قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس بسته به دلایلی همچون جنس و نوع مین برد، مدل تلویزیون، تعمیرگاه و مرکز فروش، مقادیر مختلفی دارد. تلویزیون یکی از لوازم پرمصرف در دنیای امروز است و احتمال خرابی آن بیش از سایر لوازم برقی وجود دارد، به همین دلیل نیاز است که با اجزای سازنده آن آشنایی پیدا کرد تا در نگهداری این وسیله دقت بیشتری را به عمل آورد.
در این مقاله قصد داریم تا به معرفی و توضیح این محصول پرکاربرد، انواع آن، اجزا و لوازمی که در ساخت و طراحی تلویزیون به کار می روندبپردازیم، همچنین در مورد مین برد تلویزیون و انواع مختلف این وسیله به طور تخصصی توضیحاتی خواهیم داد و در مورد برند فیلیپس که یکی از برندهای معروف در جهان است و مین برد تلویزیون فیلیپس توضیحاتی را ارائه خواهیم داد،
همچنین در مورد تاریخچه برند فیلیپس و تلویزیون های این شرکت با پاسخ به پرسش های زیر توضیحاتی خواهیم داد. با ادامه مقاله ی قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس با همراه باشید.
- تلویزیون چیست؟
- اجزای مختلف تلویزیون شامل چه چیزهایی است؟
- تلویزیون چه مدل هایی دارد؟
- خرابی های رایج تلویزیون فیلیپیس چیست؟
- کارایی و عملکردهای مختلف تلویزیون فیلیپس به چه صورت است؟
- کدام شرکت ها در زمینه تولید تلویزیون فعالیت می کنند؟
- شرکت فیلیپس چه تاریخچه ای دارد؟
- مزیت تلویزیون های فیلیپس نسبت به سایر برندها چیست؟
- اجزای سازنده تلویزیون های فیلیپس چیست؟
- مین برد تلویزیون چه نوع قطعه ای است و چه نقشی در عملکرد تلویزیون دارد؟
- مین برد اصلی تلویزیون چیست و چه کاربردی دارد؟
- برد پاور چیست؟
- برد تیکان چیست؟
- برد اینورتر چه وظایفی دارد؟
- متداول ترین عیب های قطعه مین برد و سایر بردهای تلویزیون چیست؟
- برای بالا بردن کیفیت بردهای تلویزیون چه اقداماتی می توان انجام داد؟
- مین برد چطور خراب می شود؟
- روش تشخیص مین برد اصل از تقلبی چیست؟
- چه عواملی در قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس تاثیر گذار هستند؟
تلویزیون چیست؟
در این قسمت از نوشتار قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس به بررسی و بیان مواردی در خصوص تلویزیون خواهیم پرداخت.
تلویزیون در لغت واژه ایست فرانسوی و تشکیل شده از دو بخش، یک بخش به معنی دیدن و بخش دیگر به معنی فاصله های دور می باشد و به طور کل تلویزیون در لغت به معنی دیدن اشیا و چیزهای مختلف از مسافت های دور می باشد.
و در حقیقت تلویزیون دستگاهی است که به وسیله آن تصاویر با صدا از فاصله های دور نمایش داده می شود. اولین بار تلویزیون در کشور آلمان و توسط یک دانش آموز ساخته شد، تلویزیون ابتدایی وسیله برای نمایش عکس ها به صورت دنباله دار و پشت سر هم بود، به صورتی که عکس به کمک یک لنز و صفحه چرخشی روی صفحه نمایش داده می شد، در این روش خط های دور عکس تا حد امکان با برش و استفاده از لنز پوشش داده می شد.
سختی استفاده از این دستگاه باعث غیرقابل استفاده و تولید بودن آن شده بود تا اینکه در اوایل سده 90 میلادی، یک دانشمند روسی اقدام به ساخت دستگاهی کرد که با کمک لامپ های تشکیل شده از پرتو کاتدی علاوه بر عکس شکل های هندسی رایج و ساده را به صورت تصویر نمایش می دادند، پس از آن و با به وجود آوردن تغییراتی در ساختار تلویزیون ها، توسط دانشمندی اهل اسکاتلند تلویزیونی تقریبا مشابه با تلویزیون های امروزی با تصاویر متحرک و سیاه و سفید اختراع شد. این فرد عملا امکان انتقال تصاویر به وسیله فرکانس های رادیویی به دستگاه ها را کشف کرد.
علی رغم این که در آن زمان رادیوها موجود و متداول بودند، تلویزیون به دلیل پخش و ارائه تصویر در کنار صدا از جاذبه بیشتری برخوردار شد و خیلی زود توجه ها را به خود جلب کرد. تلویزیون به دلیل برخورداری از امکان پخش همزمان صدا و تصویر اطلاعات و جزئیات را به شکل کامل تری منتقل می کرد و فهم پیام را برای افراد ساده تر می کرد، هم چنین این دستگاه به خاطر تاثیرگذاری زیاد بر افراد افکار عمومی را بهتر و بیشتر کنترل می کرد.
در این جا اطلاعاتی در خصوص تلویزیون پیدا کردید. بهتر است برای دریافت مطالبی مناسب تر به سایت شانی کالا مراجعه فرمایید. شانی کالا بهترین عرضه کننده ی انواع تلویزیون می باشد.
شروع به ساخت تلویزیون های رنگی
تلویزیون های رنگی به شکلی نزدیک به تلویزیون های امروزی در اواخر قرن 90 میلادی ساخته و به بازار عرضه شد. نخستین کشورهایی که از تلویزیون با پخش منظم و زمان بندی شده برنامه ها استفاده می کردند، آمریکا، انگلیس و آلمان بودند.
پیشرفت تکنولوژی در تلویزیون های امروزی تا حدی است که بعضی از تلویزیون ها علاوه بر برق با باطری نیز کار می کنند و تا پیش از تولید گوشی های هوشمند و اضافه شدن امکان تماشای تلویزیون در آن ها، تلویزیون های باطری خور با قابلیت حمل و نقل توجهات زیادی را به خود جلب کردند،
به علاوه امروزه در برخی از تلویزیون ها امکانی فراهم شده که انرژی لازم برای پخش و روشنایی از طریق انرژی خورشید دریافت می شود و این دستگاه را از برق و اتصال به برق بی نیاز می کنند.
اجزای مختلف تلویزیون شامل چه چیز هایی است؟
در این قسمت از نوشتار قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس به بررسی و بیان مواردی در خصوص اجزای مختلف تلویزیون خواهیم پرداخت.
تلویزیون را می توان سیستم پخش تصاویر و صدا به صورت همزمان و از راه دور خواند، این دستگاه مانند هر سیستم دیگری برای فعالیت نیاز به اجزایی دارد، در واقع مانند سیستم مجموعه ای از اجزا و اشیا باید برای پیش برد یک هدف خاص که در تلویزیون پخش و نمایش تصاویر است، در کنار هم قرار گرفته و با هم کار کنند، در صورت خرابی و اختلال در کار هر کدام از اجزا فعالیت کل سیستم با اشکال مواجه می شود.
در تلویزیون ها قطعات مختلفی با کنار هم قرارگیری و فعالیت منظم منجر به پخش تصاویر و صدا می شوند، اجزای تشکیل دهنده تلویزیون ها بنا بر نوع و امکانات تلویزیون متفاوت است، با این حال بعضی از این اجزا در تمام انواع تلویزیون مشترک هستند،
این اجزا شامل، منبع تصویر که برای دریافت و ارسال تصاویر ویدیوئی، منبع صدا، فرستنده و گیرنده که سیگنال و امواج های تصویر و صدا را دریافت و پخش می کند، نمایشگر که سیگنال های دریافتی را پخش می کند، دستگاه پخش صدا که تصاویر را به همراه صدا پخش می کند، برد ها که انواع مختلفی داشته و بسته به نوع وظیفه متفاوتی دارند،
به عنوان مثال برد پاور که برای ایجاد برق در دستگاه و راه اندازی تلویزیون به کار می رود، در واقع منبع تغذیه تلویزیون است، برد اصلی که مانند سی پی یو در کامپیوتر وظیفه پردازش را در تلویزیون به عهده دارد و تصویر و صدا را به وسیله نمایشگر و خروجی های صدا نمایش و انتقال می دهد.
