یکی از شایع ترین علل خاموشی دستگاه میباشد که حتما باید توسط تعمیر کار بررسی شده و عیب یابی شود.
دستگاه های جدید تلویزیونی به دلیل آنکه با ولتاژهای بسیار پایین برق کار میکنند، ممکن است در اثر نوسانات جریان برق دچار خرابی شده و دچار خاموشی ناگهانی دستگاه شوند، از این رو حتما از محافظ های برق استفاده کنید و هیچ گاه دستگاه تلویزیون را مستقیماً به دو شاخه پریز متصل نکنید. این خرابی میتواند در اثر این نوسانات، به منبع تغذیه یا همان power supply دستگاه نیز آسیب برساند و آسیب های بسیار جدی را به دستگاه وارد کند. پس برای جلوگیری از این آسیب ها، حتما از محافظ استفاده کرده و در صورت بروز چنین مشکلی به تعمیرکار متخصص مراجعه کنید.
فرسودگی قطعات مادر برد یا برد اصلی: یکی دیگر از موردهایی که سبب خاموشی ناگهانی دستگاه تلویزیون می شود، فرسوده شدن قطعات مادر برد یا برد اصلی هست. این ایرادات به سبب روشن ماندن های بسیار طولانی دستگاه تلویزیون اتفاق میافتند، به همین دلیل پیشنهاد میشود،
در صورت عدم استفاده از دستگاه تلویزیون، برق آن به صورت کامل قطع شود. این کار سبب میگردد که طول عمر دستگاه افزایش یافته و پیشگیری از خرابی مادر برد یا برد اصلی اتفاق بیفتد.
از دیگر عللی که باعث خاموشی ناگهانی دستگاه تلویزیون میشود، اختلال یا خرابی آی سی برد، در بخش منبع تغذیه یا همان power supply دستگاه تلویزیون است، در صورتی که بررسی هایی که توسط تعمیرکار انجام میشود، نشان دهد که آی سی برد منبع تغذیه یا همان power supply دستگاه دچار ایراد یا خرابی شده، این قطعه باید حتما از دستگاه تلویزیون جدا شده و برای پیشگیری بیشتر ،خازن های اطراف آی سی تعویض شوند تا این مشکل مجدداً بروز نکند.
استفاده از کابل های اچ دی ام ای نامرغوب یا تقلبی: از دیگر علل خاموشی ناگهانی دستگاه میتواند استفاده از کابل های نامرغوب اچ دی ام آی باشد. استفاده از این کابل ها میتواند اتصال سایر دستگاه ها به دستگاه تلویزیون را ممکن سازد و اگر از این کابل ها به صورت نامرغوب یا فیک استفاده شود، سبب اتصالی و خاموشی ناگهانی دستگاه تلویزیون خواهد شد. اگر برای اتصال دستگاه های دیگر به دستگاه تلویزیون نیازمند استفاده از این گونه کابل ها بودید، حتما از کابل های ارائه شده همراه خود دستگاه دستگاه تلویزیون استفاده کنید.
مورد نهایی و پایانی که باعث خاموشی ناگهانی دستگاه دستگاه تلویزیون می شود، استفاده نمودن از حافظه های خارجی مانند flash است که ویروسی هستند و استفاده از این فلش مموری ها سبب میشود که ویروس ها به دستگاه های تلویزیون هوشمند منتقل شده و برنامه های اصلی دستگاه تلویزیون را از کار بیندازند. جهت استفاده از فلش مموری های قابل استفاده، حتما آنها را توسط آنتی ویروس ها اسکن کرده و بعد آنها را به دستگاه تلویزیون متصل کنید
یکی از اشکالات بسیار شایع در دستگاه های تلویزیون دوو این است که صدایی از دستگاه تلویزیون دریافت نمیشود و یا صدای دریافت شده بسیار بد کیفیت است و از وضوح بسیار پایینی برخوردار است و کاربر لذتی از تماشای دستگاه تلویزیون نخواهد برد.
