نمایندگی تعمیرات مانیتور ایکس ویژن

کاربران گرامی، امروز با بررسی مبحث « نمایندگی تعمیرات مانیتور ایکس ویژن » با شما همراه خواهیم بود.

ایکس ویژن نام برند تجاری تامین کننده لوازم الکترونیکی می باشد که به صنایع مادیران تعلق دارد. ایکس ویژن، برای ساخت مانیتورهای خود از تکنولوژی جدید ساخت مانیتور به نام led، پس از تکنولوژی lcd استفاده می کند.  مانیتور های ایکس ویژن یکی از محصولات این برند می باشد. رزولوشن 1600*900 برای یک مانیتور می تواند گزینه  مطلوب برای فردی که قصد هزینه کردن زیاد را برای مانیتور ندارد، باشد.

نمایندگی تعمیرات مانیتور ایکس ویژن

ما در ادامه مقاله به سوالات شما پیرامون نمایندگی مانیتور ایکس ویژن پاسخ خواهیم داد.

مانیتور چیست؟

تعمیر مانیتوربه چه صورت است؟

انواع مانیتور های ایکس ویژن کدامند ؟

ویژگی مانیتور  X.Vision XL1910Sچیست؟

ویژگی مانیتور X.Vision XL2220AIH چیست؟

چیست؟ X.Vision XL1920AI    6. ویژگی مانیتور  

   چیست؟X.Vision XL1910AI    7. ویژگی مانیتور

  چیست؟XVision 24XS450    8.ویژگی مانیتور

 چیست؟ X.Vision XL2020S   9. ویژگی  مانیتور

  10. ویژگی مانیتور XL2020AI چیست؟

 مشکلات متداول و تعمیرات مانیتور ایکس ویژن چگونه انجام می شود؟

12. تعمیر مانیتور شکسته  ایکس ویژن به چه صورت انجام می شود؟

13. یک مانیتور دارای چه ویژگی هایی می باشد؟ 

تفاوت دو تکنولوژی ساخت led وlcd  در مانیتور های ایکس ویژن چیست؟

15. نکات مهمی که برای تعمیر مانیتور باید به ان توجه شود چیست؟

16. انواع مشکل هایی که ممکن است برای یک مانیتور به وجود بیایند کدام اند؟

17. انواع مانیتور کدام اند؟

18. نکاتی که درباره خرید مانیتور باید به ان توجه کرد کدام اند؟

19. رفع پیکسل به جای مانده بر روی مانیتورها یا به اصطلاح رفع  مشکل" پیکسل گیر" به چه صورت انجام می شود؟

20. علت سیاه شدن مانیتور چیست؟

21. رفع پروتکت مداراینورتر مانیتور های LCDچگونه صورت می گیرد؟

22. مشکل OUT OF RANGE در مانیتور و حل ان چگونه است؟

23. کاربردهای مانیتور لمسی کدام اند؟

  

 

مانیتور چیست؟

رایج ترین نوع دستگاه خروجی مانیتور است. برای اولین بار در سال 1970 به منظور نمایش اطلاعات و...در رایانه ارایه شد که از سال 1970 به بعد انواع مانیتور ها با ویژگی ها و شیوه های ساخت متفاوت تولید و عرضه شدند. مانیتور ها ظاهر و ساختاری بسیار شبیه به تلویزیون دارند. در واقع دستگاهی است که تصویر تولید شده، به وسیله ی یک اداپتور تصویر رایانه،بر روی ان نمایش داده می شود. دارای سه بخش اصلی می باشند که شامل موارد زیر می باشد:

مانیتور چیست؟

بخش پنل : قسمتی است که کاربران تصویر را در ان مشاهده می کنند.

برد تغذیه: قسمتی اشت که برق مورد نیازسایر قسمت های مانیتور را برعهده دارد.

مین برد: که تمامی عملکرد یک مانیتور و اطلاعات فلش ان بر روی ان برنامه ریزی شده است. به طور کلی می توان گفت که اصلی ترین قسمت مانیتور می باشد.

 مانیتور یک دستگاه خروجی می باشد که برای نمایش از ان استفاده می شود. این دستگاه دارای چند تکنولوژی ساخت می باشد. تکنولوژی ctr، lcd، و جدیدترین ان، تکنولوژی ledمی باشد.

که ازنظر کیفیت led، بالاترین کیفیت را دارا می باشد. توجه داشته باشید که تولید مانیتور با تکنولوژیctr ، رو به پایان است. همه ی تکنولوژی های جدید ساخت مانیتور، مانیتورها را به صورت صفحه  تخت (flat) تولید می کند.

 

تعمیر مانیتوربه چه صورت است؟ تعمیر مانیتور توسط کارشناسان تایید شده صورت می گیرد.عیب یابی هر یک از بخش های مانیتور نیازمند مهارت و دانش کافی در ان زمینه می باشد. البته باید در نظر داشت که برای تشخیص بعضی از اشکالات نیازمند دستگاه های خاص خود می باشند. کیفیت خدمات تعمیر باید بگونه ای باشد که کاربران پس از استفاده از دستگاه شاهد بالا رفتن کارایی ان شوند. متخصصین در این رابطه باید دارای مهارت لازم جهت تعمیر انواع مانیتور از جمله نمایشگر ورقه ای، لمسی، سه بعدی، جهت دار و... باشند.به همین دلیل کاربران می توانند با مراجعه به نماینگی مانیتور، از خدمات تخصصی بهره بگیرند.