برد اصلی یا مین برد برای ایجاد تصاویر روی نمایشگر نیازمند انرژی الکتریکی است و این انرژی را از طریق برد پاور تامین می کند، صفحه نمایشگر، کنترل، آی سی و خازن ها، بک لایت ها و مواردی از این نظیر، اجزای اصلی و معمول در همه تلویزیون ها می باشند.
در این جا اطلاعاتی در خصوص اجزای مختلف تلویزیون پیدا کردید. بهتر است برای کسب مطالبی مناسب تر به سایت شانی کالا مراجعه کنید. شانی کالا برترین عرضه کننده ی اجزای مختلف تلویزیون می باشد.
تلویزیون چه مدل هایی دارد؟
در این بخش از مقاله ی خود با عنوان قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس به بررسی و بیان مواردی در خصوص انواع مدل های تلویزیون خواهیم پرداخت.
تلویزیون ها دارای مدل و کیفیت های مختلفی می باشند. این تفاوت به تلویزیون امکانات و ویژگی های متعددی می دهد، تفاوت در کیفیت و مدل به افراد این امکان را می دهد که تلویزیون را متناسب با نیاز و میزان و نوع استفاده خود انتخاب کنند. بنابراین آشنایی با مدل های مختلف تلویزیون پیش از خرید آن امری است که باید به آن توجه شود.
انواع مختلف تلویزیون به طور کلی از نظر فرمت به مواردی نظیر تلویزیون های استاندارد، اچ دی، اس دی، فول اچ دی و... تقسیم می شود، همچنین از نظر اندازه تلویزیون ها دارای مقیاس های مختلفی هستند، صفحه نمایش گر تلویزیون های متداول از 32 تا 70 اینچ می باشد. تفاوت در فرمت ها به دلیل تفاوت در پیکسل های پخش تصویر است،
به عنوان مثال تلویزیون های فول اچ دی کیفیت بهتری در پخش تصویر نسبت به تلویزیون های فرمت استاندارد و اچ دی یا اس دی دارند. از نظر نوع نیز تلویزیون به مواردی نظیر ال ای دی، ال سی دی و... تقسیم می شود.
تلویزیون های اچ دی که هم از نظر لغوی هم از نظر عملکرد کیفیت بالا هستند، تصاویر را با بهترین رنگ و رزولوشن نمایش می دهند. کیفیت پخش تصاویر در این تلویزیون ها چند برابر سایر انواع تلویزیون هاست، به علاوه ویژگی های متعدد نظیر امکان اتصال به سایر دستگاه ها به شکل بی سیم باعث محبوبیت بیشتر این مدل از تلویزیون ها شده است.
علاوه بر کیفیت بسیار بالا در پخش تصاویر، سرعت پخش و نمایش ویدیوها در این مدل از تلویزیون ها بسیار بالاست، به این معنی که تصاویر با کمترین اختلاف زمانی نسبت به فرستنده و نسخه اصلی نمایش داده می شوند، علاوه بر تصویر بهتر، تلویزیون های اچ دی، صوت و صدا را نیز با کیفیت بهتری پخش می کنند،
به علاوه اتصالات مختلف و متنوعی در این مدل تلویزیون ها وجود دارند که امکانات مختلفی نظیر وصل به اینترنت و شبکه های اجتماعی، وصل به دستگاه های پلیر و بازی و... را به این مدل از تلویزیون می دهند.
در این جا اطلاعاتی در خصوص انواع مدل های تلویزیون پیدا کردید. بهتر است برای کسب مطالبی مناسب تر به سایت شانی کالا مراجعه کنید. شانی کالا برترین عرضه کننده ی انواع مدل های تلویزیون می باشد.
دیگر مدل های تلویزیون
دیگر مدل های تلویزیون شامل تلویزیون های ال سی دی، ال ای دی، تلویزیون های هوشمند، سه بعدی، 4 بعدی و... هستند که با توجه به نوع و برند تفاوت هایی در تصویر نمایشی و صدا دارند، به عنوان مثال تلویزیون های ال ای دی فیلیپس از دقت رنگی بیشتری نسبت به سایر مدل ها برخوردارند، یا مصرف انرژی در تلویزیون های ال ای دی نسبت به ال سی دی کمتر است.
برخی از تلویزیون ها مانند تلویزیون های هوشمند که هم در گوشی های موبایل و هم به عنوان بخشی در بعضی مدل های تلویزیون وجود دارند، قادرند به اینترنت یا کامپیوتر وصل شده و اطلاعات را از شبکه های مجازی و اجتماعی دریافت کنند، این تلویزیون ها امکان پخش آنلاین فیلم ها، مسابقات و صرفا موسیقی را دارا هستند و تمام استفاده های اینترنت از طریق تلویزیون هوشمند را نیز ممکن می سازند.
از گذشته های نسبتا نزدیک تلویزیون در بازار ایران و با مدل های مختلفی وجود داشته است، اما همواره مشکل بزرگ تهیه تلویزیون از مرکزی بوده که علاوه بر کیفیت خوب، خدمات خوبی را نیز به مشتریان ارائه دهد که پیدا کردن چنین مرکزی نیازمند بررسی های گسترده است.
خرابی های رایج تلویزیون فیلیپیس چیست؟
در این بخش از مقاله ی خود با عنوان قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس به بررسی و بیان مواردی در خصوص خرابی های رایج در تلویزیون فیلیپیس خواهیم پرداخت.
فیلیپس یکی از برندهای لوازم خانگیست که به خصوص در زمینه تولید تلویزیون در چند سال اخیر بسیار موفق عمل کرده است. با این حال این تلویزیون ها نیز ممکن است، دچار مشکل و خرابی شوند. با آشنایی با خرابی های این دستگاه و علل خرابی تا حد زیادی می توان از آسیب دیدن و هزینه های هنگفت تعمیرات جلوگیری کرد.
برخی از مشکلات تلویزیون های فیلیپس، مشکلات در تصویر و رنگ بندی تصویر، روشن نشدن تلویزیون، نمایش خطوط عمودی یا افقی اضافه بر تصویر در صفحه نمایش، نمایش تصویر بدون صدا یا بالعکس، چشمک زدن چراغ پاور و خاموش شدن ناگهانی، تغییر صدای تلویزیون بدون تغییر در تنظیمات، کم شدن خود به خود نور صفحه نمایش، شکسته شدن پنل و... که هر کدام از این علل به دلیل خاصی به وجود می آیند و روش تعمیر به خصوصی دارند.
به عنوان مثال یکی از مشکلات رایج تلویزیون های فیلیپس روشن نشدن یا دیر روشن شدن تلویزیون است که این حالت معمولا با چشمک زدن پاور یا تغییر رنگ ناگهانی چراغ پاور همراه است. چشمک زدن پاور قاعده و تعداد مشخصی ندارد و ممکن است، تلویزیون بلافاصله بعد از این اتفاق خاموش شده یا اندکی زمان ببرد.
یکی دیگر از مشکلات رایج نه تنها در تلویزیون های فیلیپس بلکه در تمام برندهای تلویزیون پخش صدا بدون تصویر است. در این شرایط مشکل می توان از بک لایت یا یکی از بردهای تلویزیون باشد که با بررسی و پیدا کردن آن می توان مشکل را حل کرد. به طور کل برای هر خرابی که در تلویزیون فیلیپس به وجود می آید باید به تعمیرکار مجرب مراجعه کرد.