این موضوع مانند سایر اشکالات ذکر شده ایراد چندان پیچیده ای نیست و با کمی تعمیر و دست کاری قابل رفع می باشد. این اشکالات ممکن است به علت وجود اختلالی در مادر برد یا برد اصلی دستگاه باشد که پس از بررسی های انجام شده توسط کارشناس تعمیرات دستگاه تلویزیون و کسب اجازه از صاحب دستگاه، قطعات دارای ایراد، تعویض و یا تعمیر خواهند شد.
عدم پخش صدای دستگاه تلویزیون به دلیل خرابی مادر برد یا برد اصلی دستگاه: مادر برد یا برد اصلی در دستگاه تلویزیون مانند قطعه مادربرد در کامپیوتر می باشد که میتوان آن را قلب دستگاه تلویزیون نامید.
دستگاه مادر برد یا برد اصلی مستقیماً با دستگاه پخش صدا یا دستگاه صوتی دستگاه تلویزیون ارتباط دارد و دستگاه صوتی اطلاعات صوتی را از مادر برد یا برد اصلی دریافت کرده و به speaker ها منتقل می کند. چنانچه دست کاری های پیش پا افتاده نتیجه ای ندهند، احتمال خرابی مادر برد یا برد اصلی افزایش پیدا میکند و خروجی صدا توسط مادر برد یا برد اصلی باید مورد آزمایش قرار بگیرد.
ممکن است این خرابی بسیار کلی باشد و نیاز به برد داشته باشیم و یا ممکن است است که یک یا چند قطعه الکترونیکی دچار ایراد یا خرابی شده و با تعویض آنها مشکل سیستم یا دستگاه تلویزیون برطرف شود.
گاهی اوقات به دلیل عدم آگاهی کاربر از استفاده تنظیمات دستگاه تلویزیون و یا عدم آشنایی با زبان تنظیمات دستگاه، میتواند منجر به خراب کردن تنظیمات شده و زبان سیستم صوتی دستگاه دچار اختلال شود.
از این رو نیاز است که شما با زبانی کار کنید که برایتان قابل فهم باشد. اگر تنظیمات تلویزیون تان زبان فارسی را ساپورت میکند، حتما بهبخش تنظیمات رفته و زبانه صدا را که معمولاً با یک تصویر speaker قابل نمایش است، باز کنید و حالت تنظیمات را ریست یا به حالت پیش فرض قرار دهید. با این کار مشکل صدای شما حل خواهد شد.
یکی دیگر از دلایل عدم وجود صدای دستگاه تلویزیون این است که speaker یا بلندگوی آن دچار خرابی و ایراد شده باشد. اگر speaker یا بلندگوها دچار ایراد یا خرابی شده و یا سوکت های آن از جای اصلی خود خارج شده باشند، با مشکلاتی در صدای دستگاه دستگاه تلویزیون خود مواجه می شویم، در چنین حالتی اگر دستگاه تلویزیون خروجی هدفون داشته باشد، میتوانید آن را از طریق هدفون امتحان کرده و از طریق آن صدای دریافتی را امتحان کنید.
احتمال زیاد اگر همچنان مشکل شما پا برجا باشد، بلندگوی دستگاه تلویزیون شما از کار افتاده و باید آن را تعویض کنید، البته این احتمال نیز وجود دارد که وجود قطع شدگی در سیم یا سوکت های speaker موجب عدم دریافت صدای دستگاه شده باشد، در این صورت هزینه تعمیر دستگاه تلویزیون خیلی کمتر از تعویض کامل speaker خواهد بود، شما با انتقال دستگاه به مرکز تعمیرات میتوانید از وضعیت کامل دستگاه خود اطلاع داشته باشید.
قبل از مراجعه به مراکز تعمیر به چندین نکته دقت داشته باشید:
• مطمئن شوید که خروجی صدا را به درستی تنظیم کرده اید.
• اطمینان حاصل کنید که منبع خروجی صدا از فرمت دستگاه پشتیبانی خواهد کرد.
• در صورتی که از کابل های اچ دی ام آی استفاده میکنید، از نحوه صحیح اتصال این کابل ها و کابل صدا اطمینان حاصل کنید.
• در صورت نیاز کابل را تعویض کنید.