انواع مانیتور های ایکس ویژن کدامند ؟

مانیتور های ایکس ویژن یکی از بهترین مانیتور های موجود می باشد.ایکس ویژن یکی از محبوب ترین و برترین و باکیفیت ترین برند های تولید مانیتور می باشد که تا به حال توانسته جای خود را در بازار محکم کند. مانیتور ها یا همان صفحه نمایش در برند ها و انواع مختلفی  ساخته می شوند و ما شما رادر این قسمت از مقاله با انواع مانیتور هایبرند ایکس ویژن اشنا خواهیم کرد.

انواع مانیتور های ایکس ویژن کدامند ؟

 

 ویژگی مانیتور  X.Vision XL1910Sچیست؟

 برند ایکس ویژن یکی از محبوب ترین برند های تولید مانیتور می باشد. به دلیل اینک در تولید مانیتور های این برند از مواد اولیه درجه یک استفاده شده است تا حدودی نام خود را در بازار به ثبترسانده است. مانیتور X.Vision XL1910S  که یکی از بهترین مانیتور های ایکس ویژن می باشد دارای ابعاد 150 × 355 × 445 میلی متر و وزن 2.35 کیلوگرم می باشد. سایز این مانیتور 18.5 اینچ می باشد.این مانیتور دارای وضوح تصویر  768 × 1366 پیکسل است. شدت روشنایی در این نوع از مانیتور 250 کاندلا بر مترمربع، زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه، تعداد رنگ قابل نمایش 16.7 میلیون رنگ و سایز پیکسل ها 0.3*0.3 میلی متر می باشد.

 ویژگی مانیتور  X.Vision XL1910Sچیست؟  

ویژگی مانیتور X.Vision XL2220AIH چیست؟

 کیفیت و خصوصیات مانیتور X.Vision XL2220AIH  نظر بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است. با توجه به این که این نوع از مانیتورهای ایکس ویژن دارای وضوح تصویر بالا و وزن کمتری می باشد محبوبیت بیشتری را بین کاربران کسب کرده است. این مانیتور دارای ابعاد 135 × 375 × 510 میلی متر،وزن 3.1 کیلوگرم، سایز صفحه نمایش 21.5 اینچ، نور پس زمینه ی led  می باشد.وضوح تصویر در این نوع از مانیتور های ایکس ویژن 1080 × 1920 پیکسل ویا به اصطلاح full HD می باشد. نسبت تصویر 16:9، سایز پیکسل ها 0.2482 × 0.2482  میلی متر، تعداد رنگ های قابل نمایش 16.7میلیون رنگ، زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه، شدت روشنایی 250 کاندلا بر متر مربع، محدوده زمان پاسخ گویی یک تا سه میلی ثانیه در این مانیتور می باشد.از دیگر ویژگی های این نوع مانیتور می توان انواع پورت VGA یا D-Subوپورت DVIوپورت HDMIرا نام برد. این مانیتور دارای خروجی هدفون و ورودی صدا می باشد.

ویژگی مانیتور X.Vision XL2220AIH چیست؟

چیست؟ X.Vision XL1920AI6. ویژگی مانیتور 

یکی از بهترین نوع مانیتورهای کمپانی ایکس ویژن است که دارای 135 × 335 × 440 میلی مترمی باشد. وزن این مانیتور 2.5 کیلوگرم است. علاوه بر ساییر ویژگی های این مانیتور وضوح تصویر در این مانیتور 768*1366 پیکسل بوده ونیز این مانیتور 18.5 اینچ می باشد. این مانیتور دارای پنل tn  می باشد،نور پس زمینه led و نسبت تصویر 16:9 می باشد. سایز پیکسل در این مانیتور 0.3*0.3 وتعداد رنگ قابل نمایش 16.7 میلیون رنگ می باشد.شدت روشنایی 250 کاندلا بر متر مربع، محدوده زمان پاسخ گویی یک تا سه میلی ثانیه می باشد.دارای پورت های پورت VGA یا D-Subوپورت DVIمی باشد.

این مانیتور فاقد پورت های  پورت USB،پورت HDMIو نیزپورت های Display Port وMini DisplayPort می باشد.