در این جا اطلاعاتی در خصوص خرابی های رایج تلویزیون فیلیپیس پیدا کردید. بهتر است برای کسب مطالبی مناسب تر به سایت شانی کالا مراجعه کنید. شانی کالا مناسب ترین عرضه کننده ی انواع مدل های تلویزیون و دیگر لوازم الکترونیکی می باشد.
کارایی و عملکردهای مختلف تلویزیون فیلیپس به چه صورت است؟
در این بخش از مقاله ی خود با عنوان قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس به بررسی و بیان مواردی در خصوص کارایی و عملکردهای مختلف تلویزیون فیلیپس خواهیم پرداخت.
فیلیپس یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان لوازم برقی و خانگی در جهان است که در سال های اخیر تمرکز ویژه ای بر تولید تلویزیون های خود داشته است. این برند معروف و معتبر با تلویزیون های با کیفیت و متنوع خود محبوبیت ویژه ای در میان مردم به دست آورده است. تلویزیون های این شرکت دارای ویژگی های خاصی هستند که این محصول را به بهترین انتخاب برای هر مکانی تبدیل کرده است.
از جمله ویژگی های تلویزیون های این برند می تواند به تولید دستگاه های ا ال ای دی، اسمارت، دارای موتور تصویر برداری پی 5، کیفیت صدای عالی، امکان نصب بازی و برنامه های جانبی، برخورداری از آخرین نسخه اندروید در تلویزیون های اسمارت و... اشاره کرد. هر کدام از این ویژگی ها بر کیفیت تلویزیون اثر گذاشته و استفاده از آن را کارآمد تر می کنند.
به عنوان مثال در سال های اخیر مصرف کنندگان به دنبال خرید تلویزیون هایی با اندازه بزرگتر می باشند. در گذشته برخورداری از کیفیت اچ دی تصویر تنها در دستگاه هایی نظیر موبایل، لپ تاپ، تبلت و... امکان پذیر بود و برقراری این کیفیت برای تلویزیون به سادگی ممکن نبود اما امروزه تلویزیون ها نیز با استفاده از پنل 4کا این امکان را با کیفیت بهتر برقرار ساخته اند.
دلایل نیاز به این ویژگی در تلویزیون، تراکم پیکسل بیشتر برای نمایش تصویر و بالا بردن دقت نمایش تصویر و یکپارچه به نظر رسیدن تصویر نمایشیست.
از دیگر مزایایی که در تلویزیون های ا ال ای دی فیلیپس می توان پیدا کرد دید گسترده و عمیق به تصویر است. موتور پردازش تصویر در این برند از بهترین نوع موجود است که باعث کنتراست بالای رنگ، حرکت صاف و بدون امواج تصاویر، نمایش واضح تر جزئیات حتی در سایه ها و... می گردد. این موتور هم چنین تصاویر را در واقعی ترین حالت نمایش می دهد. این ویژگی کمک می کند که حتی در نمایش فیلم های قدیمی نیز تصویر بهترین کیفیت را داشته باشد.
در این جا اطلاعاتی در خصوص کارایی و عملکردهای مختلف تلویزیون فیلیپس پیدا نمودید. پیشنهاد می شود برای کسب اطلاعاتی مناسب تر به سایت شانی کالا مراجعه نمایید. شانی کالا مناسب ترین عرضه کننده ی انواع مدل های تلویزیون از جمله فیلیپس و دیگر لوازم الکترونیکی می باشد.
کدام شرکت ها در زمینه تولید تلویزیون فعالیت می کنند؟
در این بخش از مقاله ی خود با عنوان قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس به بررسی و بیان مواردی در خصوص شرکت هایی که در زمینه تولید تلویزیون فعالیت می کنند خواهیم پرداخت.
تلویزیون ها یکی از مهم ترین و اصلی ترین لوازم خانگی هستند که در تمام منازل وجود دارند، به علاوه استفاده از این وسیله تنها به خانه ها محدود نمی شود، بلکه در فروشگاه ها، ادارات، مدارس و مکان های دیگر از انواع و اندازه های مختلف این دستگاه استفاده می شود.
تلویزیون از جمله وسایلیست که همه روزه ساعاتی از زندگی افراد و خانواده ها را درگیر خود می کند، بنابراین شرکت های زیادی در جهان این محصول را تولید کرده و همه روزه به امکانات و ویژگی های این وسیله می افزایند.
در زمان های قدیم که تکنولوژی به میزان امروزی پیشرفت نداشت و قابل استفاده نبود تنها معیار و سنجش برای خرید تلویزیون رنگی یا سیاه و سفید بودن آن بود. پس از افزوده شدن ویژگی هایی نظیر پورت ها و امکان پخش دستگاه های جانبی مانند ویدیو و دستگاه های بازی در تلویزیون و همچنین تولید این دستگاه در ابعاد مختلف و به شکل های صاف، خمیده، دیواری و... معیارهای انتخاب این وسیله گسترده تر شد. شرکت های مختلفی در زمینه تولید تلویزیون به صورت تخصصی یا به عنوان محصولی در کنار سایر تولیدات خود فعالیت می کنند،
از جمله این شرکت ها می توان به ال جی، سونی، شارپ، سامسونگ، هایسنس، فیلیپس و ... اشاره کرد که در این میان بعضی از این برندها از معروفیت بیشتری در جهان برخوردار هستند، برند تولید لوازم خانگی فیلیپس، در ایران یکی از شرکت های محبوب و پرطرفدار در زمینه عرضه و فروش لوازم خانگی و ارتباطی و هم چنین تلویزیون می باشد، مراکز مختلفی در ایران وجود دارند که تلویزیون های فیلیپس را به فروش می رسانند.
شرکت فیلیپس چه تاریخچه ای دارد؟
در این بخش از مقاله ی خود با عنوان قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس به بررسی و بیان مواردی در خصوص تاریخچه ی شرکت فیلیپس خواهیم پرداخت.
فیلیپس یک شرکت با مرکزیت هلندی اما چند ملیتیست که در زمینه طراحی و تولید تجهیزات الکترونیکی فعالیت می کند. دفتر اصلی برند فیلیپس هم اکنون در شهر آمستردام هلند قرار دارد.
برند فیلیپس در آخرین سالهای قرن هجدهم توسط سازمان تجارت فیلیپس تاسیس شد. این شرکت خیلی زود توانست در زمینه تولیدات لوازم الکترونیکی به یکی از برندهای محبوب و پر طرفدار بازار تبدیل شود و در بسیاری از کشورها فعالیت خود را گسترش دهد. برند فیلیپس امروزه مقام دهم در تولیدات تجهیزات الکترونیکی در جهان را دارد.
شرکت فیلیپس برای نخستین بار با هدف ساخت لامپ تاسیس شد و با گذشت زمان توانست برای تولید سایر تجهیزات و لوازم برقی خط تولید خود را راه اندازی کند. جنگ جهانی اول برای این شرکت نیز مانند سایر شرکت های تولید لوازم الکترونیکی رکود اقتصادی را به همراه داشت، اما این شرکت خیلی زود توانست با فعالیت های انجام گرفته در آزمایشگاه تحقیقاتی شیمی و فیزیک این برند لامپ پرتو ایکس را تولید و به بازار عرضه کند.
پس از جنگ جهانی اول شرکت فیلیپس توانست بازار بین المللی خود را به بهترین شکل ممکن گسترش دهد و مراکز بازاریابی و فروش محصولات خود را علاوه بر آمریکا و فرانسه در بلژیک و کشورهای دیگری نظیر برزیل، چین و استرالیا نیز راه اندازی کند.
این شرکت حدود سال 1925 میلادی اولین تلویزیون های خود را به بازار عرضه کرد در آن سال ها بازار رقابت این دستگاه و تولیدات تلویزیونی به حدی داغ بود که فیلیپس نیز برای جا نماندن از عرصه رقابت اقدام به تولید، ضبط و پخش تصاویر تلویزیونی و عرضه اولین ضبط های ویدوئی کاست کرد.