• خروجی صدا را تعویض کنید.
• اگر دستگاه خروجی صدا، فقط روی دستگاه تلویزیون شما خوب کار نمی کند، این موضوع به این مفهوم است که دستگاه دستگاه تلویزیون شما نیاز به تعمیر دارد.
• اما اگر دستگاه خروجی کار نمیکند آن را باید تعویض کنید.
• از طریق تنظیمات دستگاه، حالت خروجی صدا را بر روی دستگاه تلویزیون خود تعریف کرده و آن را اعمال کنید.
• اگر از منابع خارجی استفاده می کنید و صدا تاخیر دارد، حالت تاخیر صدا را از طریق تنظیمات دستگاه غیر فعال کرده و مجدداً امتحان کنید.
در صورتی که صدا و تصویر دستگاه تلویزیون هماهنگ نبود، این مسئله نیاز به کارشناسی دقیق و تعمیر صدای دستگاه تلویزیون دارد، شما باید دستگاه تلویزیون را به مرکز تعمیرات دستگاه تلویزیون برده و توسط متخصصین و کارشناسان مورد بازبینی قرار بگیرد. به احتمال زیاد مشکل پیش آمده مربوط به منبع تغذیه یا همان power supply دستگاه تلویزیون میباشد که در صورت عدم رسیدگی به آن ممکن است به بخش سیستم کنترل آن سرایت کند. به هر حال در صورت بروز هم چنین مشکلی بهتر است که هر چه سریع تر دستگاه را جهت بررسی دقیق تر به دست متخصصین و کارشناسان تعمیر صدا برده و مطمئن باشید که مشکل ریشه ای و خاصی برای دستگاه شما پیش نخواهد آمد و تمامی این مشکلات قابل حل خواهند بود.
در این قسمت از مقاله میخواهیم به علل در هم آمیختگی رنگ های دستگاه تلویزیون بپردازیم .در ادامه مطلب، حتما با ما همراه باشید.
پنل دستگاه تلویزیون یا صفحه نمایش، ارتباط مستقیمی با پخش شدن رنگ های دستگاه تلویزیون یا در هم آمیختگی آنان خواهد داشت، از این رو یکی از علل اصلی در هم آمیختگی رنگ ها، خرابی در صفحه نمایش یا پنل دستگاه تلویزیون می باشد که باید در این زمینه به کارشناس متبحر مراجعه کرد، زیرا ممکن است عدم اطلاع در این زمینه ها، منجر به خرابی و ایرادات بیشتر در دستگاه شده و هزینه های سنگین تری را بر روی دست کاربر بگذارد.
خرابی پنل دستگاه تلویزیون، گاهی اوقات به صورت خطوط افقی یا عمودی خود را در گوشه و کنار صفحه نمایش نشان می دهد، البته این مشکل برای همه نمایشگرها است و فقط مختص دستگاه های تلویزیون
نیست. این خطوط آزار دهنده میتوانند در اثر مجاورت با گرمای بیش از حد و یا استفاده بیش از اندازه از دستگاه ایجاد شوند. تنها راه رهایی از این خطوط درون صفحه، عوض نمودن پنل قبلی و بی کیفیت با یک پنل جدید است. اگر هم شما خط هایی به صورت عمودی را بر روی مانیتور دستگاه تلویزیون خود مشاهده میکنید،
این نشانگر آن است که پنل دستگاه تلویزیون دچار ضربه شده و یا فلت های منتقل کننده آن دچار مشکل شده است. برای تشخیص بهتر احتیاج است که شما دستگاه را به مراکز تعمیر ببرید تا توسط متخصصین حاذق مورد بازبینی قرار بگیرد و نظر کارشناسانه و دقیق تری به شما ارائه شود.
گاهی اوقات ممکن است که شما بعد از روشن کردن دستگاه، قسمتی از صفحه را تیره و کم رنگ تر مشاهده کنید و یا لکه های تیره و سیاه تری را در صفحه دستگاه تلویزیون ببینید. این مشکل به دلیل اختلال در back light پنل دستگاه شما می باشد، در اینجا نیازی به تعویض پنل دستگاه نیست.