چیست؟ X.Vision XL1920AI6. ویژگی مانیتور

 چیست؟X.Vision XL1910AI7. ویژگی مانیتور

این مانیتور به وسیله ی کمپانی ایکس ویژن طراحی و تولید شده است. این کمپانی یکی از بهترین کمپانی های تولید مانیتور می باشد که در بازارجای خود را محکم کرده است. این مانیتور دارای ابعاد 150 × 355 × 445 میلی متر می باشد.دارای وزن 2.35 کیلوگرم و 18.5 اینچ است. دارای پنل tn می باشد. وضوح تصویر در این مانیتور 768*1366 پیکسل است.نسبت تصویر16:9، سایز0.3*0.3 وتعداد نگ قابل نمایش دران 16.7 میلیون رنگ است. زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه، شدت روشنایی 250 کاندلا بر متر مربع، محدوده زمان پاسخ گویی برابر یک تا سه میلی ثانیه می باشد. 

دارای پورت VGA یا D-SubوDVI می باشد. این مانیتور فاقد پورت های Mini DisplayPort، Display Port، HDMI، USB می باشد.

 چیست؟X.Vision XL1910AI7. ویژگی مانیتور

 چیست؟ XVision 24XS450 8. ویژگی مانیتور

یکی از بهترین مانیتورهای  کمپانی ایکس ویژن مانیتور XVision 24XS450می باشد. این مانیتور دارای ویژگی های خاصی می باشد از جمله دارای ابعاد 170 × 400 × 580 میلی متر،وزن 4.1 کیلوگرم می باشد. دارای وضوح تصویر یا رزولوشن 1366*768 پیکسل و نیز مانیتور 24 اینچ می باشد.مانیتور ذکر شده دارای ابعاد 170 × 400 × 580 میلی متر، نور پس زمینه ی led است. تعداد رنگ های قابل نمایش در این مانیتور 16.9 میلیون رنگ ، زاویه دید 178 درجه افقی 178 درجه ی عمودی است. زمان پاسخ 3 میلی ثانیه، نوع سیگنال در ان دیجیتال و محدوده زمان پاسخ دهی یک تا سه میلی ثانیه مس باشد. این مانیتور دارای پورت VGA یا D-Sub،USB، HDMI می باشد و نیز فاقد پورت های Mini DisplayPort، Display Port، DVI می باشد. 

 چیست؟ XVision 24XS450 8. ویژگی مانیتور

چیست؟ X.Vision XL2020S9.ویژگی  مانیتور

این مانیتور نیز توسط کمپانی ایکس ویژن تولید می شود. ایکس ویژن یکی از محبوب ترین و بهترین کمپانی های تولید مانیتور می باشد. این مانیتور دارای ابعاد 36 × 135 × 465 میلی متر، وزن 2.8 کیلوگرم می باشد. علاوه بر این ویژگی ها، دارای صفحه نمایش 19.5 اینچ است.از دیگر ویژگی های این مانیتور از کمپانی ایکس ویژن، دارای پنلtn و نور پس زمینه led می باشد. وضوح تصویر در این نوع مانیتور 900*1600 پیکسل، نسبت تصویر 16:9، و زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه است. شدت روشنایی 250 کاندلا بر متر مربع و محدوده پاسخ گویی سه تا شش میلی ثانیه  است. این مانیتور دارای پورت VGA یا D-Sub می باشد. این مانیتور فاقد پورت USB، پورت DVI، پورت HDMI، Display Port، Mini DisplayPort، می باشد. این مانیتور دارای ورودی صدا نیز است. 

چیست؟ X.Vision XL2020S9.ویژگی  مانیتور 

10. ویژگی مانیتور XL2020AI چیست؟

یکی دیگر از انواع مانیتورهای کمپانی ایکس ویژن مانیتور XL2020AI می باشد. که دارای امکانات و قیمت مناسب است. این مانیتور دارای صفحه  9.5 اینچ، دقت تصویر 1600*900 پیکسل و پشتیبانی از پنل tn یاTwisted Nematic است. از دیگر ویژگی های این مانیتور میتوان به نسبت تصویر 16.9 اشاره کرد که این ویژگی یک امتیاز خیلی خوب برای کاربرانی که قصد کارکردن با اینترنت و تماشای فیلم و حتی اهل بازی اند، است. نمایش 16.7 میلیون رنگ وکنتراست 1:10,000,000 دیگر ویژگی های این مانیتور می باشند. این مانیتور دارای پورت‌های VGA و DVI است. این مانیتور علاوه بر دارا  بودن دو بلندگو دارای بلندگوی استریو است که با توجه به این ویژگی، مانیتور را از نیاز به داشتن بلندگوی خارج بی نیاز می کند. از ضعف های این مدل از مانیتور های ایکس ویژن می توان نداشتن پورت  HDMIوعدم پشتیبانی از کابل HDMI نام برد.این مانیتور از دو کابل vga وکابل dvi  پشتیبانی می کند.یکی دیگر از ضعف های این مانیتور این است که اگر کاربر رو به روی مانیتور قرار نگیرد دید کاملی ندارد و تصویر را به صورت کامل نمی بیند. 