امروزه این برند در تولید بسیاری از لوازم برقی شخصی تا خانگی نام آشناست و فعالیت گسترده ای دارد. محصولات این شرکت از لوازم آشپزخانه و صوتی و تصویری تا لوازم شخصی مانند ماشین اصلاح و سشوار و... تنوع دارد. فعالیت های این شرکت به حدی گسترده است که پیشرفت های آن در زمینه تولید محصولات تصویری در تولیدات سایر برندها نیز اثرگذار بوده است.
در این جا اطلاعاتی در خصوص تاریخچه ی شرکت فیلیپس کسب نمودید. پیشنهاد می شود برای دریافت اطلاعاتی مناسب تر به سایت شانی کالا سری بزنید. شانی کالا یکی از مناسب ترین عرضه کننده های انواع مدل های تلویزیون از جمله فیلیپس و دیگر لوازم الکترونیکی می باشد.
عرضه تلویزیون های فیلیپس در اقصی نقاط دنیا
امروزه تلویزیون های این برند مونتاژ شده در کشورهای مختلف هستند. چین و لهستان از جمله کشورهای مونتاژ کننده تلویزیون های فیلیپس هستند که تلویزیون های چین ارسال شده به تمام جهان و محصولات مونتاژ شده در لهستان بیشتر سفارش کشورهای اروپایی هستند.
تلویزیون های تولید این برند نسبت به کارایی و ویژگی های منحصر به فرد قیمت های مناسبی دارند و محصولات مونتاژ شده در چین نسبت به مونتاژ لهستان قیمت پایین تر اما کیفیت کنتراست ضعیف تری دارند. تلویزیون های این برند به طور کامل از پلتفرم اندروید پشتیبانی می کنند و سیستم عامل این دستگاه ها به صورت متن باز است.
مزیت تلویزیون های فیلیپس نسبت به سایر برندها چیست؟
تلویزیون از جمله لوازمی است که با یک بار خرید چندین سال مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین هنگام انتخاب و خرید این محصول نیاز است تا نکات زیادی در نظر گرفته شود، کیفیت تصویر، صدا، امکانات جانبی، پشتیبانی خوب شرکت فروشنده و... .
با توجه به این که این محصول در برندهای مختلف و در انواع متفاوتی تولید می شود، خرید و انتخاب یک تلویزیون کار راحتی نیست، انتخاب مارک و برند مناسب تلویزیون نه تنها برای مصرف کنندگان بلکه برای مغازه داران و فروشندگان این محصول نیز کاری دشوار است،
هر برند با توجه به سلیقه خاص تولید کننده دارای برخی ویژگی های خاص و منحصر به فرد و با توجه به ماهیت کلی دستگاه دارای ویژگی های مشترک با سایر برندهاست، با توجه به این که انتخاب تلویزیون مناسب امری سلیقه ای است و باید با توجه به فضای منزل و محل کار و نیازهای مصرف کنندگان خریداری شود، بهتر است تا با آشنایی بعضی مزایا و امتیازات هر برند اقدام به خریداری این محصول کرد.
هنگامی که صحبت از مزایای و امتیازات یک برند نسبت به سایر برندهای موجود در بازار می شود، عوامل مختلفی باید در نظر گرفته شوند،
تاثیر قیمت و کیفیت
عوامل یاد شده شامل قیمت و کیفیت بهتر تلویزیون، کارایی بیشتر آن، طول عمر مفید و مورد استفاده بودن طرح تلویزیون، انتقال صدای مناسبتر و پخش تصاویر به صورت با کیفیت و با رنگ های نزدیک به رنگ واقعی همچنین موجود بودن لوازم جانبی تلویزیون در تمام شهرها و نقاط می باشد،
این عوامل می توانند تلویزیون را به تلویزیون قابل استفاده و کارا و برند آن را به برند محبوب در جهان تبدیل کنند و گاهی اوقات این محبوبیت صرفا به خاطر کیفیت نیست، بلکه به خاطر تبلیغات بیشتر و تنوع بهتریست که برند مشخص در تولیدات خود دارد،
اما به طور کل در ایران برندهایی نظیر ال جی، سامسونگ و فیلیپس در زمینه خرید تلویزیون از محبوبیت یکسانی برخوردار هستند، چه بسا که سامسونگ به دلیل فعالیت گسترده تر در زمینه تکنولوژی های ارتباطی نظیر تلفن همراه نسبت به دو برند دیگر در لوازم خانگی کمتر مورد توجه قرار می گیرد.
دیگر عامل تفاوت در میان تلویزیون ها لوازم جانبی است که به همراه تلویزیون در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد، این لوازم شامل عینک در تلویزیون های سه بعدی، کنترل، باطری، کابل های اتصال و تبدیل و... می باشد،
تلویزیون های فیلیپس از جمله برندهایی هستند که بیشتر این لوازم را به صورت رایگان یا با هزینه اندک به همراه تلویزیون در اختیار خریدار قرار می دهند، از حیث طراحی نیز فیلیپس عملکرد قابل قبولی داشته و تنوعی که در طراحی های خود به خرج داده باعث شده تا افراد زیادی به شکل ظاهری تلویزیون های این برند علاقه مند شوند، همچنین وزن سبک این تلویزیون ها که امکان نصب ساده آن ها روی دیوار را می دهد، از جمله نکات مثبتیست که در طراحی به آن توجه شده است.
در زمینه طول عمر تلویزیون های فیلیپس طول عمر قابل قبولی داشته و در صورت رعایت برخی نکات معمول و متداول نیاز کمی به تعمیر دارند. تلویزیون های فیلیپس، در کنار برندهایی نظیر سونی و فیلیپس از نظر کیفیت ساخت جزء بهترین های بازار هستند، مقاومت بدنه، موادی که در ساخت قطعات و بدنه دستگاه های این برند به کار رفته همه و همه محصولات این برند را به محصولاتی با میزان کم از آمار خرابی در بازار تبدیل کرده اند،
دیگر ویژگی مثبت تلویزیون های فیلیپس که این برند را جزء 5 برند مطرح دنیا و ایران در میان تولیدکنندگان تلویزیون قرار داده، کارایی و کیفیت صدای آن است، کارایی به منظور استفاده هایی است که همه روزه از تلویزیون می شود و قدرت تلویزیون از نظر داغ نکردن یا خاموش شدن ناگهانی نکاتی است که در این زمینه مورد بررسی قرار می گیرند، کیفیت صدای بلندگوهای این برند نیز امتیاز قابل قبولی دیگر برای انتخاب فیلیپس است.
ویژگی کیفیت تصویر در فیلیپس
دیگر ویژگی مثبت فیلیپس کیفیت تصویر پخش شده آن است، تلویزیون های فیلیپس به عنوانی یکی از برترین های لیست این ویژگی پشتیبانی خوبی از طیف مختلف رنگی دارند و ترکیب و دقت در تجزیه رنگ این برند نسبت به سایر برندها قابل قبول می باشد، همچنین سرعت پخش در مدل های مختلف این برند مناسب است.
از لحاظ امکانات نیز فیلیپس توانسته به خوبی خود را با تکنولوژی های روز تطبیق داده و گام به گام با پیشرفت تکنولوژی به ویژگی ها و امکانات خود افزوده است، هوشمند سازی تلویزیون ها، امکان پخش سه بعدی و 4 بعدی، پورت های متعدد برای ورودی یا خروجی، امکاناتی نظیر پخش تصویر در تصویر و ... از جمله امکاناتی است که امروزه در بیشتر تلویزیون های برند فیلیپس می توان مشاهده کرد. مهم ترین مزیت برند فیلیپس نسبت به سایر برندها را شاید بتوان قیمت معقول نسبت به ویژگی های در اختیار دانست،
همچنین وجود نمایندگی های متعدد تعمیرات و وجود قطعات در بازار نیز از جمله دلایلی است که این برند را تبدیل به انتخابی منطقی می کند، به علاوه این برند برخلاف برخی برندهای نوظهور توسط مراکز معتبر و با سابقه به فروش می رسد که این خود دلیلی بر اصالت و کیفیت تلویزیون های فیلیپس می باشد.