به راحتی میتوانید با مراجعه به یک فرد تعمیرکار این قطعه را تعویض کنید، اما باید این مورد را بررسی کنید و ببینید که قطعه back light در دستگاه شما در بازار موجود می باشد یا خیر؟ در صورت موجود نبودن این قطعه، شما باید پنل صفحه نمایش را به صورت کلی تعویض کنید.
آیا رنگی اضافه میبینید؟ بعد از روشن شدن دستگاه تصاویر درست هستند، اما شما رنگ ها را به صورت واقعی و آنچه که هستند، مشاهده نمیکنید؟
یک رنگ اضافی غیر عادی را در تصویر مشاهده میکنید؟ در اینجا باید بگوییم که پنل دستگاه خود را باید عوض نمایید، زیرا اولین مورد از لایه های آن ممکن است دچار آسیب شده باشد. برای تشخیص بهتر لازم است که از یک فرد کارشناس کمک گرفت و نظر کارشناسانه وی را درخواست کنید.
تصاویری که دیده شده و به چشم شما رسیده، از پیکسل های کوچکی تشکیل شده است که از کنار هم قرار گرفتن آنها، تصاویر، بزرگ و شفاف به چشم شما خواهند آمد
زمانی که این پیکسل ها دچار آسیب یا سوختگی شوند، تصاویر به رنگ سیاه دیده میشوند. البته در دستگاه های تلویزیون نسل جدید این ایراد کمتر مشاهده میشود. برای ریشه یابی اساسی سوختگی این پیکسل ها، بهتر است که به یک تعمیرکار مجرب مراجعه کرده و در این باره حتما از وی مشاوره و مشورت بگیرید.
در برخی مواقع بازی های شیطنت آمیز کودکان و یا حتی انجام نظافت توسط بانوان، ممکن است که باعث ورود و یا نفوذ مقداری آب به داخل دستگاه تلویزیون شده و این خود سبب خرابی صفحه نمایش و ورود آب به پنل دستگاه تلویزیون شود. آب به عنوان مهم ترین و در واقع بزرگ ترین دشمن برای تجهیزات برقی است که میتواند منجر به سوختگی پنل دستگاه تلویزیون شده و به صورت کامل باعث تعویض آن شود.
بهتر است به هیچ عنوان آب به صفحه نمایش دستگاه تلویزیون نرسد و یا برای تمیزکاری آن با توجه به نوع صفحه نمایش، در زمان خرید در این باره از فروشنده و یا شرکت سازنده مشورت های لازم را دریافت کنید.
یکی از بزرگ ترین اتفاق هایی که میتواند منجر به اختلالهای تصویری و رنگی در دستگاه های نمایشی شود، ضربه خوردن پنل یا صفحه نمایش آن است. در اغلب اوقات این مسئله بر اثر سهل انگاری یا جابجایی نامناسب و غیر استاندارد باشد ودر این صورت پنل دستگاه تلویزیون ضربه خورده و خواهد شکست. پنل دستگاه تلویزیون یا همان صفحه نمایش، جزء اصلی ترین و البته گران ترین عنصر اصلی تشکیل دهنده دستگاه تلویزیون می باشند.
اگر یک تکه آهن ربا را در مقابل صفحه بگیریم، ممکن است همه رنگ های دستگاه تلویزیون را با هم مخلوط کند، اختلال رنگ میتواند به پخش شدن رنگ در صفحه نمایش ختم شود و به اصطلاح، رنگین کمانی شدن را برای شما به همراه داشته باشد.
دستگاه تلویزیون برای نشان دادن تصاویر از رنگ های اصلی که همان قرمز، آبی و سبز می باشند، استفاده می کند و با ترکیب نمودن آن ها ما میتوانیم تصاویر رنگارنگ و اصلی را دریافت کنیم.
اگر یک ضربه به دستگاه تلویزیون وارد شود، این ترکیب رنگ ها به خوبی و در حالت استاندارد خود انجام نخواهد گرفت و تصاویر با مشکل و ایراد پخش مواجه خواهند شد و به اصطلاح به آن سبز شدن صفحه خواهند گفت.