10. ویژگی مانیتور XL2020AI چیست؟

11. مشکلات متداول و تعمیرات مانیتور ایکس ویژن چگونه انجام می شود؟

تعمیر پنل مانیتور: اصلی ترین قسمت یک مانیتور پنل مانیتور می باشد، که بیشترین سهم در قیمت یک مانیتور را دارد. اکثر مانیتورهای تولید شده ی امروزی بسیار حساس اند به شکلی که اگر ضربه ای به ان ها وارد شود،دچار اسیب و خسارت های جبران ناپذیری می شوند. اسیب های وارد شده  به پنل مانیتور ممکن است به صورت های مختلفی صورت بگیرد. به عنوان مثال می توان انواع مشکلات زیر را نام برد:

به هم ریختن رنگ ها در تصویر، هم ریختگی خود تصویر،  به وجود امدن نقاط رنگی در صفحه نمایش، خط خوردگی در پنل، شکستگی پنل، قطع و وصل شدن تصویر، به وجود امدن خطوط افقی در پنل و... از مهم ترین اسیب هایی است که در پنل به وجود می اید.

پاسخ به این موضوع که ایا مشکلی که برای پنل به وجود امده را می توان برطرف کرد یا خیر بستگی به نوع اسیب پنل دارد. بسته به نوع مشکل در بعضی از مواقع تعویض پنل به صرفه تر از تعمیر ان می باشد.

تعویض و تعمیر مین برد مانیتور:

تعویض مین برد:

تعمیر تخصصی مین برد مانیتور ایکس ویژن در حضور نمایندگی ایکس ویژن قابل دریافت می باشد. مین برد در مانیتور نقش بسیار مهمی دارد.فردی که در این زمینه تخصص داشته باشد از اهمیت مین برد در مانیتور مطلع است. همه ی عملکرد های موجود در مانیتور در صورت سالم بودن مین برد انجام می شود.در صورت سالم نبودن مین برد مشکلاتی همچون روشن و خاموش شدن مانیتور، نداشتن تصویر، پرش تصویر در مانیتور به وجود می اید.

یکی از مهم ترین دلایلی که باعث خراب شدن مانیتور می شود نوسانات برقی می باشد، علاوه بر ان باید توجه داشت که کارکرد بالا در دستگاه مانیتور تاثیر بسزایی در این امر دارد. در اکثر مواقع امکان تعمیر مین بورد وجود دارد. البته باید توجه داشت که مشکل به وجود امده در کدام قسمت مین برد می باشد. دربعضی از مواقع امکان تعویض قسمت اسیب دیده وجود دارد و در این صورت مین برد تعمیر می شود ومشکل دستگاه بررطرف می شود.

تعمیربرد پاورمانیتور:

 

تعمیر برد پاور مانیتور یکی از تخصصی ترین قسمت های مربوط به تعمیر مانیتور می باشد. این قسمت از مانیتور به عنوان قلب مانیتور شناخته می شود، و وظیفه انتقال انرژی اکتریکی به بخش های مختلف مانیتور را برعهده دارد. هریک از قطعات مانیتور به  مقدار خاصی از جریان الکتریکی احتیاج دارند، برد پاورعلاوه بر کنترل ولتاژ، به هر اندازه که قطعات، انرژی الکتریکی احتیاج دارند  به ان ها انتقال می دهد. مقدار این ولتاژ به قدری حساس است که کم و زیاد شدن ان میتواند به مانیتور اسیب برساند. 

 تعویض بک لایت مانیتور:

بک لایت مانیتور وظیفه رساندن نور لازم برای نمایش تصاویر در پنل را بر عهده دارد. قطعه ای است که از یک صفحه تشکیل شده که بر روی ان صفحه تعدادی ال ای دی نصب شده است. امروزه از بک لایت چهارگانه استفاده می شود. به دلیل این که بک لایت نور زمینه را فراهم می کند در صورت خراب شدن این قطعه نور صفحه کم می شود. در صورتی که خرابی بک لایت مربوط به اتصالات یا مین برد نباشد، باید این قطعه تعویض شود و قابل تعمیر نیست. 

     خاموش شدن مانیتور:

خاموش شدن مانیتور می تواند به دو دلیل اصلی اتفاق افتاده باشد که عبارتند از:

اسیب دیدن قسمتی از مادر برد

 اسیب دیدن برد پاور

در ابتدا وجود مشکل در برد پاور بررسی می شود زیرا برد پاور وظیفه رساندن وتامین برق مورد نیاز مادربرد را برعهده دارد.درقسمت دوم هم دیده شده است که اشکال از برد پاور نبوده و اشکال از مادر برداست که باید با دقت بررسی و عیب یابی شود.

  

چراغ پاور روشن است اما صفحه مانیتور خاموش است:

باتوجه به این که تامین نور صفحه وظیفه برد پاور است،پس متخصص باید قسمت های دیگر را مورد بررسی قرار دهد زیرا مشخص است این قسمت دچار مشکل نشده است.

روشن نشدن مانیتور: مشکل میتواند از کابل برق ورودی باشد و یا پاور مانیتور دچار مشکل شده است.

نور صفحه نمایش مانیتور بسیار کم است: اگر نور صفحه مانیتور به شدت کم شده ویا تصویر بسیار کم رنگ است، باید تنظیمات نور صفحه بررسی شود.