اجزای سازنده تلویزیون های فیلیپس چیست؟
از جمله اعضای اصلی تلویزیون ها می توان به مین برد برد های دیگر نمایشگر ورودی، خروجی صدا و غیره اشاره کرد. اما برخی از امکانات و ویژگی های خاصی که به این تلویزیون ها افزوده شده وجه تمایز این برند و تلویزیون های تولیدی فیلیپس با سایر برندهای تولید کننده تلویزیون می باشد.
از اواخر دهه اول قرن بیستم، تلویزیون های فیلیپس به ویژه در بخش تولید تلویزیون های هوشمند پیشرفت قابل توجهی داشته اند، علی الخصوص ال ای دی و اولد های این برند که جزء پرچم داران فیلیپس نیز می باشند، با ویژگی های منحصر به فرد به بازار عرضه شده و از پیشرفته ترین تکنولوژی های تصویری و صوتی برخوردار بوده اند،
به عنوان مثال تلویزیون های تولیدی در آن زمان توسط فیلیپس در بخش تصویر و صدا از انواع Dolby بوده اند که تا آن زمان تنها مطرح ترین برندها از این تکنولوژی در تولیدات خود بهره می بردند، مشکلی که در آن زمان گریبان گیر تولیدات فیلیپس بود، قیمت زیاد در کنار کیفیت بالای محصولات این برند بود که باعث می شد در سطح جهانی به خوبی عرضه نشده و تنها توسط قشری خاص خرید و فروش شود، یا محصولات جدید و به روز این کمپانی به سادگی قابل خرید نباشند،
در اوایل دهه بیستم، فیلیپس تمام خود تولید تلویزیون های پلاسمای خود را تعطیل و تمرکز خود را بر ساخت و عرضه محصولات هوشمند و پیشرفته داد که نتیجه این امر تولیدات بیشتر، قیمت کمتر و محبوبیت بیشتر و جذب مجدد عموم مردم به خرید این محصول بود، برند فیلیپس تا جایی موفق عمل کرد که در نمایشگاه ها و نظرسنجی های متعددی بهترین و بالاترین نماد های اطمینان را دریافت کرد و عکس العمل ها نسبت به محصولات این برند در آن زمان حاکی از عملکرد عالی در کیفیت تلویزیون ها داشت.
در این جا اطلاعاتی در زمینه ی اجزای سازنده تلویزیون های فیلیپس به دست آوردید. توصیه می شود برای دریافت اطلاعاتی مناسب تر به سایت شانی کالا سری بزنید. شانی کالا یکی از مناسب ترین عرضه کننده های انواع مدل های تلویزیون از جمله فیلیپس و دیگر لوازم الکترونیکی می باشد.
سایز معمول تلویزیون های او ال ای دی فیلیپس
بیشتر تلویزیون های او ال ای دی فیلیپس که از جمله با کیفیت ترین و محبوب ترین تلویزیون های این برند می باشند، در اندازه 55 و 65 اینچی تولید و عرضه می شوند، تمام تلویزیون های ساخت جدید این برند از استانداردهای UHD پیروی می کنند، به این معنی که تلویزیون های این برند بالاترین کیفیت در ارائه تصویر که همان تصویر 4 کا است، را دارا هستند، تلویزیون های فیلیپس شامل قطعاتی است که پردازش رنگ ها را به بهترین شکل ممکن انجام داده و گسترده ترین طیف تشخیص رنگ را دارا هستند،
همچنین از نظر کیفیت ساخت و مدل طراحی بسیار شیک و قابل توجه می باشند، در کنار تمام این امتیازات و قطعات به کار گرفته شده در ساخت این محصول، فراوانی مدل های فیلیپس علی الخصوص در زمینه ال ای دی و او ال ای دی این امکان را به مشتری می دهد که دامنه انتخاب وسیع تری داشته و با توجه به سلیقه، نیاز، ویژگی های مد نظر و در نهایت با توجه به بودجه خود اقدام به خریداری تلویزیون از این تولید کننده کند.
مین برد تلویزیون چه نوع قطعه ای است و چه نقشی در عملکرد تلویزیون دارد؟
مین برد که با اسامی دیگری نظیر مادر برد، یا برد اصلی و برد مرکزی نیز خوانده می شود، از جلمه اصلی ترین قطعات در تلویزیون می باشد و وظایف زیادی را در عملکرد این دستگاه دارا می باشد، مین برد در تلویزیون را می توان از نظر اهمیت و عملکرد به مغز در بدن انسان تشبیه کرد، همان گونه که مغز وظیفه فرماندهی و کنترل اجزای بدن را بر عهده دارد، مین برد نیز وظیفه کنترل تلویزیون را عهده دار است
و تقریبا تمام دستوراتی که توسط کنترل به تلویزیون داده می شود، از طریق برد اصلی پردازش شده و پس از پردازش به قطعات مختلف داخلی تلویزیون داده می شود، این امر در نهایت منجر به فعالیت تلویزیون و عمل انتخابی می شود،
به عنوان مثال هنگامی که فرمان تعویض کانال از طریق کنترل به تلویزیون داده می شود، این فرمان در ابتدا به وسیله چشمی پردازش شده و سپس توسط مین برد دریافت می گردد، پس از آن از طریق آی سی ها و رابط های موجود و هم چنین از طریق بردهای جانبی و ارتباطی به بخش مربوطه انتقال داده می شوند و در نهایت این انتقال کانال تغییر می کند.
بخش های مختلف در مین بردها
مین برد ها خود شامل بخش های مختلفی هستند که هر کدام از این بخش ها وظیفه به خصوصی را بر عهده دارند، مین برد ها در غالب موارد و اکثریت مدل ها شامل بخش هایی نظیر پردازنده اصلی یا سی پی یو، بخش های گیرنده که به تیونر نیز معروف هستند، ورودی ها و خروجی های مربوط به انتقال صدا و تصویر، ورودی ها و خروجی های مرتبط با پاور که در خاموش و روشن شدن تلویزیون نقش دارند،
ورودی پورت های یو اس بی و اچ دی ام آی، بخش مخصوص خروجی صدا و اسپیکر ها می باشند، هر کدام از این قسمت ها با همکاری و هماهنگی یکدیگر منجر به فعالیت صحیح تلویزیون می گردند و اختلال در هر کدام باعث ایجاد اشکال در پخش تلویزیون می شوند،
البته این ها بخش هایی هستند که به طور مستقیم با برد در ارتباط بوده و در اصطلاح روی برد اصلی سوار می شوند، سایر بخش ها نظیر بک لایت نیز علی رغم عملکرد و نقش مجزا برای تغذیه و کارکرد صحیح نیاز به اتصال به برد اصلی دارند،
همچنین با تغییر مدل تلویزیون قطعات و بخش هایی به برد اصلی اضافه می شود، به عنوان مثال می توان تلویزیون های هوشمند را نام برد، ویژگی بارز و منحصر به فرد این تلویزیون ها اتصال به اینترنت و وای فای می باشد، در برد اصلی یک تلویزیون هوشمند علاوه بر بخش های ذکر شده باید بخشی برای تبدیل و دریافت امواج وای فای و بخشی برای ورودی سیم و پورت آن وجود داشته باشد تا برد اصلی امکان اتصال به اینترنت را دارا باشد.