تعمیر در هم آمیختگی رنگ تلویزیون: همان طور که مفصلاً به آن اشاره شد، دلیل قاطی شدن رنگ های صفحه نمایش، به علت در هم آمیختگی رنگ ها در دستگاه تلویزیون است،در قاطی شدن رنگ ها ریشه در مشکلاتی است که پنل دستگاه به همراه خواهد داشت و تعمیر آن فقط بر عهده تعمیرکاران مجرب می باشد. این مشکل، مسئله ریشه ای و لاینحل نمیباشد و اگر به موقع دستگاه را به مراکز تعمیر و به دست تعمیرکاران مجرب بسپارید. به راحتی میتوانید این مشکلات را حل کرده و دستگاه خود را از نظر از دست رفتن همیشگی نجات دهید.
تعویض پانل یا صفحه نمایش دستگاه تلویزیون آخرین راهکار برای کسانی است که صفحه نمایش آنها دچار شکستگی شده است. با این اقدام، به طور کلی می توان اشکالات ایجاد شده در پنل و مشکلاتی که در اثر ضربه خوردن و عللی مانند خراش یا ساییدگی در پنل دستگاه تلویزیون را رفع کرده و پنل ال سی دی دستگاه تلویزیون به طور کلی تعویض خواهد شد. چند نکته درباره تعویض پنل ال سی دی دستگاه تلویزیون با شما خواهیم گفت،
اما قبل از آن باید بدانید که تنها دلیل شکستگی صفحه نمایش و پنل دستگاه تلویزیون وارد شدن ضربه یا جا به جایی های نامناسب است و به خودی خود صفحه نمایش دستگاه تلویزیون قادر به شکستن نخواهد بود. در ادامه به توضیح چند نکته در این باره میپردازیم با ما همراه باشید.
عوض نمودن پنل ال سی دی دستگاه تلویزیون گزینه انتخابی برای کسانی است که میزان آسیب وارد شده به دستگاه آنها به حدی بالاست که صفحه نمایش دستگاه تلویزیون آنها قابلیت تعمیر را نداشته و در مواردی دستگاه شامل هزینه تعمیر بسیار بالایی خواهد شد که برابر با هزینه خرید یک پنل جدید است،
بنابراین تصمیم به تعویض پنل ال سی دی جدید میتواند تصمیمی منطقی تر باشد، به طور کلی باید بدانید در صورتی که پنل دچار شکستگی شده، تنها راه تعویض صفحه نمایش جدید است و هزینه بالایی را میطلبد، همچنین قطعات جایگزین این دستگاه باید در بازار موجود باشند، از همین رو تعمیرکار با بروز شکستگی های احتمالی در پنل چاره ای جز تعویض آن نخواهد داشت. البته این مسئله به ندرت پیش می آید و در واقع جای نگرانی آن چنانی برای شما ندارد و کاملا به نوع استفاده شما از دستگاه تلویزیونتان وابسته می باشد.
صفحه نمایش یا پنل دستگاه تلویزیون، یکی از گران ترین و اصلی ترین عنصر تشکیل دهنده یک دستگاه نمایشی است، بنابراین شصت تا هشتاد درصد هزینه آن را شامل میشود، اگر شما مجبور به تعویض پنل دستگاه تلویزیون خود شدید و زمانی که دستگاه شما قدیمی میباشد و هزینه تهیه صفحه نمایش جدید یا پنل جدید برای شما بسیار بالا رقم میخورد و چیزی برابر با خرید یک دستگاه جدید است،
به شما توصیه میکنیم که دستگاه قدیمی را کنار گذاشته و با یک دستگاه جدید جایگزین کنید، البته در دستگاه های تلویزیون نسل جدید دوو این امکانات به وفور فراهم است و لوازم جانبی از قبیل پنل دستگاه تلویزیون در بازار موجود میباشد و در صورت شکستگی و آسیب در صفحه نمایش، به راحتی میتوانید با مراجعه به مراکز تعمیراتی لوازم جانبی را تهیه کرده و توسط تعمیرکاران و متخصصین و کارشناسان زبده در این کار، آنچه که لازم است را جایگزین کنید.