پس از روشن شدن مانیتور تصویری دیده نمی شود: بردی که مربوط به نمایش تصویر است باید بررسی شود. بررسی لامپ های پنل مانیتور، و تنظیمات انالوگ و دیجیتال صورت گیرد.

لرزیدن تصویر در مانیتور:

 لرزش تصویر در صفحه نمایش میتواند دلایل متعددی داشته باشد. ابتدایی ترین حالت ممکن، شل شدن کابل مانیتور و خراب شدن ان است. پس در ابتدا باید کابل بررسی شود. در صورت درست نشدن تصویر در مانیتور مشکل مربوط به فرکانس تصویر می باشد. نور(نرخ بازسازی) باید تنظیم شود. 

مشاهده خطوط در مانیتور:

دیده شدن خطوط در صفحه نمایش می تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. در ابتدا باید کابل مانیتور را بررسی کرده و در صورت برطرف نشدن مشکل، بررسی  کابل برق ونیزتنظیم نرخ بازسازی صفحه نمایش توسیه می گردد.

برفکی ویا شطرنجی شدن صفحه مانیتور:

 مشکل برفکی و یا شطرنجی شدن صفحه مانیتور به خراب شدن کارت گرافیک مربوط می شود. زمانی که چیپ مانیتور در زمان طولانی روشن ماندن مانیتور گرم می شود، هدسینگ قدرت خنک کردن ان را ندارند ودراین زمان تصویر نمایش دادهشده در مانیتور دچار این مشکل می شود.  برطرف نمودن این مشکل توسط  کارشناسان تعمیرات و پس از بررسی و عیب یابی، صورت می گیرد.

وزوز کردن و دیده شدن نویز در مانیتور:

متداول ترین دلیل شنیدن صدای وزوز از مانیتور تنظیم نبودن نور پس زمینه مانیتور است. تا حد امکان باید روشنایی صفحه نمایش بالا یا پایین قرار دهید تا مشاهده شود که مشکل از تنظیمات نور صفحه است یا خیر.

سایه دار شدن تصویر در مانیتور:

گاهی اوقات تصاویری که در صفحه نمایش پخش می شود کدر می شود، این حالت ممکن است در اثر پاک کردن مانیتور با شوینده ها باشد. که معمولا باید صفحه نمایش جلو را تعویض کنیم در این صورت مشکل برطرف می شود.

دیده شدن لکه مایع روی LCD:

 

اگر روی صفحه مانیتور لکه های مایع دیده می شود مشکل از ضربه ای است که به مانیتور خورده است، و تنها راه حل کردن این مشکل، به تعویض LCD پرداختن است.

حل مشکل بزرگ و کوچک شدن تصویر نمایش داده شده در مانیتور:

گاهی اوقات تصویر موجود در صفحه نمایش بزرگ و کوچک می شود. در این حالت باید تنصیمات رزولوشن را در مانیتور انجام داد. تنظیمات مربوط به رزولوشن در ویندوز های مختلف، متفاوت است.

حل مشکل بزرگ و کوچک شدن تصویر نمایش داده شده در مانیتور:

12. تعمیر مانیتور شکسته  ایکس ویژن به چه صورت انجام می شود؟

در این حالت به احتمال زیاد صفحه نمایشگر ترک خورده است. خطوط عمودی، لکه های کوچک، پیکسل هایی با نور غیر عادی، سایه و... در سطح مانیتور دیده می شود. اگر خصوصیات نام برده شده به مقدار زیادی  مشاهده می شود به قسمت های اصلی مانیتور اسیب های جدی وارد شده است.

13. یک مانیتور دارای چه ویژگی هایی می باشد؟ 

       یک مانیتور دارای ویژگی های زیر می باشد:

Resolution: یا تفکیک پذیری: یک ویژگی در مانیتور می باشد که به معنای تعداد پیکسلی می باشد که برای نمایش هر صفحه به صورت عمودی و افقی از  ان استفاده می شود.و به صورت یک جفت عدد زوج استفاده می شود. به عنوان مثال رزولوشن 1280*1024 به این معنا است که 1024 پیکسل در عرض و 1280 پیکسل در ارتفاع صفحه نمایش است .هرچه این مقدار بیشتر باشد تصویر نمایش داده شده با کیفیت بیشتری می باشد.رزولوشن با اندازه صفحه در ارتباط است.

13. یک مانیتور دارای چه ویژگی هایی می باشد؟  

Dot Pitch : یک پارامتر برای مانیتور می باشد که از ان برای وضوح و کیفیت بهتر استفاده می شود. حداقل مقدار برای این پارامتر بیست و چهار تا بیست و هشت صدم میلی متر تعیین شده است. مقدااری که به صورت عمومی پیشنهاد می شود: بیست و چهار تا بیست و شش صدم میلی متر می باشد. و حد حداکثر مقداری که این پارامتر می تواند به خود اختصاص دهد مقدار بیست و چهار تا بیست و پنج میلی متر است. 