مین برد اصلی تلویزیون چیست و چه کاربردی دارد؟
تلویزیون های نسل جدید و امروزه در اجزای سازنده خود از بردهای گوناگونی استفاده می کنند که هر کدام وظایف مخصوصی را عهده دار می باشند. یکی از بردهای تلویزیون، مین برد است که در تمامی مدل های این وسیله موجود می باشد.
این قطعه را می توان به عنوان اصلی ترین قطعه به کار رفته برای راه اندازی دستگاه های هوشمند و الکترونیکی دانست. مین برد از قطعات اصلی تلویزیون به حساس می آید و به نوعی حکم مغز در بدن انسان را دارد. این قطعه را می توان به عنوان جزء اصلی سیستم کنترل تلویزیون دانست و در بردارنده مهم ترین اطلاعات است که کارهای متفاوتی را بر عهده دارد.
برد اصلی وظیفه کنترل و مدیریت قسمت های مختلف تلویزیون مانند صدا، تصویر، دریافت و انجام فرمان های گرفته شده از ریموت کنترل و ... را بر عهده دارد و برای ارسال فرمان ها و عملکرد سایر بخش های تلویزیون و قسمت های مختلف این وسیله کاربرد دارد.
مین برد دارای پورت های مختلفی مانند پرت ورودی صدا، پرت ورودی تصویر، پورت اتصال یو اس بی و اچ دی ام آی، تیونینگ و دریافت سیگنال، حافظه رم و ... است. این بخش از تلویزیون احتمال خرابی بالاتری نسبت به سایر قسمت های سازنده داشته و در صورت خرابی به شکل های مختلفی بروز می کند. اهمیت سلامت این قطعه به حدیست که در صورت خرابی کل عملکرد تلویزیون را تحت تاثیر قرار می دهد.
این قطعه از نظر ظاهری به دو شکل تولید می شود. طرح و شکل های تولیدی این دستگاه ان ال ایکس و آ تی ایکس می باشند که نوع آ تی ایکس رایج تر از نوع اول است. از تراشه های این قطعه می توان تراشه سوپر آی او را نام برد.
این قطعه هم چنین دیسک های کمکی و... را نیز کنترل می کند. از شایع ترین مشکلات این قطعه خاموشی و بردن تلویزیون به حالت استندبای است که باعث خاموش شدن ناگهانی تلویزیون می شود، به صورتی که با قطع دستگاه از برق نیز مشکل برطرف نمی گردد. در این شرایط نیاز است که قطعه به طور کامل تعویض گردد.
برد پاور چیست؟
تمامی تلویزیون ها دارای قطعه ای به نام منبع تغذیه می باشند که وظیفه اصلی آن توزیع ولتاژ دریافتی از برق به سایر بردها و دیگر قسمت های تلویزیون که نیازمند انرژی برق برای فعالیت خود می باشند، است.
به عنوان مثال برد پاور انرژی لازم برای روشن شدن بک لایت را از سیستم برق گرفته و به این قطعه انتقال می دهد. خراب شدن این قطعه باعث از کار افتادن کل دستگاه می شود. در تمام تلویزیون ها می توان این قطعه را پیدا کرد و در واقع بدون حضور این قطعه تلویزیون به طور کل، کار نمی کند. برق شهر دارای ولتاژی دویست و بیست ولتی است که در صورت ورود مستقیم به قطعات مختلف تلویزیون می تواند آسیب زننده بوده و باعث سوختن قطعات می شود.
برد پاور برق را دریافت کرده و پس از انجام مراحلی خاص آن را به ولتاژ های پایین تر و دی سی تبدیل می کند. ولتاژ های تبدیل شده توسط این قطعه همان اندازه ای هستند که تلویزیون برای کارکرد به آن احتیاج دارد. انرژی برق پس از تغییر ولتاژ به بخش های مختلف تلویزیون نظیر مین برد، برد تیکان، بک لایت، برد تصویر و... تقسیم می گردد.
در صورت خرابی و از کار افتادن این قطعه ولتاژ ورودی تغییری پیدا نکرده و پس از دریافت برای تغذیه سایر قسمت ها خارج نمی شود و در نتیجه تلویزیون کار نمی کند. البته تنها ایراد ایجاد شده در برد پاور این نیست و مشکلات مختلفی در این قطعه ممکن است، به وجود آید که هر مشکل به شکل متفاوتی بروز می کند.
به عنوان مثال خاموش شدن کامل تلویزیون که به آن حالت مرگ نیز می گویند که در این شرایط دستگاه روشن نشده و چراغ پاور نیز به طور کلی خاموش است. یا دستگاه تلویزیون روشن نشده اما چراغ استندبای به صورت چشمک زن فعال است و در نهایت یکی از حالت های دیگری که خرابی در این قطعه را اعلام می کند، خاموش شدن تلویزیون به صورت اتوماتیک بعد از گذشت چند ساعت یا اندکی کار کردن دستگاه است، به صورتی که ابتدا چراغ دستگاه چشمک زده یا تغییر رنگ می دهد و سپس به طور کلی از کار می افتد.
برد تیکان چیست؟
برد تیکان، تیکون یا تی اف تی، وظیفه پردازش اطلاعات تصویر در تلویزیون را به عهده دارد. این برد هم چنین با پنل تلویزیون ارتباط مستقیم داشته و اصلی ترین دلیل برای انجام فرآیند نمایش تصویر در تلویزیون می باشد.
در مرحله نخست، اطلاعات و سیگنال های وارد شده به تلویزیون در بخش مین برد دستگاه پردازش می شوند و سپس از طریق کابلی ارتباطی به نام فلت ال وی دی اس به برد تیکان وارد می شوند. تیکان در تلویزیون ها به 2 شکل به کار می رود، این برد یا به شکل برد جداگانه یا روی مین برد نصب می شود.
مانند سایر بخش های تلویزیون این بخش نیز به دلایل زیادی ممکن است، آسیب دیده یا از کار بیفتند. از جمله دلایل خرابی این قطعه می تواند آب خوردن تلویزیون و نفوذ مایعات، آب یا سایر مایعات به پنل اصلی و صفحه تلویزیون باشد.
یا نوسانات برق می توانند از دیگر دلایل خرابی این بخش از تلویزیون باشند. زمانی که این برد آسیب دیده یا از کار می افتد مشکلات گوناگونی در تصویر تلویزیون به وجود می آیند. از جمله مشکلات عمده در این دستگاه هنگام خرابی برد تیکان به وجود آمدن خطوط عمودی و افقی در تصویر نمایش داده شده در تلویزیون است.
هنگام عیب پیدا کردن این برد معمولا تصویر به طور کلی قطع شده یا به دو بخش تاریک و روشن تقسیم می گردد. یا ممکن است، روی تصاویر خطوط رنگی و سیاه و سفید به وجود آید.
در صورت خرابی این برد هم چنین ممکن است، تصاویر به صورت نگاتیوی نمایش داده شود، یا با تغییر فاز رنگ ها و از هم پاشیده شدن، تصاویر رنگ اصلی خود را نمایش ندهند. البته این مشکلات گاهی اوقات ممکن است، با خرابی و آسیب ال سی دی اشتباه گرفته شوند، بنابراین در صورت بروز این گونه ایراد ها حتما باید با تعمیرکار حرفه ای مشورت کرد.
این قطعه یکی از حساس ترین قطعات تلویزیون است و تعمیر آن به هیچ عنوان نباید توسط اشخاص معمولی انجام گیرد. این برد ممکن به طور مستقیم در قسمت پنل تلویزیون قرار گرفته باشد، یا زیر یک پوشش مخفی شده باشد. تخته این برد معمولا به صفحه اصلی و پنل ال سی دی وصل شده است. برای تعمیر این قطعه حتما باید کابل های برق از آن جدا شوند.