پاور دستگاه تلویزیون دستگاهی است که به عنوان منبع تغذیه دستگاه تلویزیون شناخته میشود و منجر به تامین انرژی مورد نیاز برای روشن ماندن دستگاه خواهد شد. در صورت خرابی منبع تغذیه یا همان power supply دستگاه تلویزیون دیگر نمیتواند روشن شود و یا به اصطلاح تعمیرکاران دستگاه تلویزیون به حالت مرگ خواهد رفت، به این خرابی پنل منبع تغذیه یا همان power supply میتواند علت های بسیار مختلفی داشته باشد. از قبیل نوسانات برقی و غیره. در این قسمت از مقاله میخواهیم به توضیحی در این باره بپردازیم.
گاهی اوقات خرابی در قسمت منبع تغذیه یا همان power supply دستگاه تلویزیون باعث میشود که دستگاه به طور کلی با دیر روشن شدن مواجه شود. به این صورت که کاربر دکمه منبع تغذیه یا همان power supply را فشار میدهد، اما دستگاه روشن نشده و یا دیر عمل می کند و به هر حال روشن میشود، در این صورت نیاز به تعمیر و استفاده از ابزارهای تخصصی داریم که با مراجعه به تعمیرکاران و مراکز تعمیر میتوانید این مشکل را حل کنید.
منبع تغذیه یا همان power supply دستگاه شامل ترانزیستورهایی است که در صورت خرابی یا سوختگی، باید حتما تعویض شوند، این در حالتی است که بعضی از منبع تغذیه یا همان power supply ها ممکن است اس تی آر های به کار رفته در آنها نایاب باشند. در این حالت باید برد منبع تغذیه یا همان power supply تعویض شود، با مراجعه به مراکز تعمیر میتوانید دستگاه را نشان داد و از وضعیت فعلی دستگاه تلویزیون خود آگاه شوید.
این مشکل در تلویزیونها به دلیل بخش منبع تغذیه یا همان power supply دستگاه تلویزیون است که با اختلال مواجه شده است، لازم است که دستگاه تلویزیون از این نظر مورد بررسی قرار بگیرد و احتمال خرابی در مادر برد یا برد اصلی دستگاه زیاد است.
ممکن است که نیاز به تعویض مادر برد یا برد اصلی داشته باشید، بنابراین بدون هیچ گونه اقدامی که شاید منجر به آسیب بیشتر به دستگاه شود، آن را به متخصص زبده نشان داده و از وضعیت فعلی آن آگاه شوید.
این نوع از خرابی بیشتر در دستگاه های تلویزیون ال سی دی دیده میشود و باز هم ریشه در خرابی برد منبع تغذیه یا همان power supply دارد. در حالی که در دستگاه های تلویزیون ال ای دی بیشتر این مشکل مربوط به مادر برد یا برد اصلی دستگاه می باشد. به هر حال باید دستگاه شما توسط متخصصین و کارشناسان و تعمیرکاران دیده شده و مورد بازبینی قرار بگیرد تا بهتر بتوانند از نظر کارشناسی درباره آن نظر داده و آن را بهتر تعمیر کند.
ممکن است دستگاه دستگاه تلویزیون شما پس از چندین ساعت روشن ماندن، خاموش شده و این خود نوعی خرابی است که مربوط به برد منبع تغذیه یا همان power supply دستگاه تلویزیون میشود، به همین دلیل لازم است که بدون هیچ گونه اقدامی اضافه تر، دستگاه را به مرکز تعمیرات برده و در صورت اهمال کاری، ممکن است که آسیب های بیشتری را به دستگاه وارد کنید، دستگاه باید توسط فرد تعمیرکار مورد بازبینی قرار بگیرد و برد منبع تغذیه یا همان power supply آن در صورت نیاز تعمیر شود.
البته دستگاه های تلویزیون نسل جدید دوو با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی ها در ساخت دستگاه های نمایشی خود کمتر دچار ایرادات ذکر شده خواهند شد، اما آنچه در این مطلب بیان شد، به کلی ایرادات دستگاه تلویزیون و دستگاه های نمایشی است که ممکن است برای هر نوع دستگاهی با هر نوع برندی پیش آمده و کنترل شود.