Refresh rate: به تعداد دفعاتی که مانیتور در هر ثانیه تصویر جدید را با خود بازسازی می کند، نرخ باز سازی یا refresh rate می گویند. هرچقدر مقدا نرخ بازسازی بیشتر باشد، تصویر روان ترو صاف تری نمایش داده می شود. یه عنوان مثال اگر مانیتور شما دارای نرخ باز30 هرتز باشد به این معنا است که در هر ثانیه 0بار بروزرسانی می شود. 

Color depth: عمق رنگ یا color depth  عبارت است از تعداد بیت هایی که برای مشخص نمودن هریک از اجزاء رنگی در تصویر مورد استفاده قرار می گیرد.واحد اندازه گیر این خصیصه اگر بر پایه ی پیکسل باشد، تعداد بیت در هر پیکسل نامیده می شود. اگر این اصطلاح برای تعیین یک جزء رنگی باشد به طور متداول تعداد بیت در هر جزء و یا تعداد بیت در هر کانال نیز بیان می کنند. با توجه به این که عصر ما عصری است که همه به دنبال کیفیت بهتری می باشند، عمق رنگ در تصاویر نمایش داده شده در مانیتور یکی از این خصوصیت ها می باشد که هرچقدر مقدارش بیشتر باشد، رنگ در تصویر با  دارد.

Amount of electricity (میزان برق مصرفی) تفاوت دو تکنولوژی ساخت led وlcd  در مانیتور های ایکس ویژن چیست؟

Led  که مخفف lighi emitting diode  می باشد، یک تکنولوژی ساخت صفحه نمایش است که جایگزین  تکنولوژی lcd  برای ساخت مانیتور شد. این تکنولوژی، نور پس زمینه مانیتور های ساخته شده با تکنولوژی lcd را تامین می کند.

مانیتورهای ایکس ویژن از تکنولوژی led  برای ساخت مانیتورهای خود استفاده می کند.

این تکنولوژی دارای کنتراست و شفافیت بسیار بالاتری نسبت به تکنولوژی lcd  می باشد. شفافیت و کنتراست بالای این تکنولوژی در مانیتورهای ایکس ویژن باعث شده که تصویر های این مانیتور با کیفیت بالا، نگ های بهتر و واقعی تر نمایش داده شود. یکی دیگر از ویژگی های ساخت مانیتور های ایکس ویژن با تکنولوژی led  کاهش توان مصرفی تا 42%، وزن بسیار کمتر نسبت به تکنولوژی ثبل از خود یعنی lcd  شود. 

Amount of electricity (میزان برق مصرفی) تفاوت دو تکنولوژی ساخت led وlcd  در مانیتور های ایکس ویژن چیست؟

15. نکات مهمی که برای تعمیر مانیتور باید به ان توجه شود چیست؟

برای سپردن مانیتور خود باید تنها به افراد کارشناس و متخصص که دارای نمایندگی برند می باشند، اعتماد کرد.

خدمات انجام شده در راستای تعمیرات مانیتور، باید دارای ضمانت باشد.

از سپردن مانیتور خود به افرادی که در این ضمینه اطلاعات و توانایی کامل را ندارند خودداری کنید. 

16. انواع مشکل هایی که ممکن است برای یک مانیتور به وجود بیایند کدام اند؟

دستگاه مانیتور خاموش شده است و روشن نمی شود.

مانیتور به طور مداوم خاموش و وشن می شود.

برد اصلی مانیتور در اثر ضربه خوردن دچارمشکل جدی، خاموش شده و روشن نمی شود.

قسمت اینورتر مانیتور دچار مشکل شده است.

لامپ تصویر موجود در مانیتور دچار مشکل شده است.

مدار تغذیه مانیتور به مشکل برخورده است.

نور مانیتور مشکل اساسی دارد.

ولتاژمانیتور به مشکل برخورده است.

مانیتور به صورت لحظه ای روشن می شود.

تصاویر پخش شده در مانیتور دچار نویز و خرابی می باشند.

بک لایت مانیتور دچار مشکل شده است.

رنگ های تصویر نمایش داده شده در مانیتور به ریخته می شوند.

16. انواع مشکل هایی که ممکن است برای یک مانیتور به وجود بیایند کدام اند؟

17. انواع مانیتور کدام اند؟

با توجه به این که مانیتور یکی از دستگاه هایی است که کاربران احتیاج بسیاری به ان دارند.از متداول ترین این نیاز ها میتوان به مشاهده اطلاعات موجود در رایانه اشاره کرد.

برای ساخت یک صفحه نمایش از تکنولوژی  های مختلفی استفاده می شود. که به توضیح ان می پردازیم.

نمایشگر CTR:

این نوع نمایشگر از فن اوری لامپ تصویر استفاده می کند. در این مانیتور ها که قدیمی می باشند از فن اوری  Shadow mask استفاده شده است.  یک نوع فن اوری استفاده شده دیگر در این صفحه نمایش  لامپ تصویر می باشد که شفافیت و وضوح تصویر بالاتری را نسبت به فن اوری قبلی فراهم می اورد. از ویژگی های این مانیتور انعکاس نور به مقدار بسیار کم است. در این مانیتوربه وسیله  پرتاب پرتوهای با فرکانس بالا و برخورد ان با صفحه نمایش، در روشن شدن یک پیکسل استفاده می کنند، نتیجه ی این کار به وجود امدن یک میدان مغناطیسی است که به موجب انتقال سریع ان به نقاط دلخواه روی صفحه و در نهایت نمایش تصویر را به ارمغان می اورد.