برد اینورتر چه وظایفی دارد؟
همان طور که گفته شد تلویزیون ها دارای بردهای مختلفی از جمله مین برد، برد تیکان، برد اینورتر، برد تغذیه، برد تایمینگ و... می باشد. البته تمام این بردها شناخته شده نیست و مصرف کنندگان معمولی تلویزیون زمانی با این بردها آشنا می شوند که قطعات این برد ها آسیب دیده و در کار تلویزیون اختلال به وجود می آید.
در میان تمام بردهای تلویزیون برد اصلی و برد اینورتر نام آشنا تر هستند و افراد بیشتر از سایر بردهای دیگر با این دو برد آشنایی دارند. اینونتر همان طور که از نامش پیداست تبدیل کننده ولتاژ برق است و معمولا برق دی سی را به برق سه فاز ای سی تبدیل می کند. این برد الکترونیکی با ورودی برق تک فاز شهری منزل یا برق سه فاز صنعتی به صورت خروجی برق سه فاز یا شبه سه فاز را می دهد.
کاربرد برد اینورتر
کاربرد برد اینورتر به طور کلی با ورود برق تک فاز یا شهری و انتقال آن به دیود و خازن برق را به ورودی دی سی تبدیل کرده و سپس جریان مستقیم برقی را به جریان متناوب قابل استفاده و ایمن برای تلویزیون تبدیل می کند. این برد در تلویزیون در واقع وظیفه روشن کردن بک لایت ها و لامپ های پشت پنل یا صفحه اصلی را بر عهده دارد و با دریافت ولتاژ ورودی از برد تغذیه و معکوس کردن آن بک لایت ها را به کار می اندازد.
خرابی برد اینورتر باعث خرابی بک لایت می شود، یا بدون آسیب به بک لایت تنها آن را از کار می اندازد. در نتیجه با مشاهده اولین اختلالات در روند کار بک لایت می توان به خرابی این برد شک کرد. در مورد تمامی خرابی های تلویزیون در صورت خاموش کردن فوری می توان انتقال خرابی از یک قطعه به قطعه دیگر را تا حد زیادی کاهش داد و از آسیب به کل پنل تلویزیون جلوگیری کرد.
برای فهمیدن خرابی برد اینورتر می توان به زمان خاموش و روشن شدن دستگاه دقت کرد. در صورت خرابی برد اینورتر با روشن کردن تلویزیون و به محض روشن شدن بک لایت این قطعه خاموش شده و سپس دستگاه نیز خاموش می گردد. در این حالت معمولا دستگاه تلویزیون به طور کامل خاموش نشده و در بعضی موارد صدا از بلندگوها پخش می گردد، اما تصویری روی صفحه نمایش داده نمی شود.
گاهی اوقات با دقت زیاد می توان تصویر پخش شده را به صورت تاریک مشاهده کرد اما چون بک لایت قابلیت روشن شدن ندارد، فیلم و تصویر نمایش داده نمی شود.
متداول ترین عیب های قطعه مین برد و سایر بردهای تلویزیون چیست؟
همان طور که کمی قبل به آن اشاره شد مین برد یکی از قطعات اصلی تلویزیون است که برای کارکرد آن تاثیر زیادی دارد. تلویزیون از اجزای مختلفی تشکیل شده که مین برد را می توان جزء اصلی ترین بردها برای روشن شدن و کارکرد این دستگاه دانست.
خرابی مین برد نیز مانند سایر قطعات علائمی دارد که با توجه به آن ها می توان خرابی این قطعه را تشخیص داد و برای رفع آن به موقع اقدام کرد. نکته مهمی که در مورد تعمیر به موقع قطعات وجود دارد، این است که در صورت تعلل در تعمیر خرابی یک قطعه در تلویزیون، سایر قطعات نیز به مرور زمان آسیب می بینند. به عنوان مثال هنگام بروز خطوطی علاوه بر تصاویر اصلی روی تلویزیون خیلی از افراد با این مشکل کنار آمده یا با ضربه و خاموش روشن کردن های متوالی دستگاه را به کار می اندازند که ممکن است، برای مدتی به این شکل تلویزیون کار کند اما خرابی خیلی زود به سایر قطعات منتقل شده و کل دستگاه را از کار می اندازد.
در مورد مین برد و علائم نشان دهنده خرابی مین برد می توان به مواردی نظیر، هنگ کردن تلویزیون و بالا آمدن در حد لوگو، خاموش شدن بلافاصله تلویزیون بعد از بالا آمدن لوگو، پاک شدن تنظیمات تلویزیون پس از هر بار خاموش و روشن شدن به این صورت که ترتیب مشخص شده کانال ها تغییر کرده و مجددا به تنظیمات کارخانه بازگردد.
همچنین در صورت خرابی این برد در تلویزیون صدای دستگاه ضعیف شده یا به طور کلی قطع می گردد. هم چنین امکان به هم ریختن رنگ ها در تلویزیون نیز وجود دارد. در حالت های خفیف خرابی مین برد ممکن است، تلویزیون به طور عادی کار کند اما در صورت اتصال دستگاه های ورودی به پورت های اچ دی ام آی و... این پورت ها کار نکرده و ورودی را نمایش ندهد.
سایر بردهای تلویزیون نیز ممکن است، ایرادات مشابهی از خود نشان دهند، به عنوان مثال برد تی کان یا تی اف تی در صورت خرابی و آسیب به طور ناگهانی تصویر را قطع می کند. به عبارتی تلویزیون به طور معمول روشن شده و به کار می افتد اما بعد از گذشت مدتی چراغ پاور چشمک زده و سپس تلویزیون به طور کامل خاموش می شود و تا چند دقیقه روشن نمی شود.
برای بالا بردن کیفیت بردهای تلویزیون چه اقداماتی می توان انجام داد؟
بالا بردن کیفیت بردهای تلویزیون با زیاد شدن طول عمر این دستگاه رابطه مستقیم دارد. بسیاری از افراد به طور اشتباه عمر مفید تلویزیون را خاموشی یا خراب شدن قطعات می دانند، در حالی که عمر مفید این دستگاه زمانی به پایان می رسد که تصویر نمایش داده شده از نظر کیفیت به نصف میزان اولیه خود برسد یا روشن شدن تصویر روی صفحه تلویزیون و نمایش آن چیزی حدود دو برابر بیشتر از زمان اصلی طول می کشد.
علیرغم اینکه تلویزیون بعد از گذشتن از عمر مفید باز هم قابل استفاده است، اما مشکلاتی مانند فرسایش بیشتر قطعات و اعتماد بیشتر خرابی وجود دارد. مصرف کنندگان تلویزیون معمولا متوجه این مشکل نمی شوند، به خصوص در تلویزیون های امروزی که کیفیت تصویر اولیه آن ها بسیار بالاست، فهمیدن این که دستگاه به پایان عمر مفید خود رسیده به سادگی ممکن نیست.
برای نگه داری صحیح از قطعات تلویزیون دو نکته باید در نظر گرفته شود. مورد اول چگونگی نگهداری از کل دستگاه و مورد دوم نگهداری هر قطعه به طور جداگانه است. در صورتی که نگهداری از دستگاه به درستی انجام شود، معمولا آسیبی به قطعات داخلی وارد نمی شود.
برای نگهداری صحیح از تلویزیون ابتدا باید به محل قرارگیری آن توجه کرد. در صورتی که تلویزیون در دمای مناسب قرار نگیرد و در سرما یا گرمای زیاد نگهداری شود، روشن شدن آن با مشکل مواجه می شود. تلویزیون هایی که در مناطقی با آب و هوای مرطوب نگهداری می شوند، برد پاور آن ها آسیب دیده و خاموش می شوند.
نکته بعدی قرار دادن تلویزیون در محل هاییست که احتمال افتادن وسایل روی آن ها وجود نداشته باشد. تلویزیون در صورت ضربه خوردن خیلی زود آسیب دیده و قطعات آن با قطعی یا سایر مسائل از کار می افتند. هم چنین جهت تنظیم کردن این وسیله باید دقت کرد که آب به قطعات داخلی آن بروز نکند، در این صورت احتمال سوختن بردها وجود دارد.