آنچه در اینجا اهمیت دارد، اطلاعات کافی شما در هنگام خرید و ضمانت فروش از فروشنده و شرکت سازنده است. به طور کلی این مشکلات کمتر برای دستگاه های نمایشی شرکت دوو پیش خواهند آمد و در صورت بروز، با تعمیرات جزیی و فراوانی قطعات دستگاه ها در بازار فعلی، میتوانید سالیان سال از خرید خود استفاده کرده و لذت ببرید.
در این مطلب مفصلاً درباره مشکلات دستگاه تلویزیون دوو با شما صحبت کردیم. دستگاه های تلویزیون دوو سالیان سال است که در تولید لوازم نمایشی پیشتاز بسیاری از برندهای دیگر هستند و این روزها با تولید لوازم نمایشی با نسل جدید کمتر دچار مشکلاتی میشوند، اما ما در این مقاله سعی کردیم نگاهی عادلانه به لوازم نمایشی داشته باشیم.
همیشه داشتن لوازم نمایشی با کیفیت، می تواند تماشایی محتوا و انجام بازی های دستی را برای مخاطبین خاطره انگیز و خیره کننده کند، اما هیچ محصولی بدون نقاط ضعف نیست. ما در این مطلب سعی کردیم مشکلات رایج در دستگاه های نمایشی را توضیح داده و راه حل آنها را برای شما به اشتراک بگذاریم.
گاهی اوقات دستگاه های تلویزیون روشن نمیشوند که این خود به علل مختلفی ممکن است اتفاق بیفتد. از علل مختلف آن میتوانیم به استفاده از فلش های ویروسی اشاره کنیم.
این فلش ها میتوانند برنامههای دستگاه تلویزیون را از کار انداخته و منجر به روشن نشدن دستگاه تلویزیون شوند و یا تنظیمات آنتن و اتصالات منبع برق میتواند باعث بروز این مشکل شود. اگر مشکل پایدار بود، میتوانید دستگاه را به فرد کارشناس نشان داده و دستگاه را از لحاظ تخصصی تر بررسی کرده و علت آن را جویا شوید.
گاهی اوقات دستگاه تلویزیون صدا دارد، اما تصویر ندارد، علت دیده نشدن تصویر میتواند به علل زیادی اتفاق بیفتد که این علل میتوانیم به ایجاد اختلال در back light دستگاه تلویزیون اشاره کنیم، زمانی که شما با اختلال در روند کار back light مواجه باشید، نور ضعیفی از دستگاه تلویزیون را در زمانی که اتاق کاملاً تاریک است میتوانید مشاهده کنید، تنها راه رفع این ایراد کمک گرفتن از افراد متخصص و انتقال دستگاه به مراکز تعمیراتی است.
اگر دستگاه تلویزیون شما به صورت ناگهانی خاموش میشود، میتوانید این علت را از خرابی مادر برد یا برد اصلی دستگاه تلویزیون جویا شوید که زمانی که دکمه منبع تغذیه یا همان power supply را فشار میدهید، چراغ شروع به چشمک زدن میکند، اما دستگاه تلویزیون روشن نمیشود، این یکی از علل خاموشی دستگاه می باشد، همچنین نوسانات برقی میتواند بر روی منبع تغذیه یا همان power supply دستگاه تاثیر گذاشته و منجر به آسیب زدن به آن میشود. فرسودگی قطعات مادر برد یا برد اصلی از دیگر عللی است که میتواند باعث شود طول عمر دستگاه کوتاه شده و سبب از کار افتادگی قطعات مادر برد یا برد اصلی شود، خرابی آی سی برد منبع تغذیه یا همان power supply باعث می شود، خازن های اطراف آی سی منبع تغذیه یا همان power supply دچار مشکل شوند.