نمایشگر  LCD:

فن اوری استفاده شده در این نمایشگر، فن اوری کریستال مایع است. کریستال مایع موادی است که از لحاظ فیزیکی دارای خصوصیات مایع و جامد می باشد. درواقع یکی از مهم ترین ویژگی های کریستال، قابلیت تغییر حالت بسته به ولتاژاعمال شده است. ادرس دهی در مانیتوری که با استفاده ازفن اوری کریستال مایع تولید شده است، به صورت ماتریسی انجام می گیرد.

در این تکنولوژی احتیاج یه یک سیستم نور دهی می باشد تا نور ایجاد شده توانایی این را پیدا کند که از دو صفحه دو قطبی با اختلاف 90 درجه از هم قرار گرفته اند عبور کند.در صورتی ادرس مورد نظر برای نمایش داده می شود که یک پیغام الکتریکی مبنی بر ازاد شدن کانال نمایشی دریافت شده باشد.

نمایشگر  OLED:

در واقع برگرفته از معنی یک دیود نوری از جنس مواد الی است. یک نوع فن اوری ساخت مانیتور می باشد که به مرور جایگزین فن اوری LCD می شود. این نوع مانیتور نسبت به مانیتور ساخته شده با فن اوری LCD دارای صفحه ی شفاف تر، ظریف تر و بسیار سریع تر است و نیز نور بیشتری تولید می کند.علاوه ب موارد ذکر شده میتوان به مصرف برق کم و در نهایت هزینه تولید انبوه پایین اشاره کرد.  

 نمایشگر PLASMA:

این نوع از صفحه نمایش با استفاده از ریز حباب های گاز رادیون و گزنون کار می کند که این حباب ها با تحریک الکتریکی، فوتون نوری ازاد می کنند که دیده نمی شوند ولی در اثر برخورد با ذرات فسفر یا اشکار ساز های دیگر باعث تولید نور مریی می شود. نقطه ضعف این فن اوری نداشتن عمر زیاد می باشد. باید توجه داشت که دو فن اوری پلاسما و ال سی دی روبه پیشرفت می باشند و تولید کنندگان سعی در بهبود عملکرد و کارایی ان ها دارند. 

18. نکاتی که درباره خرید مانیتور باید به ان توجه کرد کدام اند؟

باید دقت بسیاری درانتخاب و خرید مانیتور کرد. زیرا استفاده از مانیتور با کیفیت پایین در دراز مدت باعث اسیب  رسیدن به چشمان کاربر می شود. یک مانیتور ایده ال باید دارای دید قابل قبول و متناسب  با نوع نیاز کاربر باشد.

از دیگر ویژگی های یک مانیتور خوب  میتوان به داشتن پورت USB نام برد. با استفاده از پورت یو اس بی ،می توان به سادگی و با سرعت بالا تجهیزات جانبی را به رایانه متصل کرد.

انتخاب یک نمایشگر با زاویه  دید کامل  و کنتراست مناسب یکی از نکاتی است که هر خریدار مانیتور باید به ان توجه کند.

باتوجه به نیاز های امروزی ، باید به میزان برق مصرفی مانیتور مورد نظر توجه بسیاری کرد.

تحقیق در رابطه با برند مانیتور و نمایندگی های ان نیز از مواردی است که در خرید مانیتور باید به ان توجه نمود.

قبل از خرید مانیتور از داشتن ضمانت نامه مانیتور اطمینان حاصل کنید.

19. رفع پیکسل به جای مانده بر روی مانیتورها یا به اصطلاح رفع  مشکل " پیکسل گیر" به چه صورت انجام می شود؟

گاهی اوقات یک پیکسل بر روی مانیتور به مدت زیادی باقی می ماند. به مشکل به وجود امده پیکسل گیر می گویند. باید توجه داشت که  این مشکل قابل برطرف کردن می باشد.

پیکسل های گیر کرده یا به جای مانده وپیکسل های مرده از جمله مشکلات سخت افزاری می باشند که برای مانیتور به وجود می ایند. تفاوت های بسیاری در پیکسل های مرده و پیکسل های به جای مانده بر روی مانیتور وجود دارد. پیکسل های به جای مانده تنها دارای یکی از رنگ های قرمز، سبز، و ابی می باشند در حالی که پیکسل های مرده یا سوخته، فقط به دو صورت سیاه یا سفید وجود دارد.

یکی دیگر از تفاوت های موجود در پیکسل های سوخته با پیکسل های گیر کرده این است که در  پیکسل های گیر کرده قابلیت رفع عیب وجود دارد اما در پیکسل های مرده چنین قابلیتی ندارد.تشخیص پیکسل سوخته به راحتی امکان پذیر است اما پیکسل گیر کرده چنین ویژگی ندارد.