مین برد چطور خراب می شود؟
هر قطعه الکترونیکی احتمال خراب شدن دارد و مین برد نیز از این قاعده مستثنی نیست. خرابی مین برد بیشتر به دلایلی نظیر کارکرد اتفاق می افتد. مین برد طول عمر مشخصی دارد که در صورت به پایان رسیدن این طول عمر خراب شده و از کار می افتد. طول عمر مین برد به طور معمول 10 تا 20 هزار ساعت است، البته تلورانس این قطعه می تواند بیشتر شده و زمان بیشتری کار کند.
استفاده مداوم از تلویزیون از دیگر دلایل خرابی مین برد است. اگر تلویزیون را برای ساعت های متوالی روشن گذاشته شود، دچار خرابی می گردد. دلیلی خرابی به این علت بالا رفتن استهلاک برد به خاطر گرمای حاصل از روشن ماندن تلویزیون است.
ورودی ها می توانند باعث خرابی در مین برد شوند. در صورتی که در اتصالات و پورت های یو اس بی، اچ دی ام آی و... هر گونه مشکلی به وجود آید می تواند باعث آسیب به برد اصلی گردد.
همچنین در تلویزیون های هوشمند که امکان وصل شدن به وای فای را دارند، ممکن است، اتصال مداوم به وای فای باعث آسیب دیدن و فشار به چیپ شده و در نتیجه مین برد از کار بیفتد.
فاصله گرفتن قاب تلویزیون از صفحه نمایش گاهی اوقات باعث ورود آب ناشی از شیشه پاک کن و افشانه ها به داخل دستگاه شده که این مشکل باعث سوختن مین برد می گردد.
در این مورد باید دقت کرد که هیچ گاه شیشه پاک کن را به طور مستقیم روی تلویزیون اسپری نکرد و برای تمیز کردن دستگاه تنها از دستمال خیس استفاده کرد. هم چنین به هیچ وجه نباید منوی تلویزیون را دستکاری کرد. این منو معمولا دربردارنده اطلاعات اصلی تلویزیون است که در صورت دستکاری باعث خرابی وسیله می گردد.
از دیگر موارد موثر در سلامت مین برد قطع دستگاه از برق در هنگام مسافرت است. هم چنین زمان اتصال دستگاه به تلویزیون باید از سلامت رابط های برق مطمئن شد. از دیگر موارد مهم برای جلوگیری از خرابی مین برد اتصال یا جدا کردن فلش با خاموش کردن تلویزیون است. هم چنین فلش هایی که احتمال ویروسی بودن آن ها وجود دارد، را به هیچ وجه نباید به تلویزیون وصل کرد.
روش تشخیص مین برد اصل از تقلبی چیست؟
بسیاری اوقات این مشکل پیش آمده که بعد از خرابی تلویزیون برای تعمیر آن مراجعه کرده و با تقلبی بودن مین برد مواجه می شویم. در مورد تقلبی یا اصلی بودن این قطعه در درجه اول باید به این نکته توجه کرد که مین برد اصلی به هیچ وجه روی تلویزیون تقلبی یا مونتاژ نصب نشده و مین برد تقلبی روی تلویزیون اصلی کار نمی کند. بنابراین اولین مورد برای تشخیص اصلی یا تقلبی بودن مین برد می تواند این نکته باشد.
راه تشخیص بعدی مین برد اصلی از تقلبی تخته مین برد است. معمولا مین بردهای موجود در تلویزیون های چینی فقط 1 تخته برد داشته که وظایف تمام انواع برد ها را انجام می دهد، در صورتی که تلویزیون های اورجینال و اصلی برای هر فرآیند و عملکردی برد مخصوص دارند.
چه عواملی در قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس تاثیر گذار هستند؟
هنگام صحبت در مورد قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس باید تمام عواملی که تعیین کننده این قیمت هستند، را در نظر بگیریم، معمولا زمانی صحبت از هزینه و قیمت مین برد تلویزیون می شود که مین برد دچار مشکل شده باشد، خرابی مین بردها معمولا به عواملی نظیر کارکرد و طول عمر بستگی دارد که با رعایت نکات می توان تا حد زیادی از صرف هزینه جلوگیری کرد،
با این حال بعضی وقت ها احتمال دارد، علی رغم رعایت تمام اصول مین برد دچار مشکل شود، بنا به مشکل ایجاد شده و نوع تعمیر مورد نیاز قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس تغییر خواهد کرد، طول عمر مین برد یکی از عوامل مشخص کننده قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس طبیعی است که مین برد های با کیفیت طول عمر بالاتری دارند.
این مدل از مین بردها معمولا هزینه بیشتری نسبت به سایر مدل های مین برد با طول عمر کم دارند، همچنین میزان و نحوه استفاده از مین برد نیز در نیاز مین برد به تعمیر و بالطبع هزینه تاثیرگذار است، استفاده مداوم و بدون استراحت دادن به تلویزیون و روشن خاموش شدن مداوم دستگاه آسیب جدی به مین برد می زند.
روشن بودن طولانی مدت تلویزیون
همچنین روشن بودن طولانی مدت تلویزیون موجب ایجاد گرما در قطعات داخلی این دستگاه می شود و این گرما نیز منجر به آسیب، استهلاک و فرسودگی برد اصلی خواهد شد، امکاناتی که به مین برد اضافه می شود، نیز از جمله عواملیست که در تعیین میزان قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس موثر می باشند،
به عنوان مثال اضافه شدن پورت های ورودی بیشتر برای یو اس بی یا کابل اچ دی ام آی، یا اضافه شدن رابط و بخش وای فای، همچنین در بعضی از تلویزیون ها که به صورت خودکار دارای گیرنده دیجیتالی می باشند، نیز یک رسیور و گیرنده داخلی در برد اصلی وجود دارد که وجود این گیرنده خوب باعث افزایش قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس می گردد،
همچنین مرکز یا شخصی که جهت تعمیر مین برد به آن مراجعه می شود، نیز در تعیین قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس تاثیر به سزایی دارد، بعضی از مراکز بسته به تخصص و رزومه خود هزینه بالاتری در تعویض مین برد دریافت می کنند.
گاهی اوقات خرابی مین برد ها به حدی جدی می شود که امکان تعمیر آنها وجود ندارد و تنها راه استفاده مجدد از تلویزیون تعویض مین برد است، در این صورت قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس بسته به قیمت مین برد مناسب متغیر خواهد بود،
بنابراین برای تعیین قیمت نهایی نیاز است تا تمامی این عوامل به طور مجزا در نظر گرفته شده و سپس اقدام به برآورد قیمت نهایی شود، برای اینکه تلویزیون با کیفیت خوب و اطمینان از قطعات و پشتیبانی های لازم پس از فروش، خریداری شود، بهتر است تا انتخاب و خرید از مراکز معتبرتر که رزومه و سابقه خوبی در فروش محصولات دارند، صورت گیرد.
میزان کاری که باید روی تلویزیون انجام شود، نیز از عوامل تعیین کننده قیمت است، گاهی اوقات تلویزیون دچار خرابی های بیشتری می باشد، در اینجا تعمیرکار علاوه بر تعمیر و تعویض مین برد برای راه اندازی تلویزیون باید سایر قطعات را نیز رسیدگی کند.
در این جا به انتهای مقاله ی قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس رسیدیم و امیدواریم که مطالب ارائه شده در خصوص قیمت مین برد تلویزیون فیلیپس برای شما مفید بوده باشند.
همچنین تاکید می شود برای دریافت راهنمایی هایی مناسب و یا خرید با کیفیت ترین کالاها از جمله تلویزیون، به سایت شانی کالا سری بزنید.