همچنین استفاده از کابل های نامرغوب و تقلبی باعث خواهد شد که دستگاه تلویزیون شما به صورت ناگهانی خاموش شود، اما اگر دستگاه شما صدا ندارد، البته این خرابی میتواند باعث در هم آمیختگی تنظیمات صوتی دستگاه دستگاه تلویزیون شما باشد و یا خرابی اسپیکرها باعث بروز این مشکل شود.
در صورتی که از این دو موضوع اطمینان دارید، خرابی مادر برد یا برد اصلی میتواند خود باعث بروز این مشکل شده که باید حتما ورودی ها و خروجی های انتقال صدا بررسی شده و مشکل برطرف شود.
اما اگر رنگ های دستگاه شما به هم ریخته اند، ممکن است این خرابی در پنل دستگاه تلویزیون ایجاد شده باشد و باعث در هم آمیختگی این رنگ ها شده باشد و یا خطوط افقی یا عمودی بر روی صفحه نمایش میتواند در اثر قرار گرفتن در کنار گرما یا استفاده بیش از حد از دستگاه ایجاد شود، دو رنگ شدن تصاویر میتواند به دلیل ایجاد اختلال در back light ایجاد شود و یا مشاهده رنگ اضافه، میتواند به دلیل آسیب یکی از لایه های زیرین پنل دستگاه ایجاد شده باشد،
سوختگی پیکسل های دستگاه و یا خوردگی صفحه نمایش، سبز شدن تصاویر دستگاه تلویزیون و تغییر در هم آمیختگی رنگ دستگاه تلویزیون از دیگر مشکلاتی است که میتواند برای صفحه نمایش آن به وجود بیاید. در صورتی که صفحه نمایش دستگاه های تلویزیون دوو دچار شکستگی شود، تنها راه آن تعویض پنل یا صفحه نمایش میباشد.
در صورتی که هزینه این تعویض بسیار بالا باشد، مقرون به صرفه است که شما دستگاه جدیدی را جایگزین دستگاه فعلی که از فرد کارشناس در این زمینه مشورت های لازم را دریافت کنید، اینکه هزینه تعویض پنل چقدر می باشد، باید بدانید که صفحه نمایش به عنوان یکی از گران ترین عنصرهای تشکیل دهنده یک دستگاه تلویزیون است و حدود شصت تا هشتاد درصد هزینه آن را در بر خواهد گرفت.
یکی از متداول ترین ایرادات دستگاه های تلویزیون نسل جدید در منبع تغذیه یا همان power supply آن ها می باشد، دیر روشن شدن دستگاه تلویزیون میتواند باعث خرابی در قسمت منبع تغذیه یا همان power supply باشد، دچار ایراد یا خرابی شدن ترانزیستورهای درون پاور، حالت چشمک زن در لامپ های ال ای دی دستگاه و عدم روشن شدن دستگاه، ماندن بر روی چراغ منبع تغذیه یا همان power supply و همین طور خاموشی دستگاه تلویزیون پس از چندین ساعت فعالیت، از ایراداتی است که میتواند برای دستگاه های نمایشی بوجود بیایند.
همانطور که در بالا ذکر کردیم، این مشکلات در دستگاه های نمایشی نسل جدید شرکت دوو بسیار کم مشاهده شده و در صورت بروز، به سرعت توسط شرکتها و تعمیرکارها و مراکز تعمیر پوشش دهی خواهد شد و این خود عمر دستگاه را افزایش داده و میتواند سالیان سال برای مخاطبین خود خاطره ساز و مطمئن کار کند.
در صورت هر گونه مشکل، میتوانید با شعب تعمیراتی شرکت دوو تماس گرفته و دستگاه را به مراکز تعمیراتی منتقل کنید، همچنین در صورت بروز هر گونه سوالی در هنگام خرید از فروشنده و یا شرکت دوو، میتوانید مشکلات و سوالات خود را مطرح کرده و به جواب برسید.
تمامی مشکلات بیان شده برای دستگاه های نمایشی دوو، قابل حل بوده و مشکلات ریشه ای و لاینحل برای محصولات این شرکت به وجود نخواهد آمد. قبل از هر گونه خرید، تمامی ابهات و سوالات را از فروشنده پرسیده و از این بابت به اطمینان کامل برسید.