مکان یابی پیکسل گیر کرده :

یکی از ساده ترین روش ها برای تشخیص پیکسل مریه از پیکسل سوخته، ایجاد و ساخت صفحه نمایش تک رنگ است. ابیته باید بهاین توجه داشت پیکسلی که شمارا نگران کرده ی ذره گرد و غبار بیش نباشد که تنها تشخیص شما اشتباه بوده است. 

20. علت سیاه شدن مانیتور چیست؟

یکی از اشکالاتی که کاربران در استفاده از مانیتور، به وفور مشاهده می کنند سیاه شدن تصویر  مانیتور می باشد.که می تواند به شکل های مختلف به وجود اید مثلا قسمتی از صفحه و یا تمامی ان سیاه شده باشد.علت اصلی به وجود امدن این مشکل (سیاه شدن قسمتی یا همه صفحه نمایش) به تکنولوژی ساخت مانیتور بستگی دارد.علت دیگری که ممکن است وجود داشته باشد مشکل به وجود امده د پنل مانیتور می باشد. مهمترین نکته درکه در تعمیر ان باید مورد توجه قرار گیرد، استفاده از پیشرفته ترین تجهیزات و حضور کارشناس و متخصص ماهر می باشد.در غیر این صورت ممکن است منشاء مشکل به وجود امده اشتباه تشخیص داده شود و به دلیل دستکاری نا به جا خرابی و ضرر دوچندان شود.

  21. رفع پروتکت مداراینورتر مانیتور های LCDچگونه صورت می گیرد؟

پروتکت شدن مدار اینورتر مانیتور LCD  از رایج ترین مشکلاتی است که  برای این نوع مانیتور به وجود می اید. این مشکل باعث جلوکگیری از روشن ماندن بک لایت مانیتور می شود. به طور کلی میتوان گفت که ای سی اینورتر عمل پروتکت شدن مانیتور را انجام می دهد و از جریان کشی و کم و زیاد کردن ولتاژ در هر جایی از مدار اینورتر جلوگیری می کند. در مواردی ممکن است یافتن ایراد کار بسیار مشکلی باشد و نتیجه ای جز اتلاف وقت و هزینه را به دنبال نخواهد داشت. غیر فعال کردن پروتکت اخرین راه ممکن است که برای حل این مشکل وجود دارد. 

22. اتصال مانیتور با برق شهری چگونه انجام می شود؟

برای اتصال مانیتور به برق شهری به یک کابل خاص نیاز است. این کابل معمولا دارای قطر زیادی است تا توانایی تامین برق مانیتور را به صورت پیوسته داشته باشد. این کابل دارای طول 1.8 متراست که از کیفیت بالایی برخوردار است که به راحتی نیاز موجود را برطرف خواهد کرد. این کابل به طور معمول از درگاه VGA برای ارتباط با مانیتور استفاده می کند.

22. مشکل OUT OF RANGE در مانیتورچگونه به وجود می اید و حل ان چگونه است؟

 

مشکل OUT OF RANGE:

این خطا د بعضی از مواقع بر روی صفحه نمایش ظاهر می شود که می تواند دلایل مختلفی داشته  باشد. یکی از دلایلی که ممکن است همچین مشکلی را به وجود اورد این است که قبلا از یک مانیتور استفاده کرده اید و حالا از ویندوز دیگری استفاده کرده اید و یاتنظیمات ویندوزبه هم ریخته است.

ممکن است مشکل به این دلیل به وجود  اید که تصاویر از ویندوز به مانیتور با  کیفیت بیشتری نسبت به حداکثر توان ان فرستاده می شود و یا رزولوشن تصویر از رزولوشن مانیتور بالاتر باشد و در نهایت ممکن است سرعت نرخ تازه سازی در تصویر ارسال شده بسیار بالاتر از نرخ سرعت تازه سازی باشد.

به چه شکلی می توان  خطای MONITOR OUT OF RANG را برطرف کنیم؟

برای رفع این مشکل باید تنظیمات تصویر را به طور هماهنگ و منطبق با مانیتور انجام داد. برای این کار باید تنظیمات خاصی انجام شود. راه حل دیگری که وجود دارد عبارت است از نصب دوباره ویندوز، ویندوز حداکٍثر کیفیت مانیتور موجود را تشخیص داده و تصاویر را متناسب و منطبق با کیفیت مانیتور انجام می دهد. باید توجه داشت که  تغییر این تنظیمات در ویندوز های مختلف متفاوت است .

23. کاربردهای مانیتور لمسی کدام اند؟

استفاده نقشه ی راهنمای طبقات

اطلاع رسانی  محصولات به صورت متمرکز

ارتباط با مشتریان

روابط عمومی

بازی و سرگرمی های مختلف

انتخاب و سفارش کالاهای مختلف

شهرشناسی

23. کاربردهای مانیتور لمسی کدام اند؟  

                          از توجه و همراهی شما کاربر گرامی بسیار متشکریم .     

انصراف از نظر

نظرات